Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Elisabeth Elsje Roukema de Puigserver

30-08-192603-04-2016
  • 30 augustus 1926 - Bergen NH

Elisabeth Elsje Roukema de Puigserver werd geboren in Bergen NH op 30 augustus 1926. De laatste woonplaats van Elisabeth Elsje was Palma de Mallorca.

Opgegroeid in Nederland en Roemenie, vertrok zij na haar studie en werk als heilgymnaste, nadien voor de KLM naar Palma , waar zij een baan aangeboden kreeg bij het Nederlandse Consulaat. Sindsdien heeft onze geliefde "tia Elly", eenmaal geland op Mallorca, het eiland alleen maar voor vakanties verlaten.
Als echtgenote van de toenmalige Consul der Nederlanden Miguel Puigserver Mulet, hielp zij vol overgave jarenlang dagelijks alle Nederlanders op dit prachtige eiland en werd de "praatpaal" van het Consulaat genoemd.
Zij richtte mede de Nederlandse Club op , waar ze als bestuurslid , taalvaardig als ze was, er steeds voor zorgde dat het Clubtijdschrift de ECHO van genoeg interessante en leuke teksten en gedichten voorzien werd.
Wij kennen haar als een enorm sociaal voelende persoonlijkheid, gek op dieren en kinderen. die altijd voor iedereen klaar stond.
Als "Kokkerelly" verwende ze ons culinair en mochten van haar heerlijke recepten genieten.
Op zondag 3 april 2016 is Elisabeth Elsje Roukema de Puigserver overleden. We zullen haar missen en met veel liefde aan haar blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Margaretha van Leeuwen
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden