Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Loek Weusthof

08-07-194617-06-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Heer Weusthof
    reactie 6   |   niet OK
    Voor mij bleef het altijd 'mijnheer' Weusthof. Want u was een heer. Integer. Ik vertrouwde mijn MGF graag aan u toe. Altijd creatief op zoek naar de goedkoopste oplossing voor elk probleem.
    Ik kende u slechts een paar jaar. Maar het was me een eer. Integere, betrokken mensen worden immers steeds zeldzamer in deze onpersoonlijke maatschappij.
    U blijft in mijn gedachten. Met weemoed zal ik omkijken. Telkens weer.
    Groet van Fred en zoon Freek

    Fred - Megen
    4 september 2021

    Deel deze pagina:

   • Dag loek
    reactie 5   |   niet OK
    Ik was onlangs nog in je winkel voor wat remonderdelen. Nu wist ik al dat je lijf niet meer zo goed wilde. Je humor liet je niet in de steek. Toch schrik ik ervan dat je er nu niet meer bent. Rust zacht fijne vakman!

    Maurice - Wijchen
    25 augustus 2021

    Deel deze pagina:

   • vanuit Spanje
    reactie 4   |   niet OK
    Lieve lieve Loek, wat erg dat je zoooooo snel bent vertrokken. Ik heb je laatst nog gesproken via whatsapp en ik merkte dat het al niet meer zo lekker ging. Maar nog steeds was je optimistisch en maakte je grapjes. Wat zal ik onze momentjes met het kopje koffie en de appelflap missen. Mijn steun en toeverlaat in Mini en MG-land. Altijd als ik even terug kwam uit Spanje, dan stond je weer voor mij klaar om dingetjes aan mijn oude Mini te doen. Ik zei nog: ik hoop binnenkort weer eens langs te komen, maar helaas.... Ik ga onze conversaties bewaren als aandenken als ook het leuke Mini-tje dat je mij cadeau hebt gedaan en nu hier in Spanje op het dashboard van mijn Mini prijkt. Je hebt een speciaal plekje in ons hart en dat wist je! Lieve Loek, rust zacht!
    De nabestaanden wensen wij heel veel sterkte! Lieve groeten vanuit Spanje: Michelle, Gerard en Robert Span (Larissa en Mike in Beuningen).

    Michelle en Gerard - Chiclana de la Frontera
    19 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 3
    Willem en Tine van Vlijmen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Willem en Tine - Wijchen

    24 juni 2021

   • Bedankt
    reactie 2   |   niet OK
    Hey Loek,

    Het is alweer even geleden dat ik je zag of sprak. Misschien wel voor het laatst op de bruiloft van Thierry. Dat maakt ook niet uit eigenlijk. Misschien was ik slechts een kleine stip op je horizon, een onbelangrijk detail. Maar dankzij jou heb ik een vriend voor het leven. Je laat twee, op hun eigen manier, fantastische kinderen na. Wat zal je trots op hen zijn en wat zal je in voort blijven leven. In hun gedachten, karakter en doorzettingsvermogen.
    Twee kinderen die hard werken, zoals jij deed. Zoals jij al deed sinds ik je voor het eerst zag en waarschijnlijk ver ver daarvoor al mee begon.
    Ik wil je bedanken, bedanken dat ik te allen tijde welkom was. Dag in dag uit bij jullie over de vloer kon komen, kon blijven eten, slapen of de keukenkastjes kon plunderen.
    Na al het harde werken is het nu tijd voor rust. Loek, rust zacht.
    Wij wensen jouw familie enorm veel sterkte met het verlies.

    Maarten & Emily - Bemmel
    23 juni 2021

    Deel deze pagina:

   • Een vriend is gestorven
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve Loek,
    We hebben veel van je gehouden. Je was een gastvrije lieve vriend. Je nam altijd tijd om een praatje te maken en om advies te geven. Niet alleen op het gebied van auto's, waaraan je met zo veel geduld en creativiteit kon sleutelen. De hoge krukken in de keuken, waar we op zaten, waren de meest geliefde plaats, waar we over alle dingen van het leven konden praten. Altijd een heerlijk bakje cappuccino, altijd met de nodige humor. Wat hebben we bewondering voor je, hoe je deze laatste periode in je leven omging met de boodschap die geen goede boodschap was. Je verzette je niet maar zocht naar positieve waarden om de laatste periode de dingen te doen die je nog wilde afhandelen. Wat zijn we blij, dat je samen met afwisselend Thierry, Megan en Esmae en daarna Stefan, Mandy en Fenn nog aan een mooie herinnering kon bouwen in ons huis in Zeeland. Je was daar zo graag! Genieten met je kleinkinderen waar je zo trots op was. Toch nog maar even die door jou zo mooi gemaakte deur in de serre afmaken. Dat zat zo in je hoofd. Het was je eer te na om dat niet aan een ander met net zulke gouden handen over te laten. Je wilde dat absoluut zelf afmaken. Gelukkig kon Thierry je helpen en zaten de kindjes daarna veilig achter een gesloten tuindeur. Onze hondenkinderen en poes dus voortaan ook en zo zullen we je altijd kunnen herinneren iedere keer als de serredeur open gaat; een praktisch maar vooral goed mens. Deze deur kon eindelijk dicht maar we zijn er van overtuigd dat voor jou een beloftevolle Deur is opgegaan.We wensen jouw familie troost en kracht toe, want wat zullen ze je missen! Wij ook!

    Cees en Pauline - Sliedrecht
    22 juni 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.