Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Youp Laarakkers

27-06-199210-01-2018
   Met verslagenheid en groot verdriet delen wij u mee dat Youp Laarakkers, onze gewaardeerde collega en zeer positief en bijzonder mooi mens, op 10 januari 2018 is overleden. Hij is 25 jaar geworden, stond in de bloei van zijn leven en was onderweg naar veel meer.

   We wensen zijn familie, vrienden en iedereen die heeft mogen genieten van een deel van Youp zijn korte leven, de kracht toe om het leven weer op te pakken, zoals Youp dat ook gedaan zou hebben.

   Positief en vol enthousiasme.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Lieve Youp
    reactie 33   |   niet OK

    De dag dat jij mij leerde hoe ik de mountainbike instructie het beste kon doen. En dat was gezellig, zoals te zien op de foto's! Maar dat was het eigenlijk altijd met jouw eeuwige lach en je oog voor de ander. Lieve Youp, het werk in de Ardennen is weer begonnen en ik mis je .. Maar gelukkig leef je nog lang voort in alle dingen die ik van je heb mogen leren! Dankjewel!

    Liefs,
    Marlien


    Marlien - Giessenburg
    30 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Vrijgevig
    reactie 32   |   niet OK
    Youp,
    Ik kende je maar kort,
    maar je leende me je matras.
    Zonder al teveel woorden,
    liet dit zien
    hoe vrijgevig jij was.

    Dominik - Rotterdam
    26 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Youp
    reactie 31   |   niet OK
    Lieve Youp,
    Eind mei 2017 leerde ik jou kennen door mijn stage bij
    Huski. Ik weet het nog goed, ik zat bij jou in het busje en ik
    en mijn twee klasgenoten, die ook mee gingen, hadden
    meteen een klik met jou.
    De eerste drie weken van mijn stage liep ik bij toeval elke dag met jou mee. En ik durf te zeggen dat er al best snel een goede vriendschap ontstond.
    Jij vertelde over al jouw buitensportavonturen, je grote liefde voor wildwatersporten, de kleine geluksmomentjes in het leven, ook had jij het vertrouwen om minder fijne onderwerpen met mij te delen en hadden vooral veel lol.
    Jij liet mij kennis maken met verschillende soorten buitensporten, leerde mij om voor een grote groep middelbare scholieren te staan en te spreken, om bepaalde knopen in touwen te leggen, maar vooral, lieve Youp, leerde jij mij dat ik elke dag zou moeten leven!
    Dat je, zoals jij dat verwoorde: "Schijt" moest hebben aan wat anderen van je zouden denken of vinden, dat ik geen zorgen voor de dag van morgen moest hebben, moest genieten van het moment en altijd mijn hart moest blijven volgen.
    Toen ik hoorde dat jij was overleden, stortte mijn wereld in.
    Ik wist van niks!
    De laatste dag van mijn stage vertelde je mij tijdens het kajakken dat je al last had van je schouder, maar dat het een kleine sportblessure zou zijn en het wel weer goedkwam.
    We gaven elkaar aan het eind van de dag een dikke knuffel en vlak voordat ik vertrok vroeg je: 'Beloof je me dat je volgend jaar terugkomt en dan bij ons komt werken?! Ik kijk er nu al naar uit!'
    Die belofte maakte ik met je, terwijl er op de achtergrond, vanuit de auto, het liedje: 'Three little birds (Don't worry, about a thing)' van Bob Marley zich afspeelde.
    En toen ik ruim een half jaar later dit verschrikkelijke nieuws hoorde, brak mijn hart in duizenden stukjes.
    Youp, je was zo'n bijzonder en lief persoon! Nog zo jong en aan het begin van jouw, nu al rijk gevulde leven vol met avonturen. Een echte levensgenieter en een trouwe vriend, die nog geen vlieg kwaad zou doen. En dan word je ziek… Het leven is soms zo oneerlijk.
    Doordat ik jou heb mogen kennen, met je wijze uitspraken en levenslessen, die zo nu en dan voorbij kwamen, heb ik mijn levensmotto gevonden en die van jou overgenomen.
    Onze korte vriendschap zal ik mijn leven lang blijven koesteren.

    Lieve Youp,
    Vriend.
    Ik mis je en ik vergeten zal ik je nooit!
    Tessel
    Stagiaire 2017

    Tessel - Delfgauw
    25 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 30   |   niet OK

    Perry - Tilburg
    19 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 29
    Faith

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Faith - Nieuwkoop

    19 maart 2018

   • Maat
    reactie 28   |   niet OK
    Youp,
    ik heb veel goede herinneringen aan onze tijd op het Montessori. Er werd veel gelachen, en we waren er voor elkaar. Weet je nog muziek luisteren tijdens Economie? Of lekker naar het park gaan daar chillen.
    In al m'n herinneringen word er vol gelachen.. En nu ben je er niet meer.... En ik kom niet uit m'n woorden. Ik ga je missen.
    Rust zacht mijn vriend

    Onno - Arnhem
    13 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 27   |   niet OK

    Elisa - Groningen
    29 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 26   |   niet OK

    Elisa - Groningen
    29 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 25   |   niet OK

    Elisa - Groningen
    29 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Youp..
    reactie 24   |   niet OK
    Lieve mooie Youp,
    Waar moet ik beginnen...
    Ik heb je mogen leren kennen tijdens het werken bij Huski. Dat was helemaal je plek. Een man met een enorme passie voor alles wat buiten te maken had, die ook precies wist hoe hij om moest gaan met jongeren. Prachtig om te zien. Je was een man die vertrouwen kon geven, daar was je echt goed in. Het was je natuurlijke jij, puur en eerlijk. Je wist mensen precies op de goede manier te benaderen, te inspireren en ze te geven wat ze nodig hadden. Prachtig mens!
    Al snel bleek dat wij een goede klik hadden. Ik was graag bij je in de buurt en we zochten elkaar veel op. Fietsen repareren in de schuur, althans, jij repareerde en ik keek toe, ha! Goede gesprekken met op de achtergrond onze favoriete Racoon liedjes, dat vergeet ik nooit. Hieruit volgde een periode van uren trein reizen en jij uren rijden in je favoriete bakkie. We hebben een ontzettend leuke tijd gehad, we voelden van alles voor elkaar, het was fijn! We hebben mooie dingen gedeeld en toffe dingen gedaan. De dag bij de TT in Assen, samen met Mitchel en Marije, was heerlijk. De motoren liefde deelden we en we hebben ons ogen uit gekeken. Bioscoopjes, biertjes en wandelen bij de posbank. Al deze herinneren zitten diep in mij. Je was een heerlijk mens om bij te zijn.
    De laatste tijd hadden we weinig contact, daardoor kwam het nieuws wat ik twee weken geleden kreeg als een schok. Jij?! Ik begreep er niks van en doe dat nog steeds niet. De grootste levensgenieter mocht niet verder, het leven is ongelofelijk oneerlijk.

    Youp, ik proost op jou bij elke la chouffe die ik drink en ik geniet van elke berg die ik zie een beetje extra. Kus Elisa.

    Elisa - Groningen
    29 januari 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.