Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Anneke Kistemaker - Hartog

25-04-195715-05-2016

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Not forgotten
    reactie 46   |   niet OK
    Nog steeds even terugdenken aan mij Engelse docente .Ze gaf fijn les.trots dat zoonlief in de brugklas alleen maar 9ens en 10en haalt voor dit vak
    Tanja Gort Heere ( osg albert einstein)

    Tanja - Apeldoorn
    29 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Gone but not forgotten
    reactie 45   |   niet OK
    Mrs. Kistemaker was my first SCC teacher. She not only guided us as SCC students but participated making us the people we are now. She did this with her witty anecdotes which we will always remember. She was a person whom was there for the students. And if she had so much love and passion for her students, I can only imagine how much love she had for her family and friends. This love will never end but will continue in our hearts. My prayers and thoughts are with all the loved ones Mrs. Kistemaker left behind. Rust zacht Mrs. Kistemaker, rust zacht. ♡☆

    Zenaida - Rotterdam
    24 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • reactie 44
    Petra en Fred

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Petra en Fred - Rozenburg

    24 mei 2016

   • Mijn herinnering aan Anneke
    reactie 43   |   niet OK
    Ik heb Anneke leren kennen op scholengemeenschap Albert Einstein in Hoogvliet (tussen 1987 en 1994), waar zij een aantal jaren mijn docente Engels was.
    Maar, meer nog dan dat, was zij iemand die de mens achter de leerling zag. Het was geen gemakkelijke tijd voor mij en Anneke was iemand die dan even vroeg hoe het ging, los van je schoolresultaten. Zij keek verder.

    Jaren later, in de zomer van 2015, zijn wij elkaar weer tegen gekomen in het ziekenhuis op de oncologie-afdeling. Vanaf dat moment heeft Anneke mij gesteund met lieve woorden, sterke uitspraken en een hart onder de riem.
    Zoals vanmiddag op de uitvaartceremonie ook al gezegd werd: zelfs in moeilijke periodes voor haarzelf, stond ze klaar voor een ander.

    Een mooi mens!

    Karen - Hoogvliet
    23 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd
    reactie 42   |   niet OK
    Als collega bij IBMS heb ik de afgelopen 5 jaar tegenover Anneke mogen zitten. Het onderwijs en de Hogeschool Rotterdam waren nieuw voor mij en ik heb veel van Anneke geleerd. Een hele behulpzame, bijzondere en bewonderenswaardige vrouw. Veel sterkte met het verlies.
    Jessica Schiltmans Wit

    Jessica - Rotterdam
    23 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Heel veel sterkte gewenst deze tijd!
    reactie 41   |   niet OK
    Wat een geweldige vrouw vond ik haar! Haar energie, kennis en positieve verschijning zal ik missen! hartelijke groeten Josien Booy (sectorraad HBO AOB)

    Josien - Amsterdam
    23 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Veel sterkte in deze zware periode.
    reactie 40   |   niet OK
    Beste Henk, Maaike, Dennis en verdere familie,
    Het is voor ons niet mogelijk om bij de crematieplechtigheid en het informeel samenzijn aanwezig te zijn.
    Via deze weg willen wij jullie heel veel sterkte wensen tijdens de plechtigheid en voor de komende tijd.
    Het gemis van je lieve vrouw, jullie dierbare moeder, uw dochter, jullie zus en jullie schoonzus zal moeilijk zijn.
    Gecondoleerd,
    Jurgen Hotting en Norbert van Wijk.

    Jurgen - Rozenburg
    23 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Van onschatbare waarde
    reactie 39   |   niet OK

    Ongelofelijk en niet eerlijk, zijn zomaar wat gevoelens die ons overvallen bij de gedachte dat we Anneke niet meer onder ons hebben.

    Ze was zo bijzonder en heeft een heel bijzondere rol gespeeld in ons leven. Want hoe zou ons leven eruit zien zonder haar? Niemand kan de toekomst voorspellen, maar het staat vast dat ons leven er behoorlijk anders zou hebben gezien. We zijn Anneke dus heel veel dank verschuldigd voor het leven dat wij nu leven.

    Anneke, we gaan je intens missen, en zullen je echt nooit vergeten. We hebben genoten van je vriendschap en je geweldige gevoel voor humor en we hebben bovendien bewondering voor je talent als onderwijzer. De herinnering aan die mooie momenten kan niemand ons afnemen.

    Henk, Maaike, Dennis en rest van de familie, heel veel sterkte met dit grote verlies.

    Jenni, Sander, Tuomas en Lukas


    Sander - Waalwijk
    21 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Afscheid van een bondgenoot
    reactie 38   |   niet OK
    Lange tijd werkten Anneke en ik in dezelfde docentenkamer, in de laatste jaren tegenover elkaar gezeten, oog in oog. Menige schaterlach en knipoog hebben we uitgewisseld om de grappen en grollen die daar ronddolden.
    We werden helaas ook bondgenoten of zo men wil lotgenoten, in een verbond dat niemand wil sluiten, in een lot waardoor niemand getroffen wil worden. We vernieuwden ons verbond telkens tijdens korte gesprekjes bij het koffieapparaat, of als het eindelijk eens rustig was in de kamer en later, toen ik thuis was, meestal via WhatsApp. Hoe het met de ander ging; wat er na de laatste scans of bloedonderzoeken nu weer was ontdekt; welke behandelingen en kuren we ondergingen. Maar altijd besloten we onze gesprekjes met de resolute stellingname dat we geen van beiden als eerste zouden gaan.
    Lieve Anneke, afgelopen maandag hoorde ik dat je ons verbond als eerste hebt moeten verbreken en dat voelt even erg eenzaam.

    Heinz - Rotterdam
    21 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Zover weg en toch dichtbij
    reactie 37   |   niet OK
    Ondanks het feit dat ik zover weg woonde hielde wij toch kontakt. De heerlijke uitjes als jullie weer eens in het Tessin kwamen met de caravan zullen wij nooit vergeten. Wij denken aan jullie in deze moeilijke tijd. Antonio Michelle Jennifer en Louise

    Louise - Camorino
    21 mei 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.