Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Klaas de Boer

10-08-195128-08-2020
  • 10 augustus 1951 - Edam
  • Emmy
  • Barman - Café de Boei
  • nee nooit gedaan
  • Hollandse kost en vaste klant bij Jimmy's in Edam
  • Elvis, Roy Orbison, Smokie, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, The Cats, country, smartlappen

Klaas de Boer werd geboren in Edam op 10 augustus 1951. Klaas was werkzaam bij Café de Boei als Barman. In 1972 ontmoette hij zijn partner Emmy. Klaas en Emmy trouwden op 25 november 1975. Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan biljarten. Op sportief gebied stak hij zijn energie in nee nooit gedaan. De laatste woonplaats van Klaas was Edam.

Klaas had een uniek gevoel voor humor. Nam mensen graag in de maling, kon goed (sterke) verhalen vertellen. Een markante Edammer, een ondernemer. Er moeten heel veel anekdotes te vertellen zijn over hem die wij graag van u teruglezen in dit condoleanceregister.
Klaas, of 'Cas', heeft 50 jaar in de horeca gewerkt. Begonnen als 14/15-jarige jongen als 'eenvoudige patatverkoper', zoals hij zelf zei. Later groeide dat uit tot een mooie snackbar 'De Boei'. In 1985 werd die verkocht en begon hij samen met zijn broer het café ernaast. DIe werd ook gedoopt tot 'De Boei'. Via een klapdeurtje kon je van de snackbar naar de bar. Mooie tijden. Altijd hard gewerkt met veel plezier. Een man met het hart op de goede plaats. Een lieve man, geweldige (schoon)vader en trotse opa.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Martine de Boer

Help dit bericht te

verspreiden