Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Max Dexter Meertens

15-08-199521-06-2022
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 54
    Dionne

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Dionne - Almere

    14 december 2022

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 53   |   niet OK
    Lieve Max wij gaan je missen. Je was de eerste grote fan van onze zoon Mike Ketellapper en wij zijn fan van je insta met al jou prachtige foto's en filmpjes.
    Als ik nu aan je denk denk ik met liefde terug aan de periode dat je als 14 jarige jongen langs fietste en altijd naar ons huis keek of je hem zag.
    En als je me zag vroeg je is hij er?
    Je hebt ook van hem geweldige filmpjes gemaakt waar we nog steeds met liefde naar terug kijken.
    Lieverd met je lach en een gouden hart we gaan je missen.
    We wensen je ouders, je broer, familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.
    We houden van je en je blijft en zit in ons hart lieverd.

    mia en rob - Almere
    21 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve Max
    reactie 52   |   niet OK

    Ik heb jou mogen leren kennen. Wat een tof, mooi mens ben jij. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik kan het ook niet bevatten. Als iedereen in televisieland zou werken zoals jij, zou de wereld anders uitzien. Bedankt voor de mooie gesprekjes en jouw goede zin, positivisme, je reactie toen ik je vond lijken op Buddy van GTST, wat ben ik dankbaar dat jij onze cameraman was. Hoe je Bric vast hebt gelegd en hoe je mijn blonde lokken nog even goed legde, i.v.m. de zon en het perfecte plaatje. Het leven is niet eerlijk. Vlieg lieve Max, vlieg en stuur af en toe nog eens een teken. Ik kan het gewoon niet geloven. Bedankt voor je steun en je "zijn" tijdens de opnames. Heel veel sterkte voor al jouw dierbaren! Een mooi mens moet weer eens te vroeg gaan......

    carla - Heerlen
    18 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve, bijzondere Max
    reactie 51   |   niet OK
    Wat een schok om te lezen dat jij bent overleden! In gedachten zie ik je zo voor mij. Jou hebben wij leren kennen bij TP4Y, als vriend van Amber en werkzaam, voor je studie, als cameraman in de studio in Hilversum. Héél erg veel sterkte voor ieder die jou lief heeft en jou zo ontzettend gaat missen.

    Dymphna - Groningen
    15 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 50
    Pauline

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Pauline - Almere

    19 juli 2022

   • Pure energie
    reactie 49   |   niet OK

    Vaak met elkaar gewerkt en nog vaker afgesproken om dat ene biertje te doen, maar zoals vaker met twee energieballen, draaien die vooral om elkaars orbit als ze bij elkaar in de buurt zijn.
    Ik heb altijd van je oprechte interesse en leergierigheid genoten. Je lol en liefde voor het vak waren aanstekelijk.
    Jij zal nu voor altijd mijn waarschuwing zijn om die biertjes niet vaker uit te stellen.

    Heel veel liefs,
    Wiebe


    Wiebe - Amsterdam
    19 juli 2022

    Deel deze pagina:

   • Pure Soul
    reactie 48   |   niet OK

    I know Max from my model and we did shoot one time for our portfolio in studio and outside.

    But during shoot it was so relax fun and lots of laugh & talk. The vibe were amazing and Max brings the best out the energy ❤️


    Thankyou for being positive energy & being in the present. Rest in Peace Angel 👼🙏🏽


    Brigitta - Den haag
    19 juli 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve Max
    reactie 47   |   niet OK
    We hebben de afgelopen jaren vaak met elkaar gewerkt maar op een eiland hadden we naast het werk ook echt de tijd om met elkaar te kletsen, te lachen, te relaxen, te sporten, te feesten, te stoeien en te knuffelen en elk moment met jou is me heel dierbaar. Omdat je zo in het nu was; wat we ook deden, je was er met je volle aandacht. Geïnteresseerd, altijd een luisterend oor, nooit veroordelend en altijd op zijn Max met een mooie unieke en verfrissende kijk op het leven. We hebben samen in het zwembad soms wel een uur voor ons uit zitten staren en gekletst over de toekomst, en je had zoveel mooie plannen. Je had me zelfs zo ver dat ik opeens een sound healing meditatie lag te luisteren waar jij dan van zei: ‘mate! laat het resonerennnnn’, en die wierook voor bij me thuis, die moest er ook komen. Met engelengeduld foto’s maken, waar ik altijd het gevoel had dat jij pas tevreden was als je een 10 had gescoord. Zo gedreven en getalenteerd. Een mooie toekomst voor je, die jou nu bruut is afgepakt. Elke dag als we op het eiland begonnen met draaien, was jij degene die als laatste me nog even aansprak met woorden als ‘succes en veel plezier dennis’ waarop ik antwoordde dank je wel Maxie. Als ik daar nog eens mag staan en de camera’s gaan aan, dan zal ik daar aan denken en dat enorm missen. Het gaat je goed waar je ook bent nu lieve Max, ze zullen van je genieten. Hier wordt je enorm gemist en nooit vergeten. Ik wens de mensen die het dichtst bij jou staan heel veel sterkte met dit verlies. En dat er in de toekomst naast een traan ook soms een glimlach kan zijn als ze denken aan jou. Je was een uniek mens. Love ❤️

    Dennis - Bloemendaal
    15 juli 2022

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 46   |   niet OK

    Lieve Max,

    Ik heb de woorden nog niet weten te vinden en vind deze eigenlijk nog steeds niet.
    Wat is het een ontzettend groot verlies dat jij niet meer met ons bent.

    Continu denk ik: "Jeetje Max, waarom heb ik jou niet eerder mogen leren kennen?!". Zo kort, maar niet minder waardevol. Want wat hadden we in zo'n korte tijd zo'n goede connectie opgebouwd. Mede door jouw fijne aanwezigheid heb ik de beste tijd bij Million Dollar Island gehad en daar ben ik je dankbaar voor.

    Menig mens kan iets leren van jouw positiviteit, jouw kracht om je doelen waar te maken en jouw onbaatzuchtigheid. Jij was er voor een ander, jij dacht aan een ander en jij zorgde ervoor dat iemand anders de beste tijd van zijn/haar leven had. Zo kenden wij elkaar net een paar dagen en hadden door de drukte nog niet veel met elkaar gesproken. Maar daar stond jij, om klokslag 12 uur toen ik een jaar ouder werd, met een kokosnoot die jij samen met de dames van het resort geplukt had, voor mijn neus. 'Happy B-day' stond er ingekerfd en een kaarsje dat brandde, die ik mocht uitblazen om iets moois te wensen. Max, als ik nog iets mocht wensen, dan wist ik wel wat.

    Ik hoop dat je het goed hebt daarboven en dat je voor altijd je fijne energie blijft uitstralen naar bendeden. We komen elkaar weer tegen Lieve Maxie en dan zetten we die mooie momenten voort.

    Lieve Anita, Piet en Twan, heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Jullie zijn sterk!


    Iris - Amsterdam
    15 juli 2022

    Deel deze pagina:

   • Max aan het werk….
    reactie 45   |   niet OK

    Een blije gup. Max tijdens de opnames van de Libelle 26 april 2022. We hebben genoten….


    Marianne - Oisterwijk
    15 juli 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.