Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ab van Buiten

03-10-196414-10-2020
 • 3 oktober 1964 - Steenwijkerwold
 • één zoon en twee dochters
 • Sylvie Beekman
 • Zo√∂techniek - WUR Wageningen
  Veehouderij - WUR Wageningen
 • CEO - Sambed
 • Paardensport - Schaatsen/ Fietsen
 • Snert
 • Volksmuziek - Het Wilhelmus
 • Bella (Hond)

Ab van Buiten werd geboren in Steenwijkerwold op 3 oktober 1964. Zijn ouders/opvoeders waren Jaap van Buiten en *Trijn van Buiten. Ab volgde in Wageningen aan de WUR een studie Zo√∂techniek. Ook studeerde hij Veehouderij aan de WUR in Wageningen. Ab was vanaf 2009 werkzaam bij Sambed als CEO. In 1987 ontmoette hij zijn partner Sylvie Beekman. Ab en Sylvie trouwden op 23 maart 2007. Ab had één zoon en twee dochters: Peter, Kelly en Carmen. Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan Zijn kinderen en Sport. Op sportief gebied stak hij zijn energie in Paardensport en Schaatsen/ Fietsen. De laatste woonplaats van Ab was Wageningen.

Ab was een loyale vriend, vader en echtgenoot,hij heeft 3 geweldige kinderen en een prachtige vrouw, voor hen deed hij alles en maakte hij het onmogelijke mogelijk. Hij was een grote inspiratie en motivatie voor zijn kinderen en had een grote voorliefde voor sport die hij samen met hen deelden. Ab maakte altijd tijd vrij in zijn dag voor zijn kinderen, al was het alleen om even samen wat te eten. Maar ook de grote dingen maakte hij voor hen altijd ruimte voor, een dag mee naar een sport evenement of elk ander iets. Naast dat zette hij zich ook altijd in voor sport en de faciliteiten eromheen.
Ab maakte met iedereen wel een babbeltje en had altijd mooie verhalen klaar om te vertellen. Hij kon altijd thuis komen met de gekste, leukste en humoristische verhalen die hij geweldig kon overbrengen dat de humor niet verloren ging. Of verhalen over vroeger waarbij de kinderen vol aandacht aan zijn lippen hingen. Dit en zijn altijd opbeurende humor is iets wat hem heel erg kenmerkte.

Ab was, is en zal altijd een grote inspiratie bron voor zijn kinderen en alle andere mensen die naast hem hebben mogen staan.
Papa, Ab zal heel erg gemist worden en nooit vergeten worden!

Op woensdag 14 oktober 2020 is Ab van Buiten overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Peter van Buiten

Help dit bericht te

verspreiden