Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Joze Banfi

21-11-195403-08-2013
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

VV_Volleer

Condoleances

Sandra van Eldik-Koymans
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Sandra - Opheusden
3 augustus 2016
condoleance 252
Petra Schilp
Joze heeft vorig schooljaar clinics gegeven voor sportstichting Spurd op de middelbare scholen. We waren allemaal erg onder de indruk van zijn kennis en kunde, maar vooral warme en slimme betrokkenheid. Ik wilde hem juit weer inplannen en bij het zoekne naar een foto op internet kwam ik het bericht tegen dat hij plotseling is overleden. Heel veel sterkte namens SPurd en de middelbare scholen in Purmerend. Ik ben er stil van....
groet Petra Schilp aangepast sporten Spurd
Petra - Purmerend
23 september 2013
condoleance 251  |  
Mary Bruin-Reinders
Bij toeval kreeg ik een krant uit Nieuwegein in handen en daarin las ik het bericht over het overlijden van Joze. Wat verdrietig. Ik wens jou en de kinderen heel veel sterkte.
Mary - Vleuten
2 september 2013
condoleance 250  |  
Céline van Oosterhout
Tijdens mijn vakantie vernam ik het trieste bericht van het overlijden van Joze. Ik heb Joze leren kennen als een vriendelijke, enthousiaste en betrokken man, met wie ik voor het project (S)Cool on Wheels heel prettig heb samengewerkt. Hij bracht zijn verhaal positief en met humor, de kinderen waren altijd onder de indruk. Ik wens zijn familie en naasten veel sterkte toe.
Céline - Apeldoorn
20 augustus 2013
condoleance 249  |  
Henk van Aller
Joze heeft mij bij -toen nog NebasNsg- als talentcoach zitvolleybal veel geleerd over het zitvolleybal en het aangepast sporten. Met zijn ervaring, kennis en zijn duidelijke mening over de sport heeft hij een verschil gemaakt bij mij en bij anderen. Niet altijd gemakkelijk, maar altijd recht door zee en helder in zijn positie.
Dank daarvoor!
Veel sterkte voor Jeanette en alle familie en vrienden!
Henk - Zeist
20 augustus 2013
condoleance 248  |  
Ronald Hoeksma
Wat een verdrietig bericht. Ik kende Joze niet persoonlijk, maar alleen uit de enthousiaste verhalen van Jeanette toen ze mijn collega was. Jeannette, ik wens jou en de kinderen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Ronald - Amersfoort
19 augustus 2013
condoleance 247  |  
Henk Steeghs
Bij terugkomst van mijn vakantie ontving ik vol ongeloof het bericht van het overlijden van Joze…

Ik heb altijd enorm veel bewondering voor Joze over zijn positieve omgang met mensen. Hij wist jong en oud te inspireren en was (én blijft) het voorbeeld voor zitvolleybal in Nederland en de rest van de wereld, al zal het zitvolleybal zonder onze Joze nooit meer hetzelfde zijn…

Het was een voorrecht voor mij om met Joze te mogen samenwerken. Zijn nimmer aflatende drive voor zitvolleybal zal ook in de toekomst mensen blijven inspireren om zitvolleybal te blijven beoefenen. Bedankt Joze!!

Ik wens zijn familie en dierbaren veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Stille groet,

Henk
Henk - Blitterswijck
16 augustus 2013
condoleance 246  |  
ZORAN STOJANOVIC
UVIJEK ĆEŠ OSTATI U NAŠIM SRCIMA. HVALA TI ZA SVE RADOSNE TRENUTKE. MEDALJE KOJE SMO OSVAJALI S TOBOM NIKADA NEĆE IZBLEDJETI.
ZORAN - ZAGREB CROATIA
15 augustus 2013
condoleance 245  |  
Karl Quade
Thank you for your very contrbution for sitting volleyball. Your name will always live on with our sport.
RIP
Karl Quade and the Leverkusen sitting volleyball team
Karl - Leverkusen
13 augustus 2013
condoleance 244  |  
Germa Timmer
Een man met een passie, een man die mensen kon motiveren, een positief denkende man. Een man die verbindingen legde, tussen mensen. Een man die leefde voor de volleybal en zitvolleybal in het bijzonder. Een man die mensen in hun waarde liet, maar wel het beste uit hen haalde. Ik wens de familie, vrienden en alle mensen die dicht om hem heen staan, veel sterkte om dit verlies een plaats te geven. Het litteken zal altijd zichtbaar blijven, maar de jaren zal de pijn verlichten. Een man waar je aan denkt met een glimlach op je gezicht, omdat hij zo bijzonder was.
Germa - Barendrecht
12 augustus 2013
condoleance 243  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden