Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jos van Lissum

21-07-195314-06-2019
  • 21 juli 1953 - Tilburg
  • drie zoons en één dochter
  • Nia van Loon
  • straddle-carrier - RPS
  • Loempia uit eigen keuken, Bami
  • Nederlandstalig
  • Nova (Mechelse Herder )
    Simba (Maine Coon)

Jos van Lissum werd geboren in Tilburg op 21 juli 1953. Jos was vanaf 1975 werkzaam bij RPS als straddle-carrier . In 1973 ontmoette hij zijn partner Nia van Loon. Jos en Nia van Loon trouwden in 1976. Jos had drie zoons en één dochter: Patrick , Jorn , Bart en Sanne . Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan Hondensport. De laatste woonplaats van Jos was Kruisland.

In 1976 trouwden Jos en Nia en ze gingen in Roosendaal wonen. Daar werd in mei 1978 hun oudste zoon Patrick geboren. In december van dat jaar verhuisde het jonge gezin naar Fijnaart. Er werden nog twee zoons geboren: Jorn en Bart. In 1986 keerden ze terug naar Kruisland, waar in 1988 dochter Sanne werd geboren. De kinderen groeiden op en Jos werkte hard voor zijn gezin. Jos hield van herdershonden, als hobby hield hij zich bezig met de hondensport. Helaas werd Jos in 2001 ziek. De behandelingen waren zwaar maar bleken gelukkig ook effectief. Al moest hij als gevolg hiervan behoorlijk inboeten wat zijn fysieke gesteldheid betreft.
De kinderen vlogen langzaamaan uit, en eind 2006 werd het eerste kleinkind Collin geboren. Daarna volgden Mick, Nathalie, Lara, Noud, Mika en Sem. Helaas heeft het niet zo mogen zijn dat de twee kleinkinderen die in september en december worden verwacht hun opa nog leren kennen…
In Maart 2019 te horen gekregen dat je weer getroffen was door die vervelende ziekte en helaas was er geen mogelijkheid voor een behandeling .

Op vrijdag 14 juni 2019 is Jos van Lissum overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Sanne van Lissum