Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Yvonne Hoole

29-09-195712-04-2021

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Ik hou van je en ik mis je
    reactie 32   |   niet OK
    Maandag 12 april 2021, 07:59 uur
    Lieve Yvonne, ik mis je!
    Ik weet niet hoe te beginnen, het is nog zo vers!
    Zaterdag 10 april hebben wij afscheid van elkaar genomen met de belofte dat wij elkaar “eens” weer zullen tegenkomen.
    Je hebt je afscheid kunnen uitstellen zodat je alles zelf nog hebt kunnen regelen. Je wilde uiteindelijk met een rustgevend gevoel je besluit laten uitvoeren, met de mensen om je heen, die jou het dierbaarst zijn en veel van je houden. Het is je allemaal gelukt. Zo ken ik je!

    Ik mis je!
    De meest recentste, mooie herinneringen aan jou betreft de afgelopen 4 jaar.
    Jij besloot in februari 2015 een huis in Winterswijk te kopen, in dezelfde straat waar Ruud en Katuscha wonen. Je bleef werken bij Jeugdzorg in Den Haag en reisde elke week met de trein of auto heen en weer! Wat een respect had ik voor jou om zo’n keuze te durven maken.
    Per 1 juni 2017 besloten James en ik ook naar het mooie rustige Oosten te verhuizen en lieten jou zelfs nog een bezichtiging voor ons uitvoeren. Wij hebben veel keuzes in ons leven moeten maken, maar dit was toch zeker één van de beste!
    Niets is zo gezellig om uiteindelijk met ons allen ons pensioen bij elkaar in de buurt door te brengen.

    Ik mis je!
    Ik zou nog 1,5 jaar blijven werken, dus reisden wij die periode vaak samen naar huis, met de trein van het Westen naar het Oosten. James stond dan op het station “Winterswijk” ons op te wachten.
    In de weekenden (meestal op zaterdag) vroegen wij je altijd met ons mee te wandelen naar het centrum om daar dan gezellig met z’n drietjes een “bakkie” te doen of een ijsje te eten of een visje bij de Jumbo weg te werken of een fietstochtje te maken, en niet te vergeten met z’n drietjes heerlijk friet eten in de snackbar. Alleen zou je dit soort uitstapjes nooit maken, zei je altijd.
    Je vond het altijd gezellig om met ons mee te gaan, alhoewel je in het begin wel aan het wandelen moest wennen omdat je altijd met de fiets naar het centrum ging. Ik maakte dan het geijkte grapje: “alles went behalve een ……”.
    De start van mijn pensioen (december 2018) verliep in het begin niet helemaal zoals gepland, maar ik bleef de moed erin houden en bleef positief. Precies één jaar later kreeg jij klachten. Ook jij bleef de moed erin houden en bleef lachen en positief. In dat opzicht lijken wij heel veel op elkaar. Je onderging alle voorgestelde behandelingen, met de hoop dat het goed zou komen! Je gaf wel eens aan: “ik blijf positief en blijf lachen, maar ik heb altijd pech”. James en ik dachten dan: ja hoor.

    Ik mis je!
    De hele periode van behandelingen verliepen voor jou allesbehalve comfortabel.
    Vanwege alle bijwerkingen en pijn werd je erg beperkt in de dingen die je heel graag deed.
    Het wandelen, het fietsen, het haken, het genieten van je tuin. Zelfs de discussies met James!
    Hoe graag wij het ook wilde, wij konden daar helaas geen invloed op uitoefenen en zagen je in een korte tijd zienderogen langzaam achteruitgaan. Jij zei dan weer: “ik blijf lachen en ben positief maar ik heb altijd pech”.

    Ik mis je!
    Nu, na 16 maanden, is het zover dat ik hier voor je sta met tranen in m’n hart. Geen vragen meer aan jou maar louter deze laatste brief aan jou.
    Het is zoals het is! Dat zijn zowel jouw als mijn woorden.
    De herinneringen van ons samen pakken ze niet af en ik zal deze koesteren!
    Ik hou van je en …… ik mis je!


    Jolanda - Winterswijk
    5 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 31   |   niet OK
    Lieve Yvonne,

    Wat ging de tijd opeens snel, en wat heb je dat samen met Debbie nog fijn kunnen regelen, op een manier die bij jou/bij jullie paste.
    Ik ken je echt al lang als collega, waar we op de Horst al elkaar tegen kwamen, alle directeuren van de middenstichting die elke keer weggingen, maar jij bleef! En toen kwamen we elkaar weer tegen bij het Expertise team. Heerlijk zoals je altijd voor ons zorgde, een glimlacht bracht, taart mee nam, kadootjes haakte, foute verjaardagskaarten stuurde, boodschappen deed voor de lunch. Steeds weer bedenk ik mooie momenten, met een glimlach. En zo zal het voor velen zijn die terugdenken aan jou. Je was een pracht mens, en er was je nog zoveel meer gegund.

    Tanja Mook

    Tanja - Leiden
    30 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Groot verdriet
    reactie 30   |   niet OK
    Lieve Debby en familie,
    Wat een groot verlies hebben jullie te dragen. Inmiddels alweer jaren geleden nauw met Yvonne samengewerkt en ik herinner mij hoe vaak en liefdevol zij over met name Debby sprak.
    Yvonne was voor ons een vrolijke, lieve en hardwerkende collega.
    Wat zal zij gemist worden!
    Gecondoleerd en veel sterkte en kracht toegewenst.
    Marlies Boekestein

    Marlies - Naaldwijk
    26 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Lieve Yvonne,
    We kwamen elkaar niet meer zo vaak tegen, maar het voelde altijd gelijk weer vertrouwd. Het is niet te bevatten dat ik je niet meer tegen kan komen als ik over de gang loop op de Neherkade. ik zal je missen, zoals iedereen al noemt jouw vrolijke uitbundige lach en jouw zorgzaamheid.
    Heel veel sterkte voor Debbie. Jouw moeder had het vaak over jou.

    Diana - Den Haag
    22 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 28   |   niet OK
    Wat ontzettend verdrietig dat Yvonne is overleden. Ze was altijd zo vrolijk en opgeruimd als ik haar tegenkwam op kantoor in Den Haag. Ze was ook vaak vroeg en dan ruimde ze altijd de vaatwasser uit. Ze was dan blij als ik dat ook een keer deed, dat scheelde haar weer. Maar anders deed zij het gewoon hoor, geen probleem. Ontzettend zorgzaam.

    Een heerlijk mens was Yvonne. Jammer dat ze niet langer van haar huis in Winterswijk heeft kunnen genieten. Jammer dat ze niet langer van haar leven heeft mogen genieten.

    Heel sterkte voor jou Debby. Je moeder had het vaak over je. En te horen aan de verhalen van je moeder hebben jullie wel heel veel mooie herinneringen samen. Deze zal je vast koesteren!
    groet Birgit

    Birgit - Leiderdorp
    21 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 27   |   niet OK
    Wat een verdrietig bericht. Vrolijke en sterke Yvonne, die het allemaal zo goed regelde, zal enorm gemist worden. Heel veel sterkte en koester de mooie herinneringen.

    Anita - Pijnacker
    20 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 26   |   niet OK
    Beste Debbie, familieleden en collega's Ecz,

    Veel te jong is dit de vriendelijke, goedlachse, positieve en betrouwbare Yvonne overkomen.
    Heel veel sterkte gewenst met dit verlies.

    Liefs,
    Maja

    Maja - Den Haag
    19 april 2021

    Deel deze pagina:

   • In dankbare herinnering aan Yvonne...
    reactie 25   |   niet OK
    Lieve Debbie en verdere familie,
    Een aantal jaar geleden heb ik een korte periode in het team met Yvonne mogen samenwerken. Haar gezelligheid en enthousiasme zal ik niet snel vergeten! Ik wens jullie heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

    Nienke - Leiden
    19 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 24   |   niet OK
    Lieve Debbie en familie,
    Van harte gecondoleerd met het verlies van onze zeer geliefde Yvonne. Een krachtig, positief en zonnig mens als zij kom je niet vaak tegen. Zoals ze na een lange reis 's ochtends met haar rolkoffertje op kantoor aankwam om na de verhalen van het weekend meteen aan de slag te gaan om ons kantoorleven zo makkelijk mogelijk te maken, maakte ze onze dag ook een stuk vrolijker. Yvonne was altijd warm en belangstellend en niets was haar teveel.
    Ik kan me niet herinneren dat ze ooit geklaagd heeft over alle pech en slecht nieuws dat ze steeds te verwerken kreeg. Wel haar zorg om anderen, zoals haar tweelingzus.
    Het is wrang dat we haar allemaal nu al moeten missen en ze geen tijd meer heeft gekregen om te gaan genieten van een volgende levensfase. We zullen haar heel erg missen.
    Ik wens eenieder heel veel sterkte de komende tijd.

    Ellen - Leiden
    19 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Woorden schieten tekort
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve Debby,
    Woorden schieten tekort bij het verlies van iemand die je zo dierbaar is.
    Ik wens je heel veel sterkte.
    Ik herinner mij Yvonne als een moeder voor al haar collega's; zorgzaam, betrokken en altijd positief. Ze wordt gemist.
    Groetjes van Claudia

    Claudia - Delft
    18 april 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie