Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jan IJspeerd

21-05-195303-01-2021
  • 21 mei 1953 - Emmeloord
  • één zoon en vijf dochters
  • Chauffeur / facilitair - Bibliotheek NOP
    Internationaal chauffeur - Bangma Reizen
  • Krachtsport

Jan IJspeerd werd geboren in Emmeloord op 21 mei 1953. Jan was vanaf 1989 werkzaam bij Bibliotheek NOP als Chauffeur / facilitair. Vanaf 1978 werkte hij als Internationaal chauffeur bij Bangma Reizen. Jan had één zoon en vijf dochters: Michiel , Sabina, Anita, Charlotte , Sarah en Evelien. Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan Vissen. Op sportief gebied stak hij zijn energie in Krachtsport. De laatste woonplaats van Jan was Emmeloord.

Jan hield van zijn kinderen en was gek met zijn kleinkinderen. Hij was was een familieman en hield van mensen om zich heen. Samen een kopje koffie drinken dat werd vaak gedaan. De deur stond voor iedereen open. Werk was heel belangrijk en toen dat op een gegeven moment niet meer kon werd dit d.m.v. vrijwilligerswerk ingevuld.
Hij had een gezonde dosis humor die vaak gebruikt werd om bij serieuze zaken de boel wat luchtiger te maken. Hij hield van een geintje maken en dit is ook gebleven tijden zijn ziekte. Hij vond het leuk om de zorgmedewerkers te laten schrikken, dat kon je zien aan zijn pret-ogen.

Op zondag 3 januari 2021 is Jan IJspeerd overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Sabina van Woudenberg-IJspeerd

Help dit bericht te

verspreiden