Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Alfons (Fons) Jacobs

12-10-196023-02-2018
   We willen zoveel mogelijk herinneringen aan Fons bewaren. Daarom zouden wij het fijn vinden als u uw herinneringen aan hem met ons wilt delen.
   Dat kan in de vorm van een persoonlijk bericht, maar ook een foto, gedicht, muziekstuk of een filmpje.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 43
    Hanneke Cleef

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Hanneke - Veldhoven

    25 mei 2019

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 42   |   niet OK
    Een lege plek aan tafel
    Onzichtbaar voor het oog
    Mijn hart dat huilt in stilte
    Mijn mond is kurkdroog

    Het gezelschap is me dierbaar
    We delen dit moment
    Maar ik voel daardoor ook meer dan ooit
    Dat jij er niet meer bent

    Verblind door alle lichtjes
    Laat ik mijn tranen vrij
    Dankbaar voor dit samenzijn
    Maar bedroefd om nooi meer 'wij'

    Jenny - Nijmegen
    25 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Ik mis je
    reactie 41   |   niet OK
    Er zijn geen woorden voor hoeveel ik je mis.
    Morgen alweer een half jaar bij ons vandaan.

    Jenny - Eindhoven
    22 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • Alfons
    reactie 40   |   niet OK
    Het is alweer half mei!
    Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk! Ik mis je vreselijk.
    Je zus!

    Rita - Graauw
    8 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Een bijzondere man met een hartverwarmend gezin
    reactie 39   |   niet OK
    Lieve Fons,
    Dankbaar ben ik dat ik de laatste periode van je leven van zo dichtbij heb mogen meemaken. Je was een onbaatzuchtig iemand, die nooit teveel vroeg. Je mocht jezelf soms wel eens meer op de voorgrond zetten en als ik dat tegen je zei; lachtte je dit altijd zo mooi weg. Je wist het wel, maar wilde vooral niet tot last zijn. "Mijn vriend"noemde ik je dan. In korte tijd had je ook mijn hart weten te raken met je mooie karakter. Soms maak je dat mee dat je voor iemand zorgt en dat diegene toch een band met je schept. Zo iemand was jij. Maar niet alleen jij; ook je gezin heeft mij geraakt. Je vrouw en 2 prachtige dochters die ook al zo'n mooi karakter hebben.
    Ik weet zeker dat ze veel steun aan elkaar zullen hebben, want met zo'n mooie karaktereigenschappen zullen ze zeker nog mooie dingen gaan meemaken in hun leven, met de herhinnering aan jou als een soort pleister op de diepe wond.
    RUST ZACHT mijn lieve vriend
    Je verpleegkundige Miranca van afdeling 9 West, Catharina ziekenhuis te Eindhoven

    miranca - helmond
    13 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve pap...
    reactie 38   |   niet OK
    Lieve papa
    Wat heb jij een rot tijd achter de rug, wat ben jij dapper om deze strijd zo lang uit te hebben gehouden, ik vond het vreselijk om je zo te zien de laatste tijd en het heeft me echt heel veel gedaan. Er is geen betere vader die ik zou kunnen wensen en zoals ik jou ook heb verteld “papa”. Jij bent geslaagd in het vaderschap. Er gaan veel dingen in je hoofd op het moment dat je je vader verliest, Hij kan niet zien dat ik mijn rijbewijs haal of op mezelf ga. Maar buiten dat heeft hij wel gezien dat ik nog geslaagd ben en gestart ben bij een nieuwe school. Papa wilde altijd heel graag dat ik ging werken, hij dacht dan altijd van. “Ga werken voor je geld nina dat moeten andere ook”. Na een lange periode van uitstel kreeg ik uiteindelijk ook een baantje. Dit zijn dingen waar papa allemaal bij heeft mogen zijn en dat zijn de dingen die ik nooit zal vergeten. Papa was een echt hobby man en kon alle klusjes klaren en was zo in de weer voor iedereen.
    Van Mountainbike tot scooter, en van houtschuur naar tuinhuis. maar papa vond toch elke keer weer iets anders wat die leuk vond, zijn leukste en laatste hobby wat pap heeft kunnen doen is een begin maken aan zijn leuke ideeën voor een tuinhuisje in onze tuin, en pap die zal er komen!
    Ik heb mijn uiterste best gedaan om papa zijn laatste tijd van leven zo fijn mogelijk te maken, lekker zijn voetjes masseren, zijn hoofdje even lekker koud maken. Als ik en mama bij papa kwamen wist papa al meteen hoelaat het was, snel de handjes onder papa’s beentjes even opwarmen. De laatste momenten met papa waren zwaar, maar ook heel erg mooi. Ik hoop dat papa trots op me is hoe ik hem heb verzorgd en dat hij me altijd advies en steun van boven zal geven. Ik hou van je pap en op een dag zijn we weer samen.

    Nina - Eindhoven
    2 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • "Veel te jong"
    reactie 37   |   niet OK

    Lieve Helma, Jenny en Nina,

    Onwaarschijnlijk, onwerkelijk en oneerlijk. De leegte die Fons achterlaat is met geen woorden te beschrijven, Fons zal altijd in onze gedachten blijven door de onuitwisbare indruk die hij achterlaat. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit intense verdriet.
    veel liefs oom jan

    jan - almelo
    1 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 36
    ans en frans langenhuijsen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    ans en frans - eindhoven

    1 maart 2018

   • Verdriet/geloof
    reactie 35   |   niet OK
    Verdrietig zijn wij ,Joke en ik dat je ons bent ontvallen. Het is zo oneerlijk als maar kan. Als broer van je moeder heb ik je van jongs afgaan gelukkig gekend. Je jeugd ging niet altijd over rozen, maar je heb het fantastisch gedaan. Ook ben ik jou en Helma veel dank verschuldigd hoe je mijn zus, jouw moeder toen ze dementeerde samen hebt verzorgd. Echt geweldig.
    Geloof " het is lastig, zo niet onmogelijk om dat te kunnen" Wie haalt er nu zo'n pracht mens weg ? Kijk om je heen (wereld) tja dan waren er feitelijk veel anderen aan de beurt geweest maar jij nog lang niet. Niet te bevatten, en ongelofelijk.
    Vriend Alfons het ga je goed, bedankt voor alles.
    Helma, Jenny, Nina, Guus en Lisanne Veel sterkte de komende tijd.

    Lieve groet Joke en William.

    William - Hengelo
    1 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve schoonvader
    reactie 34   |   niet OK
    Och fonsje toch....
    wat was je een goed persoon voor iedereen.. maakt niet uit wat er aan de hand was met je altijd stond je voor iedereen klaar.. je was iedereens reserve handje want waar hulp bij nodig was daar was je.. zo mooi om de herinneringen in me hoofd te houden hoe we hier alle lamellen stonden te verwisselen in de hoop dat als ik hier ooit weg ga dat ik geen problemen kreeg, Haha we hebben er 2 uur over gedaan en toen keken we was het mislukt... maar Fons de strijder wou volhouden we mochten niet stoppen we moesten het afmaken !!! Ja zo staat hij vast in me herinnering een lieve zorgzamen man die het hartje op zn juist plaats heeft en iedereen hielp die hij maar kon helpen, Je hebt n speciaal pelkje in me hart en zo’n lieve schoonvader kan iedereen wensen... rust zacht fonsje, i see you in heaven !!!
    Liefs je schoondochter ❤️

    Lisanne - Eindhoven
    28 februari 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.