Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Zerline van der Toorn

15-11-197321-07-2014
Wij zijn erg bedroefd.
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Michiel Bonke

Condoleances

Arinka Linders
En ook gisteren viel op jouw sterfdag weer de regen.

Alweer 8 jaar zonder Zerline... Ik ben je nog niet vergeten lieve schat.

❤️ Arinka
Arinka - Houten
22 juli 2022
condoleance 58  |  
Linde Baars
Beste Lennard en Suzanne,

Vorige week hoorde ik van het overlijden van Zerline. Het is nauwelijks te bevatten dat dit is gebeurd. Zo jong nog. Veel te jong.

Ik ken Zerline uit Woudrichem. Daar werkte ik tot half april als beleidsmedewerker RO (externe) en kwam zodoende regelmatig Zerline tegen op het gemeentehuis. Zerline was een fijne en gezellige collega. Inhoudelijk had ik voor een aantal projecten met haar van doen. Dan bleek ze naast een prettig persoon ook vakinhoudelijk heel sterk te zijn. De wereld van de planeconomie en grondexploitaties kon ze geduldig en duidelijk uitleggen aan mensen die daar geen of minder kaas van hadden gegeten. Dit maakte samenwerken met haar heel prettig.

Zerline zal in mijn herinnering blijven als een warme, hartelijke, integere en slimme vrouw die veel te vroeg van haar gezin is afgenomen….

Heel veel sterkte met jullie verlies,
Linde Baars
Linde - Utrecht
8 september 2014
condoleance 57  |  
Richard Snel
Ik ben geschrokken van, en ontdaan door het feit dat Zerline van der Toorn is overleden op 40 jarige leeftijd. Zo jong, dat slaat echt nergens op... Zerline straalde een bepaalde rust uit en nam de tijd voor iedereen. Ze vond het leuk om kennis te delen en over te brengen en daar was ze ook goed in. Bevlogenheid is een woord dat zeker bij haar past. Ik wens haar gezin, familie en nabestaanden veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.
Richard - Hilversum
4 september 2014
condoleance 56  |  
Martin Stijnenbosch
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Martin - Enter
26 augustus 2014
condoleance 55
Monique Meijrink
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Monique - Houten
18 augustus 2014
condoleance 54
Arinka Linders

Zerline was een bijzondere vrouw. We leerden elkaar op school via de WAC kennen en ze was zo iemand die je even moest leren kennen.
Ze was rustig en bedachtzaam en dat vond ik erg fijn. Persoonlijk ben ik nogal een druk persoon, maar ze verzekerde me dat zij dat juist wel weer leuk en gezellig vond. Zo waren we compleet anders en toch konden we goed met elkaar overweg.
In juni sprak ik haar nog, het ging niet goed, maar ze vertelde me niet dat ze zo ziek was. Misschien wist ze het zelf ook nog niet? Ze was druk met haar vader en had net de organisatie van de avondvierdaagse achter de rug.
Typisch Zerline, altijd bezig met een ander of het organiseren van het een of ander. En plotseling kreeg ik bericht dat ze was opgenomen in het hospice... Ineens ging alles wel heel snel en terwijl ik nog aan het bedenken was wat ik moest doen, wel of niet langsgaan, brief naar het hospice of naar haar thuis, bloemen, iets, maar wat?, kreeg ik al bericht dat Zerline er niet meer was.
Het ene moment stonden we nog te lachen op het schoolplein, het volgende moment was het voorbij. Ik kan het nu na bijna een maand nog niet geloven. Zo'n mooi, lief en puur mens. Ik zal haar enorm missen.
Op 22 juli schreef ik mijn gedachten aan Zerline in een gedicht... Ik hoop dat Lennard en Suzanne, en andere geliefden en naasten er kracht uit kunnen putten.

Het ga je goed Zerline, aan de andere kant.

De zon was zo heet
Maar gisteren viel de regen
En nu ik de ware reden weet
Kan ik bijna niet bewegen

Je ging zo snel, zo vlug
Liet achter je dochter en je man
Niets komt meer terug
Wat ik nu niet snappen kan

Ik voelde het al aan
Dat ik je niet meer kon zien
Een einde aan jouw bestaan
Rust zacht Lieve Zerline


Arinka Linders
Arinka - Houten
18 augustus 2014
condoleance 53  |  
Mirjam Kuiper
Onze zoon gaat morgen op kamp met de kerk. Ik heb net gelezen dat de moeder van Suzanne is overleden.
Wat jammer dat we elkaar niet eens hebben leren kennen.
Mirjam Kuiper

Mirjam - Houten
15 augustus 2014
condoleance 52  |  
Anna te Boekhorst
Gisteren hoorde ik over het overlijden van Zerline, wat een vreselijk naar en verdrietig bericht! Ik heb in 2013 bij PAS bv gewerkt als projectsecretaresse en heb Zerline leren kennen als een lieve, betrokken, zeer slimme en bijzondere collega, die altijd voor iedereen klaar stond. Zij hielp mij wegwijs te maken in de wereld van PAS bv en straalde rust uit, dat was altijd erg prettig. Het is oneerlijk dat iemand zo jong moet gaan. Ik wens iedereen, familie, vrienden en haar collega's, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Anna - Utrecht
14 augustus 2014
condoleance 51  |  
Edith  Ticheloven
Beste familie, vrienden en collega's van Zerline,
Gecondoleerd met het overlijden van Zerline. Ik kende Zerline nog maar sinds begin dit jaar. In die korte periode heeft ze een heel positieve indruk op mij gemaakt als senior planeconoom. Intelligent, recht door zee en ter zake kundig. Ze werkte gedreven en heeft een waardevolle bijdrage geleverd. Wat verdrietig dat zij zo plotseling is overleden. Ik wens jullie sterkte met het verwerken van het verlies van Zerline.
Edith Ticheloven
Gemeente Gorinchem
Edith - Gorinchem
11 augustus 2014
condoleance 50  |  
Hans  Hendriks
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Hans - Bemmel
6 augustus 2014
condoleance 49

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden