Overlijdensbericht van

Renate Bisdom

24-02-194016-12-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk mensen te informeren. Op deze wijze hopen we u zo volledig mogelijk te voorzien van informatie. Uiteraard kunt u deze aankondiging delen met andere bekenden. Rechtstreeks op dit bericht reageren kan niet, echter op uw eigen manier reageren naar nabestaanden kan natuurlijk altijd.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Renate , een bijzondere dame.
    reactie 2   |   niet OK
    Renate van Gert, het was altijd een gebeurtenis als zij samen met Gert langs kwam.
    Lieve Renate, altijd in iedereen behorende bij de familie geïnteresseerd. Goed op de hoogte van actuele zaken. Over alles een positief woord. In één woord altijd erg lief, zacht en innemend.
    Indrukwekkend als zij een keer sprak over haar jeugd. De traumatische voettocht van Koningsbergen naar het verre Berlijn. Een tocht van maanden door een vijandige wereld als kleuter van net vijf jaar. Alle bezittingen op een kinderwagen. En dan nu samen met Gert, de liefde spatte uit haar ogen als ze haar verhalen vertelde. Voor ons als nichten en neven een voorbeeld hoe een goed huwelijk eruitziet. Waardevol dat ze tot onze familie kring behoorde. Dankbaar voor de Heere die haar bij ons heeft gebracht. Gert , Monika en verdere familie gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd.

    Hans - Maartensdijk
    23 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Afscheid
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve mevrouw bisdom. Ondanks dat we er op voorbereid waren komt uw overlijden toch onverwachts. Ik zal u enorm gaan missen. U was als een oma voor mij. Heel veel sterkte aan de nabestaande. Monic mulder.

    Monic - Spijkenisse
    20 december 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.