Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Gerben Jansen

28-07-196812-01-2020
  • 28 juli 1968 - Apeldoorn
  • twee dochters
  • Regina Jansen
  • Fysiotherapie - Haagse Hoge School Den Haag
  • Mede Eigenaar - CFC Centrum voor Fysiotherapie
    Mede Eigenaar - Fysiotherapiepraktijk Beeklaan
  • vroeger altijd voetbalkeeper geweest - Scheidsrechter
  • Stampotten
  • Right said Fred: I'm to Sexy! Queen, U2

Gerben Jansen werd geboren in Apeldoorn op 28 juli 1968. Gerben volgde in Den Haag aan Haagse Hoge School een studie Fysiotherapie. Gerben was vanaf 2008 werkzaam bij CFC Centrum voor Fysiotherapie als Mede Eigenaar. Vanaf 1999 werkte hij als Mede Eigenaar bij Fysiotherapiepraktijk Beeklaan. In 1997 ontmoette hij zijn partner Regina Jansen. Gerben en Regina trouwden op 8 september 2000. Gerben had twee dochters: Celeste Jennifer en Alyssa Indy. Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan Zijn dochter coachen met voetballen, uit eten gaan met onze vrienden, sport kijken. Op sportief gebied stak hij zijn energie in vroeger altijd voetbalkeeper geweest en Scheidsrechter. De laatste woonplaats van Gerben was Zoetermeer.

Ik leerde Gerben kennen op Curacao in 1997, waar hij werkte en ik op vakantie was. Hij werkte toen ook als Fysiotherapeut daar, maar was eigenlijk een illegaal, omdat zijn werkvergunning maar niet rondkwam. Hij heeft daar ruim anderhalf jaar gewoond en kwam uiteindelijk toch weer terug naar Nederland in 1998, vanwege zijn werkvergunning dat maar niet rondkwam. Anderen zeiden dat hij voor mij bleef, ik mag dat graag geloven, de romanticus in mij, waarom zou hij anders naar Dordrecht verhuizen in plaats van Zoetermeer, waar hij al zijn vrienden en familie heeft zitten en hij werkte ook nog in Voorburg, Rijswijk en later in Den Haag!
Hij kwam vlak bij mij wonen en we werden al snel een echt stel en op 8-9-2000 trouwden we met een mooi groots tropisch feest, omdat we elkaar daar ontmoet hebben.
Gerben hield van het leven en was altijd positief hij heeft alles uit het leven gehaald wat er in zat, helaas in een veel te kort leven van 51 jaar! Gelukkig hebben we onze dochters nog kunnen laten zien, waar papa en mama elkaar hebben ontmoet op zijn laatste reis, dat was hetgeen waar hij nog voor vocht met al zijn energie wat hij nog had en dat was niet veel.
Hij was een fysiotherapeut in hart en nieren, hij ging nooit met tegenzin naar zijn werk.
Ook toen hij ziek was geworden ging hij naar zijn patienten toe, omdat hij vond dat ze hem nodig hadden, terwijl hij zelf nu ook patient was geworden, hij heeft gewerkt totdat hij echt niet meer kon, tot aan onze laatste vakantie nog en tijdens en na de vakantie is hij alleen maar achteruit gegaan. Helaas heeft hij zijn werk niet meer op kunnen pakken tot zijn grote verdriet, want dat was naast zijn gezin hetgeen wat hem overeind hield.
Hij was sociaal en iedereen die hem kende, sprak nooit negatief over hem. Ook zette hij zich in voor vele goede doelen, we hadden er nogal wat... Hij stortte zich ook vol overgave in zijn geliefde voetbalclub DSO,waar hij al meer dan 40 jaar lid van was. Omdat een van onze dochters ook ging voetballen, ging hij eerst aan de slag als coach en trainer van haar team en was uiteindelijk de Voorzitter van de Damesafdeling geworden. Hij maakte zich hard voor de dingen die geregeld moesten worden om de Damesafdeling groter te maken en dat was gelukt, dit alles op geheel vrijwillige basis naast zijn drukke baan en zijn gezin. Ook maakte hij tijd vrij voor onze vrienden, wat een hele hechte club is geworden.
Tot op de dag van vandaag ben ik gezegend met deze vrienden om ons heen, die ik dankzij hem heb leren kennen.

Op zondag 12 januari 2020 is Gerben Jansen overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Regina Jansen-Knoote

Help dit bericht te

verspreiden