Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ries Ermen

22-04-194620-08-2019
  • 22 april 1946 - Roosendaal en Nispen
  • twee zoons, één dochter en drie kleinkinderen
  • Jo Voermans - Ermen

Ries Ermen werd geboren in Roosendaal en Nispen op 22 april 1946. In 1964 ontmoette hij zijn partner Jo Voermans - Ermen. Ries en Jo trouwden op 13 juli 1966. Ries had twee zoons en één dochter: Jack, John en Conny. Ook had hij drie kleinkinderen: Miquel, Mandy en Jerico. De laatste woonplaats van Ries was Sint Willebrord.

Ries is opgegroeid aan de Asterstraat in Sint Willebrord. In 1964 kreeg hij verkering met Jo en op 13 juli 1966 zijn ze getrouwd. Er kwam een dochter Conny en twee zoons, Jack en John. Ries was trots op zijn gezin en was een gelukkige opa en overgrootvader.

Ries begon als stratenmaker. Hij was ondernemer in hart en nieren en ging verder als soepboer en maakte hij de overstap naar “textiel”. 39 jaar geleden is hij samen met Jack begonnen met modelbouw, wat zijn passie is geworden. Iets wat hij later ook heeft doorgegeven aan John en Miquel.

In 2014 werd hij onverwachts ziek.We zijn dankbaar voor de afgelopen 5½ jaar waarin we als een familie nog mooie herinneringen hebben gemaakt. Zoals het trouwen van Miquel en Mandy, 18de verjaardag van Jerico en dat je overgrootvader werd van Aiden, Jaylina en Djenna.

Lieve pa en (overgroot)opa, we zullen je missen en nooit vergeten. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan xxx


Op dinsdag 20 augustus 2019 is Ries Ermen overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

John Ermen
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden