Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ramon Jansen

11-04-197204-07-2022
   Herinneringen aan Ramon zullen altijd blijven bestaan. Herinneringen voor ons zo dierbaar.
   Zou je jouw herinneringen aan Ramon op deze gedenkplaats willen achterlaten zodat wij deze voor altijd kunnen bewaren in ons hart.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Mijn lieve, lieve, lieve papa
    reactie 118   |   niet OK

    Lieve papa, wat ben jij een gemis in ons gezin. De vrolijkheid, de rust, de gezelligheid, de grapjes die je altijd maakte. Niemand lijkt op jou. En wat heb ik een geluk dat ik jou mijn papa mocht noemen. De eerste liefde die een meisje ontvangt is van haar vader. En jeetje pap, wat heb jij mij veel liefde gegeven. Maar niet alleen aan mij, je was niet alleen mijn papa. Je bent de beste man voor mama geweest. Thijs z'n beste maatje. Maar ook voor mijn allerbeste vriendinnetje Eva, was jij een bonuspapa. Het is niet te beschrijven hoeveel wij je allemaal missen. Maar wat ben ik dankbaar voor alle levenslessen die jij mij hebt geleerd. Als wij allemaal even niet rustig konden blijven, dan was jij daar. Hoe deed je dat toch? Toen je ziek werd, was jij de persoon die ons geruststelde. Papa, ik wilde nog zoveel van jou leren. Nog zoveel jongenspraat, nog zoveel praten over mijn opleiding, nog zoveel praten over alle feestjes. Ik heb m'n rijbewijs gehaald. En wat had ik graag gewild dat jij bij mijn eerste ritje was. Ik heb nu ook m'n eerste auto gehaald. En ik weet zeker dat je trots bent. Elke dag als ik opsta denk ik aan je, en zeg ik tegen mezelf: dit wordt een goede dag, voor papa. Je geeft mij nog steeds troost, ook al ben je er niet meer. Je bent nooit echt weg. Als ik even verdrietig ben, voel ik me nog steeds liggen op je buikje. Jij bent mijn beste vriendje voor altijd. We missen je allemaal, en we vergeten je nooit. Je bent de beste papa die ik Thijs en ik ons ooit konden wensen, en ik mis je voor altijd. Ik hou van je papa


    Eva - Doetinchem
    14 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • Jow Ramon
    reactie 117   |   niet OK
    Steevast was dat de begroeting vanaf dag 1: "Jow Ramon"...
    In 1993 werden wij collega's, we hebben het onze medecollega's aan de Terborgseweg 49 niet altijd even makkelijk gemaakt, zeker toen Frank er ook nog bijkwam. Al snel werden we de 3 Musketiers genoemd. Samen doorliepen we de opleiding: autoritten met Hazes, Boeijen of AJAX op de radio, we hebben heel wat afgelachen tot er geen geluid meer uit ons kwam. We gingen keihard voor ons vak gegaan en zijn uiteindelijk uitgegroeid tot vakidioten met ieder z'n eigen specialisme. Toen jij, Frank en ik uiteindelijk verantwoordelijk werden voor ons eigen rayon zagen we elkaar minder vaak, maar als we elkaar zagen waren de momenten als vanouds. Dit is eigenlijk altijd zo gebleven. Aan één woord, meestal aan één blik, hadden we genoeg om elkaar te begrijpen en 'slechtere humor' bestond er niet, waarbij ook de liefde voor de gezamenlijke muzieksmaak geniaal bleek. Als ik terugdenk aan die momenten en terugdenk aan 'onze tijd' maakt me dat intens verdrietig maar overwint die grijns, die jij steevast op je gezicht had, die me weer laat lachen om wat we allemaal hebben meegemaakt. Lieve Simone, Eva en Thijs: Als ik er een paar avonden voor ga zitten, kan ik een boek schrijven over Ramon waarin ook zijn (meer dan-) trotse gevoel voor jullie, zijn broer Robin, familie en vrienden sterk naar voren komt, naast zijn humor, de motordagen met onze collega's én onze gevleugelde uitspraak: 'K*t roepen en bier drinken', voor als er even iets tegenzat.

    Lieve Ramon: Op 17 juni 2022, toen je aangaf dat je écht geen slechtere kaart had kunnen trekken, kreeg "The Turn of a Friendley Card" een bijzondere betekenis voor mij die het voor jou allang had. Het was een voorrecht om één van je favonummers (Jansentaal) te mogen spelen: "de wind nam hem mee"...

    Ik mis je man, elke dag meer! maar....die eeuwige grijns op je gezicht overwint alles....
    Zoals we hebben afgesproken: 'Geen vaarwel maar tot ziens'
    Roy.

    Roy - Ede
    8 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • Lieve Ramon
    reactie 116   |   niet OK
    Wat een prachtige woorden van jouw collega's, vrienden en dierbaren. Voor ons is het gemis enorm, maar we zien aan de reacties dat je leven hier enorm waardevol is geweest. Het is onwerkelijk dat je er echt niet meer bent, hoewel je vaak dichtbij voelt. Het is niet te begrijpen dat dit jou moest gebeuren. Met veel trots denken we aan je, elke dag. Ook zijn we trots op Simone, Thijs en Eva die je zo moeten missen, maar toch weer krachtig doorgaan. Lieve Ramon, je bent en blijft voor altijd in ons hart!
    Mama en Jos

    Ellie en Jos - Gaanderen
    8 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 115
    Iscar

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Iscar - Doetinchem

    5 juli 2023

   • Een jaar later
    reactie 114   |   niet OK

    Vandaag is het de maandag na het weekend... een jaar later. De donderdag ervoor namen wij afscheid van jou. Of het echt de laatste keer zou zijn dat wij jou zouden zien wisten wij toen nog niet. Wij vreesden van wel. Verdrietig was het, maar ook mooi. Met z'n zessen hebben wij nog fijn kunnen kletsen. Dankbaar voor dat moment denk ik er aan terug. Gaat er een dag voorbij zonder dat ik even aan de denk? Die dagen, als ze er al zijn, zijn zeldzaam.

    Ik denk dat iedereen flink zijn best doet zonder jou en hoe hard we het allemaal ook proberen lukt dat nog niet helemaal. Ook omdat we het misschien nog niet willen. Ja, wij lachen wel en hebben het ook echt wel gezellig, maar het was zo veel leuker met jou erbij.

    Mij is gevraagd om mijn FB post van een jaar geleden hier alsnog te plaatsen, zodat het maar vast ligt. Ik voeg het bij als afbeelding samen met nog een foto van ons samen.

    Je wordt enorm gemist maatje.


    Mike - Doetinchem
    3 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • Wat mis ik jou
    reactie 113   |   niet OK
    Een glimlach van liefde..
    Een traan van gemis..
    Omdat het zonder jou..
    Nooit meer hetzelfde is.

    Lieve Ramon,

    Het is alweer bijna een jaar geleden dat je ons hebt verlaten, en wat mis ik jou..

    Ik mis jou voor Simone
    Ik mis jou voor Thijs
    Ik mis jou voor Eva
    En ik mis jou voor ons

    Ik blijf het onbegrijpelijk en oneerlijk vinden en denk zo nog regelmatig .. ‘ik hoop zo dat je binnen komt lopen, dat het niet echt is’ Het voelt nog zo ‘vers’ maar ik weet inmiddels ook heel goed dat dat helaas niet zal gebeuren.

    Ik heb al een tijd nagedacht over wat ik zal schrijven , bladzijdes kan ik vol maken over mijn gevoel, hoe vaak ik per dag aan jou denk, hoeveel dingen mij en ons aan jou herinneren. Gelukkig maar want dat zorgt er nog steeds voor dat je er voor ons bij bent. Hetzij op een andere manier.

    Wat hebben we het fijn gehad samen, zoveel mooie herinneringen en pluk de dag momenten want daar waren we heel goed in. Spontane bbq’s, weekendjes weg, dagjes uit met de kids. Touren met de cabrio’s. Logeerpartijen van de kinderen, sushi bestellen of lekker bij elkaar uit eten. Dat je zo vreselijk dubbel kon liggen van het lachen met Mike. De bijna ontelbare keren oud en nieuw samen vieren. Culinair genieten bij Entree 1863 ‘dit is toch het paradijs’ zei je dan, serieuze gesprekken of elkaar steunen bij moeilijke momenten, ieder feestje vieren, samen naar Turkije. Helaas ging Ibiza niet meer door omdat je al ziek was. Cuba stond op de lijst als volgende reis om voor te gaan sparen en nog zo veel meer plannen hadden we.

    Wat een emoties zijn er afgelopen jaar voorbij gekomen. Boosheid omdat Simone,Thijs en Eva jou zo moeten missen bij zoveel momenten die nog gaan komen. Boos omdat we samen nog zoveel gezellige en leuke momenten hadden moeten beleven. Tranen en verdriet maar gelukkig ook veel dankbaarheid om al die mooie momenten want die pakken ze ons nooit meer af.

    Je was een superfijne vriend, eerlijk, beschouwend, relaxt, jouw humor en snelle schakelen, jouw vaste plek op de bank met jouw iPad in jouw hand. Het vooral jezelf willen zijn met soms bijna ‘lak’ aan ander want jij deed dan jouw ding. De flessen fris en chips onder de tafel (tot ergernis van Simone), bijna altijd in voor de ‘we gaan iets gezelligs doen’ ideetjes van Simone en mij , jouw algemene kennis en op technologie vlak en laten we de muziek niet vergeten. Het samen zijn door gewoon bij elkaar te zitten. Beetje kletsen en een plank met wat lekkers erbij en een drankje uiteraard. Goh wat zou ik dat nog graag willen.

    Zo dankbaar dat ik afscheid van jou heb mogen nemen en tegen je heb kunnen zeggen dat ik van jou hou, ik mis je zo.

    Dikke kus Ira



    Ira - Doetinchem
    23 juni 2023

    Deel deze pagina:

   • Lieve Ramon
    reactie 112   |   niet OK
    Vandaag hebben we jouw geboortedag gevierd. Het was een hele bijzondere en mooie dag. In de korte tijd dat ik van jou heb mogen genieten, heb ik elk moment gekoesterd. De allereerste keer dat ik bij jullie thuis kwam, reed jij tegelijkertijd met mij de oprit op. Wat was dat akward zeg. Jij keek mij aan van wie is dat dan en ik maar een beetje dom zwaaien naar jou. Kort daarna konden we al snel leuk lachen samen. Elke keer als ik Taksi dronk, of het woord “onfijn” in een zin gebruikte, kon je het niet laten om er iets over te zeggen. Dan kwam er weer een flauwe opmerking. Wat mis ik die flauwe opmerkingen. Ik heb beloofd om voor Thijs te zorgen. Dat doe ik nog steeds, elke dag, met alle liefde. Je mag trots zijn op je gezin hoe ze het allemaal doen. Dankjewel voor alle leuke herinneringen, ik ga een glaasje taksi op je drinken.

    Lente - Kilder
    11 april 2023

    Deel deze pagina:

   • Fijne kerel wat hebben wij veel plezier gehad!
    reactie 111   |   niet OK

    Jos - Doetinchem
    11 april 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 110
    Frank

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Frank - Doetinchem

    20 september 2022

   • Dankjewel Ramon
    reactie 109   |   niet OK
    Ik wil graag mijn dankbaarheid aan Ramon uitspreken voor zijn gastvrijheid en gezelligheid tijdens alle keren dat ik bij mijn vriend Thijs heb doorgebracht. Als ik kwam logeren en mee eten vond ik Ramon altijd een enorm grappig, slim en gezellig persoon om gesprekken mee te voeren, en voelde ik me er altijd erg thuis.

    Sibbe - Ulft
    29 juli 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.