Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Wim Jongerius

10-01-196323-08-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Een bijzonder man.
    reactie 34   |   niet OK
    Ik heb Wim leren kennen bij van Oostveen toen ik amper 15 jaar oud was. Ik mocht dan wat kleien klusjes doen. Onder de hoede van o.a. Wim heb ik veel geleerd en veel plezier gehad. Ik kwam er ook op veel zaterdagen samen mijn vader. Wim was er dan vaak ook. Enorm aardig, kundig, gewoon een prima kerel. In de zomerdagen wel eens met elkaar een hockey tournooi gedaan in Houten met het bedrijventeam van van Oostveen. Toen ik wat ouder werd deed ik er vakantiewerk en op zaterdag huurauto's schoonmaken e.d. Inmiddels al weer 25 jaar geleden. Ik ben het nooit vergeten en denk nog steeds aan die tijd en de mensen die er werkten als ik er langs rijdt bijna iedere week. Je zus Tiny werkte er ook een bepaalde periode als ik het goed heb onthouden. Jij was echt een topper! Sterkte aan alle familie.

    Jan-Jaap - IJsselstein
    11 november 2022

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd met het verlies
    reactie 33   |   niet OK
    Ik heb een hele tijd samen met Wim op de receptie gewerkt op de vestiging Overvecht van Nefkens in Utrecht. Geschrokken en verdrietig hoorde ik het bericht dat hij was overleden. Denk nog steeds met mooie herinneringen terug aan Wim.
    Sterkte aan de familie in deze zware periode.
    Het gaat je goed gozert!!!!!

    Lorenzo Robben

    Lorenzo - Leiden
    2 juli 2022

    Deel deze pagina:

   • Trouw
    reactie 32   |   niet OK
    Heb wim op zijn 17e als mijn 1e medewerker in dienst mogen nemen. Tot 2006 bij verkoop van het autobedrijf aan Nefkens zijn wij trouw aan elkaar gebleven. 28 jaar maar liefst was Wim een uiterst betrouwbaar, betrokken, gemotiveerd, vriendelijke medewerker. Alles kon ik overlaten aan Wim. Het kwam goed Wim waarom moet jou dit overkomen. Veel te vroeg. Rozina, kinderen en klein kinderen wat een groot verlies voor jullie. Wij wensen jullie heel veel kracht om met het verlies van wim om te gaan. Theo van Oostveen, Bea van den Heiligenberg.

    Theo - Langbroek
    12 september 2021

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd met het verlies
    reactie 31   |   niet OK
    Enorm geschrokken van het bericht. Ik ben een (oud) collega van Wim. We hebben niet heel nauw samengewerkt, maar ik had als collega van de administratie wel regelmatig met hem te maken. We werden altijd hartelijk ontvangen bij de bezoeken op de vestiging in Bunnik. Ik heb Wim ervaren als een hele fijne collega en heb altijd bijzonder prettig met hem samengewerkt.
    Ik wens zijn gezin, familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
    Yvonne van den Heuvel

    Yvonne - Utrecht
    7 september 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 30   |   niet OK
    Wij komen nu al ruim zestien jaar in de garage van Nefkens te Bunnik en heel vaak was er het vertrouwde gezicht van Wim Jongerius. Wij herinneren ons hem als een prettige en vriendelijke man en wij waren geschokt toen we hoorden dat hij was overleden.
    We wensen zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte toe.
    Hans Meijs en Rian Steenbakkers

    Hans - Bunnik
    7 september 2021

    Deel deze pagina:

   • Veel sterkte
    reactie 29   |   niet OK

    De leegte die Wim achterlaat, is niet met woorden te vullen. Wij wensen jullie veel kracht toe om dit verlies te verwerken.    Conny en Gerard de Korte

    Gerard - Vianen
    4 september 2021

    Deel deze pagina:

   • Wim
    reactie 28   |   niet OK
    Als ik de woorden kende die zouden troosten, zou ik ze je schrijven. Maar ik weet ze niet. Het verdriet is groot. Ik ga je missen Wim

    Je zwager, Wim

    Wim - Houten
    2 september 2021

    Deel deze pagina:

   • Mooi mens
    reactie 27   |   niet OK
    Beste familie,
    Vandaag lazen wij in 't Groentje het bericht van het overlijden van Wim. Dat was schrikken. Wij kennen Wim uit de tijd dat hij nog bij Theo van Oostveen werkte en onze auto daar in onderhoud was. Beter dan wijzelf wist hij alles van de auto, zonder het scherm te raadplegen. Nummerborden kende hij uit zijn hoofd evenals de onze namen (waarschijnlijk kende hij iedereen bij naam). Wim had altijd een soort van ingehouden, onderkoelde humor die je niet zo vaak tegenkomt zeker niet in combinatie met zijn altijd vriendelijke en rustige manier van doen. Het was om Wim dat wij zijn meeverhuisd naar Bunnik, wat was ik blij dat hij daar zat!
    We wensen zijn vrouw Rozina en zijn kinderen heel veel sterkte met dit grote verdriet. Wij zullen hem missen achter de balie.
    Warme groet,
    Herman en Willemien Kosten

    Willemien - Houten
    2 september 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 26
    Sophieke

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Sophieke - Bunnik

    2 september 2021

   • Stil
    reactie 25   |   niet OK
    Omdat ik de juiste woorden eigenlijk niet kan vinden om jou, Rozina en je gezin te troosten.
    Veel sterkte,
    Ria Brust van Schaik

    Ria - Houten
    1 september 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.