Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Gonny Roest-de Nijs

22-08-192406-03-2014
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Inge de Jong

Condoleances

Piet Kauffmann
Piet Kauffmann zoekt het contactadres van Gonny haar familie.

kauffmann01@kpnmail.nl

Piet - Amsterdam
26 mei 2014
condoleance 25  |  
Carla en Siem van Langen
We hebben veel dierbare en leuke herinneringen
aan Gonny/ Oma Nijssie!
Carla - Heerhugowaard
21 maart 2014
condoleance 24  |  
Annette Vernooij-van Langen
Ik wil jullie condoleren met het overlijden van oma Nijssie, zoals ze voor ons heette. Een moedige beslissing. Ik zal haar herinneren als een 3e oma. De gezelligheid die ik als jong meisje ervoer tijdens koffie drinken (met 2 gebakjes!) en de uitstapjes. Ik wens jullie veel sterkte.
Annette - Harderwijk
18 maart 2014
condoleance 23  |  
Hetty en Maarten Swemle-van Veen
Inge en Pieter, Alexandra, Ralph en Niklas,
Hierbij willen wij jullie condoleren met het overlijden van Inges moeder, voor Hetty tante Gonny.
Ik herinner mij haar samen met oom Wim als een hele vrolijke opgewekte vrouw met veel gevoel voor humor. Zij hebben ook veel betekend voor mijn moeder, tante Stien, die ook altijd een leuk kontakt met je vader heeft gehad.
Veel sterkte voor jullie allen met dit verlies.
Hartelijke groet van Hetty en Maarten.
Hetty - Deventer
17 maart 2014
condoleance 22  |  
Loes Gommans
Ik zal mij Gon blijven herinneren als een hele lieve, warme en humoristische vrouw, die altijd klaarstond voor anderen. Haar beslissing kan ik me héél goed voorstellen, en ik zal haar telefoongesprekken erg missen. We hebben vroeger veel gelachen.
Sterkte allemaal.
Loes - Amstelveen
13 maart 2014
condoleance 21  |  
Marianne Vellenga
Beste familie,
gecondoleerd met het overlijden van Gon. Ik kan haar beluit begrijpen hoe moeilijk het ook geweest moet zijn. Maar het past wel bij haar. Zij was een hele lieve en warme vrouw die met haar positieve instelling en haar humor voor iedereen klaar stond. En zo blijft zij altijd in mijn herinnering.
Marianne - Amstelveen
12 maart 2014
condoleance 20  |  
Jan en Hanne Aubertijn
Lieve Gonnie, Als collega van Wim bij de BP. heb ik je leren kennen toen je hem verzorgde na zijn operatie.Daarna hebben wij contact gehouden en kwamen af en toe bij elkaar op visite. Vooral toen Hanne in verwachting was van onze tweeling hebben jullie ons echt gesteund, daar die 9 maanden voor Hanne niet best waren.
Als wij bij elkaar waren en later met onze kerstkaarten en af en toe telefoongesprekken hielden wij elkaar op de hoogte van ons wel en wee.
Ongeveer 2 a 3 maanden geleden hebben wij telefonisch contact gehad. Jij vertelde toen nog dat je leed aan dementie/alzheimer en het steeds slechter ging. Jij zei morgen ben ik vergeten dat je gebeld hebt. Wij denken aan je als een fijne vrouw met het hart op de goed plaats.Met deze goede herinneringen in onze gedachten en de generaties die je achterliet heel veel sterkte wensend met het heengaan vam Mama, Oma en Omama besluiten wij.
Jan - Broek in Waterland
12 maart 2014
condoleance 19  |  
Linda van Montfort
Beste Inge en fam.
Ik heb mw Roest leren kennen als een hartelijke, warme, eigenzinnige en liefdevolle vrouw met een heerlijk gevoel voor humor. Onze momenten samen waren heerlijk! Vanaf dag 1 was er een klik tussen ons en we genoten van elkaars gezelschap. Hoe erg vond ik het dan ook om haar achteruit te zien gaan en de levensvreugde te zien verliezen. Ik kan dan ook alleen maar diep respect en bewondering hebben voor haar moedige besluit! Ik wens jullie heel veel sterkte toe met het verlies van deze geweldige vrouw!

veel liefs,
Linda van Montfort
vrijwilligster Dr Engelsoord
Linda - Maasbracht
12 maart 2014
condoleance 18  |  
Bob Berkemeier
Beste Inge en familie,
Ik wens jullie veel sterkte en blijvende mooie herinneringen aan het leven van jullie moeder, die ik uit de jaren vijftig als zoon van jullie (destijds) oom Freek Berkemeier, kende als tante Gon. De vrouw dus van oom Wim, die aardige opgewekte man aan wie ik eveneens met een prettig gevoel terugdenk. Daarbij denk ik aan jullie zondagse bezoeken aan het oude huis met de bakkerij aan de Wilhelminakade hier in Uithoorn, de plaats waarin ik met mijn vrouw nog steeds woon overigens. Ik zou het fijn vinden weer eens contact met je te hebben. Mijn condoleance is tevens namens mijn moeder, jullie tante Suus, die in goede gezondheid ook nog in Uithoorn (zelfstandig) woont en nu 87 is. Ik vind het zeer attent dat ik jullie rouwbericht mocht ontvangen.
Met hartelijke groet, Bob Berkemeier
Bob - Uithoorn
12 maart 2014
condoleance 17  |  
Jos Boderie (FYSIO plus)
Na de condoleancereacties doorgelopen te hebben, kan ik haar keus volledig begrijpen. Kende uw moeder pas een paar weken. Diep respect!
Wens u allen veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies!
Jos - Maasbracht
11 maart 2014
condoleance 16  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden