Kerstmis

Kerst en nieuwjaar

Kerst en Oud & Nieuw

De feestdagen komen eraan. Voor veel mensen een tijd om naar uit te kijken. Voor heel veel andere mensen is het juist een tijd waarin het gevoel van gemis en verlies al het andere overschaduwen. Dit jaar is alles anders en zijn er meer mensen alleen zijn door de gevolgen van corona.

Eerste Kerst

Laat juist nu even van u horen

Een telefoontje, een bloemetje, een kaartje, juist dit jaar is het van grote betekenis om contact met elkaar te zoeken. Met een berichtje op Memori laat u aan de ander weten dat u aan hen denkt en even stilstaat bij het verlies.


Plaats nu een reactie, foto, verhaal, herinnering.


Elkaar aanmoedigen

Terugkijken

Dit jaar kijken we terug op een bizar jaar. Veel mensen hebben juist dit jaar een Memori aangemaakt, bezocht of een berichtje geplaatst. Tijdens de feestdagen wordt Memori goed bezocht. Nabestaanden lezen de reacties nog eens na en kijken naar de foto’s. Of zij plaatsen zelf een berichtje, herinnering bij hun dierbare.

Iets schrijven

Woorden vinden

Makkelijk om de juiste woorden te vinden is het niet, want ‘fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’ voelt wellicht een beetje vreemd. Er is maar één tip die wij kunnen geven: spreek rechtuit uw hart en denk er niet te lang over na. Dat u laat weten dat u aan elkaar denkt, dat is waar het om gaat.

Condoleren

We wensten elkaar, vorig jaar, hetzelfde zowaar
Een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar

Dit jaar zoek ik naar de juiste woorden en zinnen

Mijn mond is open maar er komt geen geluid

ik weet niet waar ik moet beginnen

er komt niets zinnigs uit.

Condoleren