Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Frans van Daatselaar

22-05-194806-11-2020
  • 22 mei 1948 - Amersfoort
  • Rosa van Daatselaar - van Saase

Frans van Daatselaar werd geboren in Amersfoort op 22 mei 1948. Hij had een relatie met Rosa van Daatselaar - van Saase. Frans en Rosa trouwden op 27 september 1971. De laatste woonplaats van Frans was Nieuwegein.

Frans is in 1948 in Amersfoort geboren als negende en jongste kind van Hendrik en Martha van Daatselaar. Al vroeg leerde hij het vak van banketbakker en later kok.
In 1971 trouwde hij met Rosa van Saase met wie hij vier kinderen kreeg: Patricia, Caroline, Yvonne en André. In jaren die volgden heeft hij als kok gewerkt in vele restaurants waaronder een aantal jaar in zijn eigen restaurant in Hilversum.
Het leven van Frans en Rosa nam in 1997 een vreselijke wending toen hun dochter Yvonne overleed. Een verlies waar zij nooit meer overheen kwamen.
Toen hij kort daarna ontdekte dat er behoefte was aan goede koks is Frans samen met zijn vrouw gestart met het succesvolle detacheringsbedrijf La Cuisine en Route totdat hij hier mee stopte in 2010.
Na het overlijden van Rosa in 2009 besloot hij te verhuizen naar Soest. Daarna heeft hij tot zijn overlijden in Nieuwegein gewoond.


Op vrijdag 6 november 2020 is Frans van Daatselaar overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Caroline van Daatselaar

Help dit bericht te

verspreiden