Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ruud Verweij

16-01-199309-06-2013
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
ronhovenier

Condoleances

Fam.  Vd Sluijs
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Fam. - Rosmalen
9 juni 2015
condoleance 501
Rob en Marianne Ruimers
Wat er ook aan mooiste woorden bedacht kan worden, het zal ijle lucht blijven

Heel veel sterkte,
Rob - Elshout
6 juli 2013
condoleance 324  |  
Corrie Buitenwerf
Lieve Anja en familie,

Ik schrijf namens mijn schoonmoeder Corrie Buitenwerf. Zij hoorde vandaag het vreselijke en ongelooflijk treurige nieuws van het overlijden van Ruud. Ze is er enorm van geschrokken en haar gedachten zijn natuurlijk bij jullie. Ze wil jullie heel veel sterkte, kracht, liefde en warmte toewensen.

Ze had heel graag een kaartje gestuurd om jullie te steunen bij dit vreselijke verlies, maar heeft helaas jullie adres niet. Vandaar via deze weg.

Veel liefs van Corrie Buitenwerf (via haar schoondochter Marique)
Corrie - Drunen
23 juni 2013
condoleance 323  |  
Marc & Eva de Baar
Wij kenden Ruud niet persoonlijk, maar kwamen hem tegen op de basketbal reünie.. een vrolijke jongen die vele vrienden had en enorm van basketbal hield. Hoe kunnen we het dan bevatten dat een dag later de wereld er in één keer anders uitziet ? Wij wensen Emma, Anja en Frank en alle andere familie,bekenden en (basketbal)vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.
Marc - Waalwijk
16 juni 2013
condoleance 322  |  
toon en corry van spijk
EZPTJL3REZPTJL3RDBQPSYRPJouw ovEZPTJerlijden kwam bij ons als een donkere wolk binnen in het zonnig italie. Die wolk heeft heel de week boven ons gehangen. Wat ben jij een geliefd persoon en wat moet dit een enorme verlies zijn voor je ouders, zus en vriendin. Tevens ook door al deze lieve woorden hopen wij dat iedereen hieruit de kracht kan vinden die zo hard nodig is om jouw verlies te kunnen verwerken of op den duur een plaats te kunnen geven. Frank, anja, emma en renee heel heel veel sterkte.
Toon en corry van spijk
toon - drunen
16 juni 2013
condoleance 321  |  
Leon van Pelt
Ruud,

Je afscheid was indrukwekkend en emotioneel. Zal voor altijd op mijn netvlies aanwezig zijn. Het was fijn je gekend te hebben, vergeten zullen we je nooit. Rust zacht Ruud.

Leon
Leon - Tilburg
15 juni 2013
condoleance 320  |  
Willem Menkveld
Lieve Ruud,

Wat heb ik van je mogen genieten als collega op duin en strand. Altijd zingend en lachend, elk potje mario kart en fifa won je van iedereen. Zelfs daar was jij de beste in. Ik zie je nog gaan met Ted op de spartamet tandem, in je basketbal outfit. gewoon omdat het kon.

Ik geloof dat je de herdenkingceremonie heel mooi vond. Je bent nu ver weg en toch heel dicht de mensen die jou in hun harten dragen. Bedankt dat ik jou heb mogen leren kennen, jij leeft voort in vele harten.

rust zacht vriend
Willem - Goes
15 juni 2013
condoleance 319  |  
Peggy van den Biggelaar
Lieve Ruud,

De afscheidsceremonie was gisteren emotioneel, maar ook mooi. Al die lieve mensen die jou toespraken, al die mensen die aanwezig waren, erg indrukwekkend. Hopelijk heb je kunnen zien hoeveel mensen er om jou gaven en dat altijd blijven doen. Ruud, ik hoop dat je je rust hebt gevonden.

Ik wens de familie, zijn vriendin en zijn vele vrienden heel veel sterkte toe de komende tijd. Hij zal een groot gemis zijn voor allen.

Liefs Peggy
Peggy - Amsterdam
15 juni 2013
condoleance 318  |  
Jessica
Lieve Ruud,

wat gaan we je allemaal missen.

In mijn herinnering zul je altijd die vrolijke, spontane, sociale, lieve en talentvolle basketballer blijven.
Een bezoekje aan de Slagen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Ik wens Frank, Anja, Emma, Renée en alle familie en vrienden enorm veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit ondraaglijk verlies.

Rust zacht Ruud.

Liefs,
Jessica
Jessica - Waalwijk
15 juni 2013
condoleance 317  |  
Glenn van de Wiel
Hé jongen,

Je was altijd in voor een geintje,
Dat zal ik nooit meer vergeten ook de ene keer dat het winter was en we samen met Tim naar het eilandje wilden lopen over het ijs in het Breeveld park. En dat het ijs ging kraken en je bijna niet meer terug kon naar de anderen kant en wij jou moesten helpen. Er ging altijd wel iets mis als wij samen iets gingen doen. Zoals bij het voetballen dat ik de bal wilde halen en over het ijzerdraad viel omdat jij zei: "Glenn lopen jongen anders krijg je de bal niet!,, en ik zo over het ijzerdraad heen viel. Die dingen zal ik nooit meer mee maken met jou, maar ook nooit meer vergeten.

We zullen je missen jongen

Glenn,
Glenn - Drunen
15 juni 2013
condoleance 316  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden