Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Gerrit van Heusden

22-01-193407-07-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 29
    Lous

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Lous - Roermond

    23 juli 2021

   • Herinneringen
    reactie 28   |   niet OK
    Het was Gerrit die mij in 1986 aannam bij Rijkwaterstaat Limburg. Ik herinner me zijn enthousiasme en aanstekelijke lach, vooral als het weer eens niet liep zoals was voorzien. Maar hij bleef ook volharden in de doelen die hij zich had gesteld: een plek natuur en milieu in de plannen van Rijkswaterstaat. Het wel en wee van zijn medewerkers had ook zijn bijzondere aandacht. Een mooi mens is heengegaan.
    Sterkte voor Rina en alle andere nabestaanden.

    Sico Bouwsma
    oud-collega

    Sico - Maastricht
    20 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • familie van HEUSDEN
    reactie 27   |   niet OK
    VEEL STERKTE MET HET VERLIES VAN GERRIT VAN HEUSDEN EEN KANJER ....
    HET ZOU HEEL MOOI ZIJN ALS ER EEN BANK IN HET LEUDAL ZAL KOMEN STAAN MET EEN PLAATJE TER ERE VAN GERRIT DIE ZO VAN HET LEUDAL HIELD..... DIT HEEFT HIJ VERDIEND IN ZIJN ACHTERTUIN....
    DE LAATSTE KEER DAT WE JULLIE SAMEN ZAGEN WAS IN FRANKRIJK TOEN WIJ OP WEG WAREN NAAR SANTIAGO DE COMPOSTELLA EN EEN TIJDJE TERUG KWAMEN WE GERRIT NOG TEGEN IN HET LEUDAL...

    ans en jan - haelen
    16 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 26
    Els

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Els - Roermond

    16 juli 2021

   • Laten we de boel eens opschudden
    reactie 25   |   niet OK
    Lieve Gerrit,
    Vroeger logeerde ik regelmatig bij jullie en het was altijd leuk. Lekker wandelen in het bos, eerst met hond Nikker ( die naam kan nu echt niet meer, maar ik vond het toen geen rare naam hoor), later met hondje Joris enz. Je had altijd belangstelling voor ons, nichtjes en neefjes, en probeerde keer op keer om de boel eens lekker op te schudden met je tomeloze energie en schaterende lach. Zelfs mijn eigen kinderen herinneren zich dat je zo belangstellend was en met ze kwam praten,. Ik weet nog dat je eens onverwacht in Amstelveen aankwam, bij mijn ouders Max en Jetty. Dat vond ik op zich al een verrassing, want altijd gezellig, maar ik was vooral verrast omdat je lopend was gekomen! In training voor de vierdaagse, niks was te gek voor jou.
    Ook later kwam ik graag bij Rina en jou. De laatste keer dat ik je zag, moesten wij beslist naar een tv programma over het Leudal kijken, dat een paar dagen later werd uitgezonden. Dat hebben we gedaan! Mooi om je bevlogenheid te zien. Wij delen de liefde voor de natuur. Ik vind het erg jammer dat ik je niet meer heb gezien de laatste tijd. Je dood kwam voortijdig, dat is helaas zo. De herinneringen worden er niet minder om. Dag Gerrit!

    Else - Aalsmeer
    15 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 24
    Jan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jan - Haelen

    15 juli 2021

   • 10 van misschien wel 50 typeringen die van toepassing zijn
    reactie 23   |   niet OK
    Beste Gerrit,
    Ik vond jou gevat, kundig, gedreven, zorgzaam, sportief, behulpzaam, samenwerkend, innemend, boeiend, vriendelijk en energiek. Zo maar de eerste 10 woorden van misschien wel 50 die me te binnen zouden kunnen schieten als ik aan jou denk.
    Fijn dat ik jou hebben mogen kennen en ontmoeten + bedankt voor die mooie, leerzame contacten.

    Wim - Neeritter
    15 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 22
    Lau en Dora

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Lau en Dora - Nunhem

    15 juli 2021

   • Enthousiaste geïnteresseerde oom
    reactie 21   |   niet OK

    Gerrit was een bijzondere oom. Eén van de sfeermakers op familiefeesten, met zijn enthousiasme en prachtige lach. Maar ook een serieuze gesprekspartner. Geïnteresseerd in anderen én altijd vol verhalen. Heel actief in het locale met prachtige resultaten, maar ook met veel reislust. Dat maakte dat het voor mij altijd een feest was om Gerrit te zien. Er was altijd genoeg gespreksstof en hij daagde uit, stelde kritische vragen. En deed dat met humor en warmte.
    Gerrit deed ook veel moeite om bij speciale gelegenheden te zijn zoals bruiloften, kraamvisites en uitvaarten. Een paar jaar geleden heb ik Rina en Gerrit vanwege treinvertraging lang laten wachten bij het treinstation van Roermond. Maar ze gaven niet op en het werd alsnog een heerlijke avond met lekker eten en bijzondere verhalen over de tweede wereldoorlog die ik niet zal vergeten.
    Met zijn bruisende enthousiasme en warme belangstelling maakte Gerrit ook grote indruk op onze twee dochters van nu 7 en 10. We gaan hem missen.


    Adinda - Leiden
    15 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen
    reactie 20   |   niet OK
    De gulle schaterlach zal in gedachte altijd blijven nagalmen. Altijd positief en vol energie.
    Op kantoor maar zeker ook daarbuiten. Met de afdeling op stap. De fietstochten vanuit Maastricht naar de RWS sportdagen in Arnhem en Den Bosch. Het blijven mooie herinneringen. Collegialiteit wordt vriendschap.
    Tot voor kort nog plannen blijven maken zoals een ontmoeting met kleinzoon Eric en wandelen door de geliefde achtertuin, het Leudal. Helaas, corona kwam ertussen.
    Maar we gaan het zeker een keer doen Gerrit. En al wandelend ben je erbij en horen we de verhalen zo fraai opgetekend in dat mooie boek….. en natuurlijk die prachtige schaterlach.

    Heel veel sterkte allemaal

    Jos Huisman
    collega van Gerrit

    Jos - Maastricht
    15 juli 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.