Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Bert Beenen

14-01-195701-07-2017
   Ff kalm an
   Lama lekker komen
   Als je droomt geniet je
   Droom maar lekker door

   Bert is gegaan. Hij had nog van alles willen doen. En eigenlijk vond hij dat ook weer helemaal niet belangrijk. Wij gaan hem samen uitzwaaien. Mijn lieve man, vader, stiefvader, opa, zoon en apekop.
   Goeie reis!

   We hebben gemerkt dat er vele herinneringen, anekdotes, foto's, filmpjes etc. van Bert zijn. Deze willen wij graag verzamelen en daarom vragen wij al jullie moois over Bert op deze pagina te delen.

   De crematie zal in besloten kring plaatsvinden. Voor iedereen die Bert nog een laatste groet wilt brengen zal op Zaterdag 15 Juli een feest plaatsvinden in de Vorstin te Hilversum. Je kan je aanmelden op https://devorstin.stager.nl/web/tickets/148574

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • He toch. he..
    reactie 35   |   niet OK
    Altijd fan van Bertje Beenen, Bert, geweest. Eigenzinnige muzikant.
    Vandaag dacht ik: eens kijken wat ik aan andere muziek van hem kan vinden.. Niks dus.. Hij is er niet meer.
    Ik ben van het zelfde jaar, het is zo onwerkelijk om te lezen dat Bert er niet meer is.

    Famillie, al weer 5 jaar geleden is het. Toch nog sterkte!

    Pierre - Mauritiussiedlung 44, Kleve (D)
    23 januari 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 34
    Aly

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Aly - Utrecht

    12 november 2017

   • Lol met Bert
    reactie 33   |   niet OK

    Zo herinner ik me je, lol maken. Als heel klein meisje al vriendin van Jes en jij als papa die ons op avontuur meenam. We kennen elkaar goed en hadden humor als we elkaar zagen. Ik herinner me goed het concert van de Backstreet Boys, lang geleden. Jes en ik vol spanning en zoals altijd giechelend naast elkaar lopend. We gingen met jou op stap, wat een belevenis! We maakten de grootste lol. Op de terugweg besloten we om shoarma te halen. 's avonds laat thuis nog lekker eten, keten en muziek aan. Dat was het helemaal! Sommige dingen zijn vanzelfsprekend: Jessica mijn hartsvriendin, jij als pap, onszelf zijn en geregeld van elkaar horen. Nu vind ik het moeilijk te beseffen dat dit nu anders is. Voor altijd met Jes en jij zou hier ook gewoon moeten zijn. Ik bewaar veel mooie herinneringen.


    Ilse - Baarn
    16 juli 2017

    Deel deze pagina:

   • Van voetbal tot vriendschap
    reactie 32   |   niet OK
    Na de mededeling gisterenavond gaan mijn gedachten terug in de tijd. Ik kende Bert van voetbal en we zaten op dezelfde school. Tijden hebben we doorgebracht in de "fietsenstalling" en in de kelder onder de blibliotheek. Ook twee vakanties, een korte samen met Martien Bunschoten, en een lange het jaar daarna in Frankrijk met een grote groep vrienden.
    Een intensieve tijd, al lang geleden verledentijd, terug als warme herinnering, en nu voorgoed voorbij.

    Peter - Hilversum
    15 juli 2017

    Deel deze pagina:

   • De papa van Jes
    reactie 31   |   niet OK

    De enige papa die een stel pubers mee op vakantie nam. Op pad met de eend, broodjes kroket met verse groentesoep en zingen met de gitaar. Bij Bert mochten we heerlijk onszelf zijn. En ook Bert was zichzelf.
    Mooie herinneringen.

    Liefs en een warme knuffel voor jullie allemaal
    xx Febe


    Anna-Febe - Soest
    15 juli 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 30
    helene

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    helene - hilversum

    15 juli 2017

   • Bert in de jaren '60
    reactie 29   |   niet OK

    Enkele foto's van Bert met een heerlijk ondeugend koppie. Hierbij geplaatst namens mijn moeder Alie de Jonge.

    De eerste twee foto's zijn genomen op 7 juli 1966 tijdens trouwdag van mijn ouders.

    Liefs,
    Alie de Jonge en Mirjan Beenen


    Mirjan - Baarn
    14 juli 2017

    Deel deze pagina:

   • Bert
    reactie 28   |   niet OK
    Niet te bevatten dat je er niet meer bent. We hebben een tijd lang samen mooie dingen meegemaakt en mooie muziek gemaakt, op zoek naar het geluk. Haha, ik herinner me opeens dat je in Gooiland kwam kijken naar de voorstelling van Paul van Vliet waar ik in speelde. Vond je natuurlijk helemaal niks, maar je was er mooi wel! Ik prijs me gelukkig dat ik je heb gekend en heb erg van je genoten. Als ik aan je denk is dat met een glimlach.

    Peter - Amsterdam
    14 juli 2017

    Deel deze pagina:

   • Beetje vreemde Oom, die Bert
    reactie 27   |   niet OK

    Mijn 'Ome' Bert was echt geen doorsnee familielid. Te jong om zich 'oom' te laten noemen. Ook zijn verschijning paste niet bij een 'oom' (leren broeken en stoere laarzen). Bert kon altijd zo ontzettend humoristisch uit de hoek komen. Droge opmerkingen plaatsen en daar zelf heel hard om schaterlachen.

    Bijgaande foto is genomen tijdens een van de vele pakjesavonden. Voor Bert waren dit de momenten om zijn uitzonderlijke gevoel voor taal te showen (lange gedichten waarin een steekje onder water naar diverse familieleden nimmer ontbrak).

    Dag Bert, lieve, gekke, grappige oom van mij.

    Liefs,
    Mirjan


    Mirjan - Baarn
    13 juli 2017

    Deel deze pagina:

   • Blinde liefde
    reactie 26   |   niet OK

    Dat Bert van het theatrale hield is zeker niemand ontgaan. Ikzelf was ook al een aantal jaren aan het rommelen betreft theater en daarnaast portretjes van platenhoezen aan het tekenen. Bert zag een act ontstaan..... wij zouden bruiloften gaan crashen. Bert alias Marcello Masturbare het gewezen ex-vriendje van de bruid zou een luduvudulied voor haar zingen. (de enige zin uit dat lied wat ik mij kan herinneren was: "ik gaf je zelfs een fiets") vraag mij niet waarom. En ik Fransesco Fellatio was een blinde portret tekenares verslaafd aan de bessenjenever. Ik zou ter plekke een portret van de bruidegom tekenen d.m.v. het betasten van het gezicht. Nu wilde het feit dat toevallig kennissen van Bert gingen trouwen en het feest hielden in het Gooise podium. Perfect om de act uit te proberen. Zo kwamen wij het feest enigszins onaangekondigd binnenvallen. Bert in een diarreebruin pak met gouden revers en het haar tegen het hoofd geplakt en ik in bloemetjesjurk zonnebril, stok, bessenjenever en tekenblok. Wij gingen er eigenlijk vanuit dat we wel meteen door konden lopen naar het podium. Ik voelde wat onrust in het publiek en wij werden beleefd doch resoluut tegengehouden. Nu bleek dat onze outfit zo goed was dat wij totaal niet werden herkend en er werd ons vriendelijk verzocht het pand te verlaten. Bert wist na wat geharrewar toch het bruidspaar te bereiken en wij mochten ons "kunstje"doen.
    Deze act is nooit van de grond gekomen. Maar wel een memorabele avond.
    Lieve Bert. Ik heb met je gelachen en gehuild. En je hebt voor altijd een speciale plek in mijn hart.


    Marieke - Enschede
    12 juli 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.