Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Antonio Vázquez

18-12-197312-08-2016
  • 18 december 1973 - Amsterdam
  • Voetbal - Fitness
  • Pata Negra Spaans - Echt alle gerechten die er bestaan
  • Marc Anthony - Tupac
  • Diablo (Hond Staffordshire )

Antonio Vázquez werd geboren in Amsterdam op 18 december 1973. Op sportief gebied stak hij zijn energie in Voetbal en Fitness. De laatste woonplaats van Antonio was Amsterdam.

Antonio was een levensgenieter. Was vreselijk dol op zijn moeder, had met beide broers een aparte band en de jongste was speciaal. Hij was een talentvolle voetballer alleen toen Ajax serieus werd vond hij de straat aantrekkelijker. Hij hield van een feestje, dollen, grappenmaken en lachen.....en tja eten natuurlijk. Hij was goed voor zijn vrienden en dierbaren. Soms zelfs veels te goed dat was een soort van gave altijd het goede in iemand blijven zien tot dat iemand echt te ver was gegaan. Hij bleefaltijd lachen zelfs in de harde tijden dat er echt niette lachen viel eigenlijk. Toon was niets dan de goedheid zelf altijd klaar staan voor iedereen. Als het maar gezellig was het maakte niet uit hoe hij trok je er wel door. Toen Aaliyah werd geboren, zijn oogappel dat deed hem erg veel en hi deed altijd zijn best voor zijn kleine meid waar hij mega van hield. We namen haar zelfs mee naar Ajax Natuurlijk. OverToon kan ik opzeker een encyclopedie schrijven zoveel meegemaakt met hem. En zo heeft iedereen wel zijn mooi momenten met hem. Het is hem niet altijd erg makkelijk gemaakt maar hij lachte het weg dan maar. Maar zoals we gelachen hebben hebben we ook gehuild. Toon was ook regelmatig in de bioscoop te vinden want films daar had hij echt wat mee. Ik denk dat ik voor de vele echte vrienden, familie en dierbare kan zeggen dat we gelukkig zijn geprezen door hem in ons leven te hebben gehad. Veels te kort dat opzeker. Maar in vele harten leeft hij nog steeds voort. We zeiden altijd “je bent pas dood als men niet meer over je praat” nou dat is bij Toon zeker niet het geval.

Je word gemist ouwe.

Op vrijdag 12 augustus 2016 is Antonio Vázquez overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Sirikit De Jager
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden