Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Tijs van den Anker

27-05-197913-11-2007
  • 27 mei 1979 - Hoogland
  • Geke Verbeek
  • Indische rijsttafel - kippenkluifjes, worstenbroodjes en Mac Donalds
  • Acda en de Munnik - Dire Straits
  • Borre en Rossi (katten)
    Tim en Tijl (schildpadden)

Tijs van den Anker werd geboren in Hoogland op 27 mei 1979. In 1999 ontmoette hij zijn partner Geke Verbeek. De laatste woonplaats van Tijs was Hoogland.

Zoon van Jan en Marianne van den Anker
Grote liefde van Geke Verbeek
Broer van Ot en Tesfaye van den Anker

Tijs is geboren op 27 mei 1979 in Hoogland waar hij later ook woonde met Geke, de katten en de schildpadden op de Bik 6.
Tijs en Geke leerden elkaar kennen in 1999. Op 30 mei 2008 zouden zij trouwen.
Tijs had al jaren een hechte vriendenclub waarmee hij vele weekenden doorbracht in ieders woonkamer met een kratje hertog jan.
Hij werkte voor de marechaussee op Schiphol. De vaste groep collega's op BUV maakte zijn dagen. Zijn ambitie groeide waardoor hij de selectieprocedure voor de BSB aanging.
Op 12 november 2007 begon hij aan de laatste beproeving. Daar vond het hartinfarct plaats dat onopgemerkt is gebleven.
Tijs overleed de nacht van 13 november aan een hartstilstand, twee weken nadat hij in ondertrouw was gegaan.

Al 15 jaar missen we jou.

Iedereen die Tijs kende hield van hem. Hij was lief, sociaal, impulsief, kende geen stress, was behulpzaam, zat vol humor en had de gave om mensen te verrassen. Dikwijls kwamen er snelle en meestal onverstaanbare oneliners voorbij. Je kon hem van ver al herkennen aan zijn typerende loopje, welke hij zelf toeschreef aan zijn houten been.
We missen zijn zware stem, zijn liefde voor worstenbroodjes, kippenkluifjes en mac donalds liefst wegspoelend met een flesje hertog jan, het klussen op eigen wijze (van het 'niet denken, maar meteen doen' principe) en daarvoor altijd een nieuw apparaat of machine noodzakelijk achtend. De plaatselijke Formido heeft hij jarenlang weten te spekken, hij was daar een graag geziene en bekende klant.
Tijs met zijn afschuwelijke gas-sierhaard met vlammetjes op een rol, racend op zijn motor, vol dierenliefde, volledig eerlijk en oprecht en daarmee onrecht niet uit kunnen staan.
Wat was hij wijs met zijn pocketstick sleutelhanger waar hij dankzij de krav maga kennis mee maakte; dol op gadgets in z'n algemeen; één van de eerste met een mobiele telefoon (zo groot als een koelkast) en een senseo apparaat dat stond te pronken in onze rode keuken.
Tijs, die het presteerde zijn huwelijksaankondiging op dezelfde dag in de krant te krijgen als zijn overlijdensbericht. Wat missen we jou!

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Geke Verbeek
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden