Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Arie Walraven

20-01-192014-05-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Stuurde jullie al een condoleance kaartje bij Ari zijn overlijden. Wat mocht hij oud worden in ons midden en een gezegend leven hebben. In dankbare herinnering om met hem te hebben samengewerkt in het maatschappelijk en kerkelijk leven van 1970-1990 in Veldhoven. Di
    reactie 23   |   niet OK
    Stuurde jullie al een condoleance kaartje bij Arie zijn overlijden. Wat mocht hij oud worden in ons midden en een gezegend leven hebben. In dankbare herinnering aan hem en zijn vrouw Ciel, waar ik met veel genoegen op terug zie , en de fijne tijd dat ik met Arie mocht samenwerken van 1979-1990 in kerk en politiek aan een leefbare samenleving in Veldhoven. Dirk Jan Coehoorn, Maarn

    Dirk Jan - Maarn
    19 februari 2022

    Deel deze pagina:

   • Arie Walraven, een gezegend mens
    reactie 22   |   niet OK
    Beste mensen,
    Wat een schok om te vernemen dat Arie overleden was, dat had ik niet verwacht. Ik wens de hele familie veel liefs en sterkte bij het vewerken van zijn overlijden. Het was een heel bijzondere oom van mij, aan wie ik heel goede herinneringen heb overgehouden. Als kind heb ik vaak gelogeerd en gespeeld in datzelfde huis waar hij nog tot onlangs heeft gewoond. Arie kon zo echt van het leven genieten, genieten van persoonlijke contacten, genieten van het contact met famile en ieder die er maar langs kwam. Ik voelde me daar altijd welkom. Zo was Arie. Wat een gezegend mens. Wat schitterend dat hij 100 geworden is.
    Met vriendelijke groet,
    Jan Pennekamp,
    Springfield, Missouri
    Verenigde Staten van Amerika

    Jan - Springfield, MO 65809, USA
    5 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 21
    Neely

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Neely - Amsterdam

    25 mei 2020

   • Goede herinneringen aan Arie Walraven
    reactie 20   |   niet OK
    Sinds mijn benoeming bij het Protestants Onderwijs ontmoette ik hem als bestuurslid en ook als vader van Herman, Carin en Jolanda.
    Ik heb altijd fijne contacten gehad met hem omdat hij nauw betrokken was bij het onderhoud van de schoolgebouwen. Ook op de Bernarddreef werd ik altijd gastvrij ontvangen. Als zeer bijzondere gebeurtenis vermeld ik nog het volgende: We hebben een keer in een houten gebouw achter de school 's avonds in het donker zitten wachten op een werkster die het niet zo nauw nam met de werktijden. We zagen het licht in het hoofdgebouw aangaan en na 20 minuten weer uit. Ze is daar weer op aan gesproken en ontslagen. De hartelijke groeten ook namens mijn vrouw Marijke.
    Bert Sprokkereef

    Bert - Veldhoven
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 19
    Tineke

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Tineke - Eindhoven

    24 mei 2020

   • Oprechte condoleance
    reactie 18   |   niet OK
    Beste Ida,
    In de tijd van Samen Verder leerde ik jou kennen en toen was jij al zeer zorgzaam voor jouw ouders. Tijdens een open dag van de Flora kwamen jij en Rolf op een zeer warme zaterdagmiddag met jouw beide ouders naar de dahlia's op de tuin kijken. Op hun manier genoten ze van de mooie kleuren en vooral van jullie aandacht en zorgzaamheid.
    Ida, mevr. Walraven en familie Walraven voor allen veel sterkte bij het afscheid van uw man, jullie vader en opa, die zo lang bij jullie kon zijn.
    Met gebed en alle goeds.

    Maria - Veldhoven
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Arie Walraven, een markante persoonlijkheid
    reactie 17   |   niet OK
    Als leerkracht van basisschool Sjaloom, later De Rank, kwam ik in contact met de Heer Arie Walraven. Hij was een enthousiast bestuurslid en o.a. heel betrokken bij de bouw van de nieuwe school De Rank. Op deze school werkte ik samen met zijn schoonzoon Rolf, die mijn collega was. Met dochter Carin hadden we vroeger veel contact. Zij was erg betrokken bij onze kinderen Mirjam en Jaco. Daaraan hebben we heel goede herinneringen. In de voormalige Ichthuskerk kwamen we Arie regelmatig tegen. Hij was goed op de hoogte van het wel en wee van de Protestantse Kerk in Veldhoven. We wensen zijn vrouw, de kinderen en de kleinkinderen veel sterkte toe nu ze hun man, vader en grootvader zullen moeten missen.

    Johan - Veldhoven
    23 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Arie Walraven
    reactie 16   |   niet OK

    Een markante persoonlijkheid


    Johan - Veldhoven
    23 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 15
    Hans

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Hans - 5521 GW Eersel

    22 mei 2020

   • steun en toeverlaat
    reactie 14   |   niet OK
    Beste allemaal,
    Mijn moeder is nu al een aantal weken bij mij thuis in Rhenen; in juni kan ze daar in de verzorging. De Trouw is haar gevolgd en zodoende zag ik ook de rouwadvertentie van jullie vader. Jullie ouders zijn een steun en toeverlaat voor mijn moeder geweest, die zo jong weduwe werd. Ik herinner me ook het gezellige koffiedrinken bij jullie thuis, een fietsttocht langs het kanaal . Wat mooi dat ze dat hebben gedaan! Van jullie vader herinner ik mij dat hij bij ons af en toe het gras kwam maaien. Hij kwam in de avond en ik bekeek het vanuit mijn zolderkamertje, stiekem. Hij begon buiten om en naar binnen toe werden de cirkels kleiner. Ik zie nog de witte kuif voor mij. Ik zal een jaar of 8 geweest zijn.
    Vier jaar geleden begon mijn moeder te sukkelen. Irene en ik waren veel in Veldhoven om haar te verzorgen. Tot drie maanden terug liep ik met mijn moeder nog een rondje langs de Naussoulaan, of soms een stukje in de dreven. Ik had geen idee dat jullie vader daar nog was! Het ga jullie goed, hartelijke groet, Elsje Oosterkamp

    Elsje - Rhenen
    22 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.