Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Arjan Pos

   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Foto
    reactie 54   |   niet OK

    In liefde, licht en vrijheid. 🙏❤️


    Yovanna-Betty - GEMERT
    24 maart 2021

    Deel deze pagina:

   • 🙏
    reactie 53   |   niet OK

    Yovanna-Betty - GEMERT
    16 maart 2021

    Deel deze pagina:

   • Mooie ziel
    reactie 52   |   niet OK

    Lieve Arjan,
    Ik probeer je al maanden te bereiken maar geen gehoor.
    Vandaag de dag dat ik dit hoor.
    Ik kan het niet geloven
    Ben je nou echt daar boven?

    26 september 2020 hebben we samen van deze dag genoten. Onze gesprekken vol diepgang. Je had het moeilijk eigenlijk was het te lastig om over te praten. De liefde had je diep geraakt.
    Daarom kozen we ervoor om te genieten van de natuur. Samen bomen klimmen. Liggend in het zand, in jouw armen bekeken we de wolken. Genoten van het mogen ZIJN in dat moment.
    We kennen elkaar van 2 jaar geleden op een festival kwam ik je tegen. Jij kocht een vestje en ik schoenen. Je maakte indruk met je mooie lach en krullen. Het voelde als een herkenning. Maanden later kwam ik jouw weer tegen op een festival. Ik had die schoenen aan en jij jouw vestje. Dat zijn van die toevals momenten. We hebben elkaar nog vaker gezien. Genietend van de ondergaande zon, of je maakte muziek. Onze interesses in de natuur, muziek, en het pad van bewustzijn bracht ons samen. Een periode hebben we elkaar niet gezien.
    Op 26 sept. 2020 was ik bij je thuis niets vermoedend dat dit de laatste keer zou zijn. Ik zei nog in jouw prachtige ogen het is nog niet onze tijd. Er was nog zoveel te verwerken. Maar jouw zachte warme energie voelde als thuiskomen en vertrouwd. Op 1 nov belde ik je maar je nam niet op, en nog een week later, maanden gaan voorbij ik hoor niks meer van jou. Vandaag kwam je weer in mijn gedachten. Ik dacht ik bel je weer. Het voelt zo onwerkelijk. Lieve mooie ziel, para siempre en mi corazon.
    🙏❤️


    Yovanna-Betty - GEMERT
    16 maart 2021

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 51   |   niet OK

    Lieve Arjan,

    Na een verdrietige relatiebreuk werd ik jouw huisgenoot op Landgoed de Tempel. Samen met mijn moeder was ik dozen aan het uitpakken toen jij binnenkwam. Je liep meteen naar het stapeltje boeken en bekeek ze aandachtig. Je nam alle tijd. Ook in gesprekken. Je zei iets en dan keek je alleen maar. Je was niet bang voor stiltes, niet bang voor echt contact. Je keek en voelde.
    Op een zonnige ochtend zat je op een goedkoop tuinstoeltje over het landgoed uit te kijken. We leerden elkaar een beetje beter kennen. Ik zal nooit vergeten hoe je daar zat. Met je bakkie koffie en je shaggie. Je zachte ogen, die jaloersmakende vrolijke bos krullen, een onderzoekende blik en droge opmerkingen. Je intrigeerde me mateloos.

    Je was je pelgrimstocht aan het voorbereiden. Ik kwam je opzoeken in Spanje, al kenden we elkaar nog maar heel, heel kort. Daar liep je dan, met je rugtas, je gegraveerde stok en je mondharmonica. Ik zag hoe dol andere pelgrims op je waren. Je kreeg daar een plekje in vele harten. Ook thuis in Overschie had je fans: in de gezondheidswinkel hingen ze aan je lippen om je reisverhalen te horen.
    Tijd bestond niet met jou, samen zaten we rustig een uur aan de gratis koffie in de Plus. We haalden het gekke in elkaar naar boven. Je noemde me koeck, een afkorting van koekwaus en om onduidelijke redenen schreef je dat altijd met ‘ck’.

    Je leerde me mediteren. En ontbijtjes met havermout maken. De ene keer met gojibessen, cacao en cocos, dan weer met appel en kaneel en een koekje erin voor de presentatie. Gezond eten was belangrijk en het bereiden ervan leuk. Vaak zochten we dan een mooi plekje in de natuur om het op te eten.
    Je was breed ontwikkeld. Bizar wat jij allemaal wist. Ayurvedisch was goed. Permacultuur was goed. Non-dualiteit vond je te gek. Je was me telkens een paar stappen voor. Toen ik dat door kreeg, vroeg ik altijd waar je je nu weer in verdiepte. Zo heb ik heel veel van jou geleerd.

    Je aanrakingen waren magisch. Dat wist je zelf ook, je speelde ermee. Mensen wisten soms niet wat er gebeurde als jij even je hand op hun schouder legde. Met je hele aandacht erbij, van jou geleerd.

    Lieve Ar, ik baal ervan dat ik je nooit meer zal zien. Dat ik je nooit meer zal spreken. Ik baal van de pijn die dat doet. Heel even vond ik het een stom, sadistisch rotspel, dit leven. Wat heeft het voor zin om zo’n mooie connectie op te bouwen en iemand dan weer los te moeten laten?
    Maar toen besefte ik: je blijft me dingen leren, Ar. Je blijft me een stap voor.
    Ik hoop dat je nu rust hebt en gelukkig bent, waar je dan nu ook mag zijn. Ik zal jou nooit vergeten. 🧡

    Liefs, koeck


    Amanda - Rotterdam
    8 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 50   |   niet OK

    Heel veel sterkte gewenst aan alle nabestaanden, met het verlies van Arjan.

    Lieve Arjan, ik kende jou als een ontzettend lieve en gevoelige ziel, met een open hart en veel diepgang en oprechte interesse in mensen en het leven als geheel.

    We hebben enkele heel mooie hartverwarmende momenten beleefd samen. Die koester ik! Dank dat ik je mocht kennen.

    Blessings voor jouw ziel, in alle vertrouwen dat jouw reis zich voortzet in andere werkelijkheden.., precies volgens Divine Plan, in het hoogste belang van jouw wezen. Altijd zul je voortbestaan.

    In liefde, Reny

    Reny - Apeldoorn
    30 november 2020

    Deel deze pagina:

   • gecondoleerd en kleine herinnering
    reactie 49   |   niet OK
    Voor Arjan en zijn familie,
    Van Jeannet en Els hoorde ik wat er gebeurd is. Ik wil jullie condoleren met het verdrietige verlies van Arjan. Wat zullen jullie hem missen en zo vroeg al. Wens jullie heel veel steun, troost en sterkte bij en met elkaar.
    Arjan en ik werkten allebei als bezorger bij de werkplaats van Bloemkracht8. We hebben elkaar niet veel en langer geleden gezien en gesproken. Ik herinner me dat ik hem in augustus 2019 ingewerkt heb op het bedrijf waar ik de bloemstukken plaatste. Doordat Arjan mij verving, kon ik naar mijn dochter in Londen. Hij heeft dat zo vriendelijk en goed gedaan. We hebben elkaar op de vervang dag geappt. Via Els en Jeannet weet ik dat hij zich zo goed voelde op de werkplaats. Dat herken ik zelf ook.
    Arjan, ik hoop zo dat je rust hebt nu, waar je ook bent. In de 'tuin' van de werkplaats ga ik een plantje in de grond zetten, als herinnering aan jou en jouw aanwezigheid daar, Arjan. Warme groetjes en veel sterkte voor jullie, Marja

    Marja - Didam
    14 november 2020

    Deel deze pagina:

   • De Bijenakker
    reactie 48   |   niet OK

    Als ik aan Arjan denk, dan zie ik steeds dat ontzettende vrolijke en zachte gezicht voor me. Die krullen en altijd in voor een lach. Je had vaak heerlijke lunches bij je en steevast je leuke drinkfles. Ik heb dankzij jou nog een tijdje mijn eigen Kefir gemaakt. Je hebt een zomer ook bloemen voor mij bezorgd en deed dat elke keer even serieus en met aandacht. Ik heb je meegemaakt in een hele goede tijd bij De Bijenakker en vind het ontzettend verdrietig dat je er niet meer bent. Heel veel sterkte voor alle mensen die hem moeten missen en speciaal veel sterkte voor de familie van Arjan. Warme groet, Iris


    Iris - Utrecht
    12 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 47   |   niet OK
    Arjan, de wereld gaat een mooi mens missen!

    Melissa - Zwaag
    11 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Arjan
    reactie 46   |   niet OK
    We leerden elkaar half juli vorig jaar kennen. Dat was 's avonds in de Veluwse Bron. We waren toe aan een avondje rust, warmte en relaxen. Ik was alleen en zat buiten op het terras wat te drinken. Jij zocht op het terras een plek. Het was best druk en je vroeg of je bij me kon zitten. Dat vond ik prima. En gelijk had ik door dat jij op een positieve manier bijzonder bent. Je wilde wat eten en bekeek de menukaart. Toen je de bestelling doorgaf zei je tegen de serveerster met nadruk dat je eerst het dessert wilde en daarna het hoofdgerecht. Dat was het begin van goede en ook diepgaande gesprekken die we hebben gevoerd. Het ging ergens over, vooral over het leven. We bespraken hoe we daar in staan, wat we zoal doen, wat we hebben gedaan en wat ons inspireert. Aan het einde van de avond wisselden we mobiele nummers uit. De volgende dag schreef je me "Nice meeting you! Was oa interessant, waardevol en gezellig." We hadden daarna nog wat app contact. We probeerden nog een keer af te speken bij de Veluwse Bron of een andere sauna, maar daar kwam het niet van. Na wat app berichten bleef een poos stil. Totdat jij op 23 september van dit jaar van je liet horen. Je refereerde aan de spontane ontmoeting van ruim een jaar terug en wilde graag weer wat afspreken. Zondag 11 oktober kwam ik bij je. In je woonkamer speelde je rustgevende muziek en we dronken thee. Daarna reden we in mijn auto naar Naarden. We wandelden over de vesting. Een inspirerende plek voor goede en ook diepgaande gesprekken. Het was net alsof het gesprek van anderhalf jaar terug op de vesting weer verder ging. In de tekst die ik nu schrijf vertel ik lang niet alles waarover we het hebben gehad. Het waren geen grote levensgeheimen. Maar ik hou het wel voor ons beiden. Zie het maar als mooie herinneringen. Wat jij een paar keer herhaalde was dat je snel een keer naar Zwolle zou komen. Je wilde weten waar en hoe ik woonde. Het vervoer was nog een ding, want je auto had je weggedaan. Maar dat was op te lossen. Nu begrijp ik dat je op een andere manier bij me komt. Veel vaker dan ik had kunnen denken. Maar ook op een manier waaraan ik niet had gedacht. Arjan, we zijn nog lang niet uitgesproken. Voor mij ben je op een één of andere manier ook helemaal niet weg. Tegen alle nabestaanden zeg ik heel veel sterkte. En tegen tegen jou Arjan; tot later!

    Hartelijke groeten van een goede vriend uit Zwolle,

    Mark Bakker

    Mark - Zwolle
    11 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Arjan
    reactie 45   |   niet OK
    Beste Jan en Wil,

    wij wensen jullie veel sterkte in deze bijzonder moeilijke tijd met het verlies van Arjan.

    Martien - Papekop
    8 november 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.