Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Rene Olgers

04-09-196226-06-2015
   Lieve Rene, jij hebt op mij en op een ieder ander die jouw pad gekruist heeft een onuitwisbare indruk gemaakt. Je had zoveel stamina en talent, humor en je was zo veelzijdig, gelijk een "Diamant" en jou licht straalt door ons heen, middels jouw persoonlijkheid, jouw schilderijen en het jouw gehele wezen. Jij zal altijd in ons hart en onzeziel voort bestaan.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • dit maak je maar eenmaal mee
    reactie 1   |   niet OK

    Rene die trots als een pauw voor de Galerie staat aan de vooravond van zijn Expositie. Je maakt het maar eenmaal in je leven mee om zo'n bescheiden fenomeen mee te mogen maken. Een meester was hij in het maken van zijn kunst maar ook in zijn woorden. Als een zee van rust kon hij je aan kijken en vertellen over hoe hij in het leven stond. Daar kon je dan geheel vrijblijven iets mee doen. Tijdens het opbouwen van zijn expo verdween ik in zijn bomenrijke wereld. De kruinen en luchten hing ik boven en de ooghoogte vergezichten in het midden en de wortel en grond schilderijen onder en zo ontstond er een heel woud in de Galerie waar je in kon verdwalen en wegzweven. Je was een groot kunstenaar maar je kreeg in mijn ogen te weinig erkenning. Ik mocht je maar een korte tijd meemaken, maar in die korte tijd hebben we veel voor elkaar betekend.

    Liefs van je vriend
    Bert Schoonhoven


    Bert - Amsterdam
    30 juli 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.