Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jouke Keizer

27-10-197221-12-2013
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
ilankroon

Condoleances

Marcella Vis
Jouke,

Bij Radio Vu leerden wij elkaar kennen, ergens begin jaren 90. Vervolgens (en zelfs tegelijkertijd) ook bij Amstelveen Lokaal, omdat jij dacht dat ik dat best kon en dus kreeg ik een programma op de zaterdagochtend. We kletsten heel wat af over Radio en bijbehorende muziek. Jingles, strak, details, mooi ingesproken, bruggetjes...het waren maar wat termen uit die tijd. Groot was de schrik dat jij er ineens niet meer was. Eerst dacht ik aan een grap, al was het een bizarre. Was dat het maar. Als ik nu Maxime Nightingale hoor met 'Right back were we starting from', dan is dat ook wat ik wens. Heel spijtig, maar dat kan niet. Bij Radio Vu kwam je een jaar geleden binnen precies op een vrijdagavond dat ik er niet was. Daarom zou je nog een keer komen.....Voor alle familie en vrienden die je achterlaat, maar in het bijzonder Viggo: veel kracht en sterkte gewenst. Je zal enorm gemist worden!
Marcella - Uithoorn
5 januari 2014
condoleance 21  |  
Karin Duin
Jouke .... altijd loyaal, veel onderweg en druk .... geniet nu van je rust!

Iedereen die hem zo plotseling moet missen ... veel sterkte!
Karin - Oosterhesselen
4 januari 2014
condoleance 20  |  
Gerard Duin
Hevig geschokt de boodschap te moeten vernemen. Ik kan het nog niet geloven.

Jouke, man ... het waren jaren, vanaf je 16e, dat ik ik je heb leren kennen, vrinden zijn geworden, turbulent, close, oprecht en gedreven. Aan veel momenten in contact hebben wij mooie herinneringen ... het is daarom waarom ik je met een traan - en ongewild - los moet laten. Veel te vroeg kerel !

Kan niet anders zeggen dat je een vrind was ... in alles wat ik met je heb meegemaakt ... oprecht, humorvol, gedreven en eerlijk !!

Margreet, Jan, Kate en familie ... ik wens jullie alle sterkte toe voor de toekomst. Mijn innige condoleance voor dit grote verlies. In mijn hart is er een speciaal plekje voor hem.

Gerard
Gerard - Oosterhesselen
3 januari 2014
condoleance 19  |  
Saskia Bakker
Lieve hemel wat schrok ik toen ik via FB vernam dat je overleden bent.Wij kenden elkaar van het Vossius, toen al was je altijd bezig met plaatjes draaien. Tijdens een geweldige "sneeuwkamp reis" heb ik je beter leren kennen.Jouw humor zal ik nooit vergeten.
Lieve, olijke, humorvolle Jouke, rust zacht!
Ik wens jouw familie en naaste vrienden veel kracht toe bij het omgaan met dit vreselijk grote verlies.
Kus, Sas.
Saskia - Amstelveen
1 januari 2014
condoleance 18  |  
Tom Bout
Zo...die kwam hard aan, hoorde het vandaag pas...
Veel gelachen hoor bij AVL, altijd eigenwijs, veel humor en hartstikke goed!
Als er iets bestaat na dit leven...bestel alvast maar een biertje voor ons, we komen wat later!
Rust zacht topper.

Johanna & Tom
Tom - Almere
30 december 2013
condoleance 17  |  
Sharon Pisam
Lieve Jouke,

Het is zo onwerkelijk dat je er niet meer bent. We hadden geen contact meer sinds het Vossius maar dankzij facebook hielden we elkaar toch op de hoogte.Onze 'band' vanwege dezelfde verjaardag van jou en mijn zoontje was ook elk jaar weer leuk. Ik hoop dat je op een prettige plaats bent en dat het goed met je gaat.
Ik wens je familie, vrienden en in het bijzonder je zoontje alle kracht van de wereld om met het gemis van jou om te kunnen gaan.

Liefs Sharon
Sharon - Rijswijk
29 december 2013
condoleance 16  |  
Martijn, Manon en Max van der Linde
Gisteren op weg naar het Poffertjestoernooi bij Meerburg dacht ik even dat ik de Polo met Jouke en Viggo zag maar jullie waren het niet. Jij komt niet meer met Viggo naar Meerburg en dat is niet te bevatten voor ons allemaal.
Jullie waren een mooi stel samen en wat zal Viggo je missen. Wij samen vonden elkaar in de passie voor Ajax en ik zal het moeten doen zonder jouw droge commentaar en humor. Viggo zal zijn goaltjes blijven maken en hij kan natuurlijk rekenen op onze steun.
Martijn, - Leiderdorp
28 december 2013
condoleance 15  |  
Ramon Groen
Ik wens de familie en naaste vrienden van Jouke veel sterkte. Geen woorden voor.
Why do the good die so young?
Ramon - Amsterdam
27 december 2013
condoleance 14  |  
Yvette en Hugo
Lieve Jouke, we kunnen het nog steeds maar moeilijk geloven. Onze herinneringen zijn en blijven echter dierbaar. Avonden op het strand in Noordwijk, glas wijn in de hand en filosoferend over het leven. Soms in de achtertuin in de jacuzzi, veel lol en wat een goede foto's zijn dat geworden! Wat was je trots bij de geboorte van Viggo. Later bleek je ook nog eens een verdomd goede en liefdevolle vader te zijn en was je er als het nodig was voor hem maar ook voor Florance. Wij zullen je missen en wensen Margreet, Jan, Fleur, Florance en Viggo heel veel sterkte. Weet dat wij er voor hen zullen zijn als ze ons nodig hebben.

Liefs

Hugo & Yvet
Yvette - Noordwijk
26 december 2013
condoleance 13  |  
Jacqueline Gerretsen-Hentzen
Het nieuws dat jij er ineens niet meer bent kwam even hard aan. Onwerkelijk. Herinneringen aan het Vossius tijdperk (gesterkt door de verhalen van enige oud-Vossianen op Facebook) kwamen boven alsof het nog maar kort geleden was. Het was meer dan een mooie tijd.

Wat een vreselijk verlies voor al jouw dierbaren. Ik wens allen veel sterkte bij het dragen van het gemis.

Maandag zullen velen jou een laatste groet brengen, de laatste eer bewijzen...

Rust zacht, Jouke.
Jacqueline - Amstelveen
26 december 2013
condoleance 12  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden