Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Willem-Maarten Schultink

27-12-196813-03-2010
   13 maart 2013,

   Het is al weer drie jaar geleden dat jij voor velen het leven op aarde even stil zette Willem. Wat een shock was het wat je veroorzaakt hebt. Je was pas 41 jaar oud, stond midden in het leven en genoot van de mensen om je heen; je kinderen, familie, vrienden en collega's. En toen, ineens, .....
   We begrijpen er niks van Willy, zó oneerlijk! We missen je nog iedere dag.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • GEDACHTENIS
    reactie 1   |   niet OK
    Ruim 7 jaar na dato nog een In Memoriam schrijven, lijkt misschien vreemd, maar ik was niet van deze werkwijze hier op de hoogte. Niettemin wil ik toch een paar letters aan het papier toe vertrouwen.
    Willem-Maarten, 30 jaar zijn onze levens onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Er waren ups en downs. Je groeide op in een onbezorgde jeugd, ging naar de Lagere School. En daar waren je laatste 2 jaren "bengelachtig". Vele malen moesten we dan ook bij het Hoofd verschijnen, omdat je weer wat uitgehaald had. Vaak zaten we daar met verkrampte tenen, omdat we het voorval eigenlijk wel konden waarderen.
    Daarna volgde het Merlet College in Cuijk. Je was inmiddels een fervent zwemmer geworden en stond ook vaak op het schavotje in Limburg om je prijs in ontvangst te nemen. Naast je zwemmen ging je ook nog trainers cursussen in Tilburg volgen. En je behaalde in 2 jaar tijd je A en B licentie. Voor Nrd. Limburg en Nrd. Brabant werd je een graag geziene trainer. En het leverde nog een aardig zakcentje op.
    Na je Middelbare schooltijd ging je naar het H.B.O. in Haarlem, maar je trainingen bleef je geven op de weekenden. Je koos in Haarlem de richting International Business. Nadat je afgestudeerd was, ben je gang werken bij Danka en K.N. in Badhoevedorp.
    Jarenlang zijn onze wegen gescheiden geweest. Totdat na een aantal telefoontjes het contact hersteld leek. Je bent bij ons in Duitsland geweest, waar we toen woonden en wij zijn in Houten geweest.
    Je hebt je ontpopt als een eerlijke, oprechte, recht door zee kerel, die geen discussie uit de wegging. Jammer dat Ilse, Jeske en Olivier daar zo kort van hebben mogen genieten.

    Je Vader en Opa.

    A.C.D. - GOOR
    28 mei 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.