Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Joyce Knibbeler

14-09-196026-03-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Kracht
    reactie 27   |   niet OK
    Lieve Joyce,

    Wat ben jij een krachtig en mooi mens! Vol moed en doorzettingsvermogen en tegelijkertijd omarm je het leven en was je in mijn bijzijn altijd vrolijk en levenslustig.

    Ik heb ontzettend fijne herinneringen aan je. Het thuis gevoel heb ik bij jou en Gert nooit gemist. Als vriendin van Charlotte was ik altijd welkom. Je vroeg ook altijd hoe het met mij ging, niet omdat je je daartoe verplicht voelde maar omdat je altijd nieuwsgierig was naar de mensen om Charlotte heen. Vaak kletsten we dan bij in de tuin, een plek waar jij graag kwam tussen de bloemen en dieren.

    Ik kan mij ook nog goed herinneren dat jij samen met Gert, Charlotte en mij naar de kermis ging. Je was op dat moment al ziek, maar dit weerhield je er niet van om met ons in een achtbaan te gaan. Achteraf was dit misschien iets te veel gevraagd, maar het siert je dat je vol bleef houden en je niet liet weerhouden door je ziekte.

    Ook in de laatste maanden en weken was het fijn om bij je over de vloer te komen. Ondanks de zware periode kreeg jij het voor elkaar om het fijn en ergens luchtig te houden. Als ik bij First Dates aan tafel zit zal ik zeker aan je denken!

    Rust zacht lieve Joyce

    Liefs Anne

    Anne - Nijmegen
    2 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Gedachtenis aan Joyce
    reactie 26   |   niet OK
    Lieve Gert, Ton, Charlotte en Kim,

    Zojuist ben ik via de livestream aanwezig geweest bij het afscheid van mijn dierbare (dubbele) nicht Joyce. Dit heb ik tot het laatste moment uitgesteld. Het gegeven dat Joyce overleden is, is nog moeilijk te bevatten.
    Als kind en jong volwassene, na het overlijden van mijn moeder (tante Tiny), ben ik veel bij Riet en Wil over de vloer geweest op de Vossenlaan. Toen ik 10 was heb ik er zelfs 11 weken gewoond en ben ik met de samen met de nichten in Nijmegen naar school gegaan.
    Bij Joyce heb ik mij altijd erg op mijn gemak gevoeld. Ze was aanwezig, open en eerlijk; je wist wat je aan haar had. Voor mij zal Joyce altijd een warm plekje in mijn hart hebben: zij zal op een bepaalde manier altijd blijven bestaan.
    Lieve Gert, Ton, Charlotte en Kim. Ik wens jullie veel sterkte met het overlijden van jullie krachtige, eigenwijze en lieve vrouw en moeder. Ik weet zeker dat haar voorbeeld jullie hierbij tot steun zal zijn.
    Binnenkort ga ik weer met mijn mijn zus Jacqueline naar Maastricht. Wij zullen een kaarsje voor Joyce opsteken in de Onze Lieve Vrouwekerk bij Maria, Sterre der Zee.

    Veel lieve groeten,
    Lucienne    Lucienne - Zoetermeer
    28 april 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 25
    Dagmar Heldens

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Dagmar - Ven-Zelderheide

    15 april 2021

   • Veel sterkte
    reactie 24   |   niet OK
    Hoi Gert
    Heel veel sterkte gewenst met het verlies van je Joyce
    Hartelijke groet.
    Laura Thielen

    Laura - Beuningen
    13 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Een mooie dans
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve Joyce,

    Ik ben erg dankbaar dat ik jou heb mogen kennen. Als moeder van Charlotte, Ton en Kim. En natuurlijk als de lieve vrouw van Gert. Maar vooral ook als vrolijke, sterke en levenslustige vrouw.

    Soms ontmoette ik je thuis als ik met Charlotte mee was, of kwam ik samen met Anne langs toen Charlotte op reis was door Azië. Dat waren gezellige momenten en ik voelde me altijd ontzettend welkom, ondanks de situatie waarin jij verkeerde.

    Soms kwam ik je toevallig tegen, bijvoorbeeld een keer toen je met Charlotte aan het winkelen was. We zijn toen even met zijn drieën een ijsje gaan eten. Altijd even de tijd nemen voor een fijn gesprek.

    Wat ik nog goed weet is dat ik je tijdens de donderdag van de Nijmeegse vierdaagse in 2019 vrolijk zag dansen, op de hoek van jullie straat, met een drankje in je hand en de zon op je gezicht. Je straalde op dat moment zoveel vrolijkheid en geluk uit.
    Dat zal ik nooit vergeten en ik zal je altijd op die manier herinneren.

    Rust zacht lieve Joyce.
    Liefs van Julia

    Julia - Nijmegen
    7 april 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 22
    Martijn van der Aalst

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Martijn - Nijmegen

    5 april 2021

   • wat een verdrietig bericht
    reactie 21   |   niet OK
    Beste Gert, Tom, Charlotte & Bram en Kim,
    Via mijn vriendin Marjolein vdBr begreep ik dat jullie lieve Joyce is overleden, zo verdrietig om haar te moeten missen. Ik ken jullie al heel wat jaren uit de buurt, als ouders van Tom in de klas bij Simon en van De Buut. Dat is lang geleden en we kwamen elkaar zo af en toe in de buurt nog eens tegen. Dat Joyce zo ziek was, wist ik niet. Ik leerde Joyce ook op een andere manier kennen; als een gedreven en kundig vakgenoot. Joyce heeft mij destijds erg enthousiast over haar beroep verteld en ik herinner me een bezoek aan haar werkplek aan de Nassausingel waar ze me allerhartelijkst ontving. Ze heeft me geholpen om de switch te maken naar een nieuw beroep, waarvoor ik haar altijd dankbaar zal blijven.
    Een krachtige, gedreven en nuchtere vrouw met het hart op de goede plek. Ik wens jullie allen heel veel kracht , ook namens Simon.
    Carine van Son

    Carine en Simon - Nijmegen
    5 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Mes sincere condoleance
    reactie 20   |   niet OK
    Lieve Gert en kinderen,
    We willen jullie condoleren met dit grote verlies. Lange tijd heb je voor haar gestreden. Dat is krachtig.
    We wensen jullie veel sterkte.
    Liefs, Awaleh, Dimfy en Malik

    Awaleh - Nijmegen
    2 april 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 19
    Henk Moeniralam

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Henk - Nijmegen

    1 april 2021

   • de zee
    reactie 18   |   niet OK
    LIeve Gert en Kim en Charlotte en Ton,

    Wat een verdrietig nieuws. Joyce was een fijne buurvrouw. Haar kralen dozen staan nog in onze kast en worden vaak gebruikt door mijn jongens. Blijf al haar prachtige bloempotten in de tuin water geven. Veel sterkte voor jullie allemaal.

    Liefs
    Roshan

    Een misverstand (uit: Je bent de zee, Hein Stufkens)

    'Ik was te Cadzand aan het strand
    Getuige van een misverstand,
    Toen ik twee golven hoorde spreken
    Precies voordat ze zouden breken.

    De ene riep: ‘het is gedaan,
    Wij zullen hier te pletter slaan!’
    De ander zei beslist: “Welnee,
    Je bent geen golf, je bent de zee.’

    Roshan - Nijmegen
    31 maart 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.