Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Wil Bovers

24-04-194614-08-2016
   Integer en zeer betrouwbaar
   Trouw en loyaal
   Energiek, en altijd bereid om te helpen
   Accuraat, nuchter en realistisch
   Sterk en daadkrachtig
   Positief en vol humor
   Tevreden
   Een -rustige- levensgenieter

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • The Gambler
    reactie 59   |   niet OK

    Lieve pap,

    Ineens ben je weer overal: in mijn gedachten, in mijn dromen en toen ik van ons mam je cd's kreeg was het pakket compleet.

    Het verdriet wordt niet minder; het gat tussen toen en nu wordt groter en groter. Het leven is anders, mijn leven is anders.

    Muziek verbindt en dat deed het: the country collection, Dolly Parton, Johnny Cash, Don Williams, John Denver en natuurlijk Kenny Rogers en heel even was er geen gat...geen groot gapend gat.

    Mis jou.

    Liefs,
    Brenda


    brenda - veldhoven
    25 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Ster
    reactie 58   |   niet OK

    Ster
    Ster
    Ster

    Voor altijd zo ver weg
    Bij mij
    Vandaan
    In mijn hart
    Laat ik je nooit meer gaan

    Je zal altijd
    Voortbestaan

    Lieve opa,
    Ik schreef dit voor een opdracht van school. 'Zo persoonlijk mogelijk' was de opdracht. Ik besloot een gedicht te schrijven over jou en die te combineren met een sterrenhemel als achtergrond en bloemen aan de onderkant.

    De sterrenhemel als teken van de dood, dat je nu een ster bent en bloemen als teken van leven, 'omdat al wat sterft zal bloeien.'

    Vandaag zou je jarig zijn en helaas kunnen we dat niet meer fysiek met je vieren. Maar maak je geen zorgen, je blijft altijd voortbestaan. Waar je ook mag zijn. Ik hef het glas vandaag op jou.

    Mis jou, hou van jou.

    Liefs,
    Benthe

    Benthe - Veldhoven
    24 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Trouwdag 1968
    reactie 57   |   niet OK

    Dag pap,

    8 maart is een ingewikkelde dag. Jarenlang vierden we jullie trouwdag met bloemen en gebak en na jouw overlijden is het huwelijk ontbonden en valt er niets meer te vieren op een dag alsvandaag.
    Toch vergeten we jullie trouwdag niet en we vieren we de herinnering aan deze dag nog steeds met bloemen en gebak.

    Mis jou


    brenda - veldhoven
    8 maart 2021

    Deel deze pagina:

   • Rode Koga, grijze haren en de lentezon
    reactie 56   |   niet OK

    Dag pap,

    Terwijl de zon op de voorruit van mijn auto scheen, trapte een grijze mijnheer losjes op de trappers zijn sportieve rode Koga. Het beeld van de man op de fiets en de warmte van de lentezon in februari (wat zou je dat heerlijk hebben gevonden) deed mij spontaan in huilen uitbarsten. Een dikke traan bleef op mijn bril hangen en ik realiseerde me dat jij mij nooit met bril hebt gezien. Wat is er al veel veranderd in de wereld, in ons gezin sinds de dag dat je stierf.
    Maar toch zijn het de kleine herinneringen: The godfather I; een meisje danst met haar vader. Ze staat met haar voeten op zijn schoenen....heel even was ik ook weer klein...

    Ik mis je


    brenda - veldhoven
    1 maart 2021

    Deel deze pagina:

   • 2021
    reactie 55   |   niet OK

    Dag pap,

    Elk jaar weer is het een geworstel in die decembermaand. Ik mis je niet meer dan anders met de feestdagen en vraag me schuldbewust af hoe dat toch kan, tot het moment dat ik op een zonnige decemberdag buiten ben en door verdriet wordt overmand.
    Jij vond je geluk in een zonnige dag buiten, niet als je een kerstdag opgesloten zat om te eten. Ik mis je juist op die gewone momenten maar ik denk ook met plezier terug aan Sinterklaasavonden met opdrachten, Kerstdagen met z'n allen en oudejaaravonden die al jaren een stuk rustiger waren.
    2020 was een jaar waar iedereen zo zijn of haar eigen herinneringen bij heeft. Ik ontdekte hoe fijn het is om veel thuis te zijn, Benthe ontdekte hoe zelfstandig ze kan werken als ze een doel -het eindexamen halen- voor ogen heeft. Haar rapport staat zelfs op de kast, pap. Wat zou je trots en blij zijn geweest!

    De vijfde jaarwisseling zonder jou, maar elke gewone dag is een dag mét jou. Met jou omdat ik aan je denk, omdat ik je mis of omdat ik muziek hoor die jij mooi vond, iemand zie die jij ook kende. Er gaat geen dag voorbij zonder jou en toch gaan de dagen voorbij zonder jou.

    Ik mis je.


    brenda - veldhoven
    2 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Onverwoestbaar hout
    reactie 54   |   niet OK

    Dag pap,

    In een privébos in Hoek toonde de eigenaar mij hout van meer dan 5000 jaar oud. De man heeft het hout opgestapeld en attendeerde mij op kleine paddestoelen die weer groeiden in de oude nerven van de bast van de oude stronken. 'Al wat sterft zal bloeien' en wat was je in dat prachtige bos, ver weg van waar eens je huis stond, ontzettend dichtbij. Ik mis je.


    brenda - veldhoven
    24 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Vier jaar
    reactie 53   |   niet OK

    Dag pap,
    Vandaag is het vier jaar geleden dat ik je voor het laatst in leven heb gezien.
    Het verdriet, de verbijstering, de pijn...ik zie altijd zo op tegen alles wat je sterfdag oprakelt en tegelijkertijd zijn er zo weinig momenten dat ik mezelf nog echt de rust en de tijd gun om samen met jou te zijn - in stilte - met al mijn verdriet en alle herinneringen dat je sterfdag me vreemdgenoeg ook goed doet. Ik mis je pap.


    brenda - veldhoven
    13 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • 74
    reactie 52   |   niet OK

    Lieve pap,
    74 zou je zijn geworden. Ondanks Corona kwamen we samen in jouw huis maar niemand noemde je naam. Aan de oppervlakte was er de waan van de dag, in de diepte was er de pijn van de herinnering aan je laatste verjaardag en aan het gemis. Het valt op hoeveel Bartje op je gaat lijken nu hij ouder wordt. Hij brak het hondenhok dat jij maakte af en hij was ook de enige die dat mocht doen. Het was een monsterklus maar hij klaarde het met liefde en geduld. We breken af wat jij bouwde, we lachen in het huis waar jij stierf en wij worden ouder waar jij 70 blijft. Ik mis je pap.


    brenda - veldhoven
    27 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Kaarsje in Mechelen
    reactie 51   |   niet OK

    Net voor de Kerst nam ik ons mam mee naar Mechelen - eens per jaar doen we gek- en in de kerk staken we een kaarsje voor je aan.
    Ons mam geniet wel van zo'n weekend; ik heb haar zelfs aan het bier gekregen. Ik mis je...Ik mis je....Ik mis je..x


    brenda - veldhoven
    31 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Oudjaar
    reactie 50   |   niet OK

    Voor de vierde keer op rij geen zin in nieuwjaar. Het gat wordt steeds groter. Benthe gaat naar vriendinnen maar is bang voor haar verdriet.
    Op goede momenten ben ik voor jou blij dat het is gegaan zoals het is gegaan maar de rest van de tijd ben ik verdrietig dat je er niet meer bent. Ik mis je pap.


    brenda - veldhoven
    31 december 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.