Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Willem Mulder

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Uncle Will
    reactie 117   |   niet OK

    Lieve grote broer. Heb de afgelopen dagen veel gedacht aan die week dat je bij ons was. Dat we de jongens hadden meegenomen naar het waterpark en jij vol enthousiasme een watergevecht met ze aanging. Jij was zo'n leuke oom. Niet alleen voor Tate; Freddie betrok je er altijd bij. Toen nog met de boot langs de Thames. Picnicking op ons eilandje. Meer voetbal met de jongens. Ondanks al je struggles zat die speelse, vrolijke, ondeugende aard van jou nog ergens diep vanbinnen.


    Suzette - Eastleigh
    27 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Tuinhuisje
    reactie 116   |   niet OK
    Ik ken Willem nog niet zo lang, maar ik woon in hetzelfde hofje en kwam hem vaak tegen in het tuinhuisje. Ik studeer daar ook vaak muziek dus we hadden het idee om samen wat te spelen en we spraken veel over muziek....
    2 maanden geleden vertelde Willem me dat hij schaakles had en vroeg of ik ook kon schaken...ik deed dat vroeger veel en dus hebben we 2 avonden in de krugertuin geschaakt!
    Ik ken hem niet zo lang, maar ga hem ook missen!
    Liefs en veel sterkte,
    Daniel

    Daniel - Amsterdam
    23 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Dag "ouwe Hagenees"
    reactie 115   |   niet OK
    Lieve Willem, "ouwe Hagenees", virtuoos, lieve jongen. Wat een vreselijk nieuws maatje. Rust zacht waar je ook bent, en ik weet zeker dat het daar een stukje mooier en muzikaler is geworden. ♥

    Veel sterkte ook voor je naasten en de mensen die van je houden.

    Een knuffel en een boks,
    Tarik

    Tarik - Amsterdam
    21 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Smul
    reactie 114   |   niet OK

    Lieve Willem,

    Toen je bij ons in de vierde klas van het Stedelijk kwam en het woord ‘trappetje’ uitsprak als ‘tgappetje’ werden we al snel goede vrienden en noemden we je ‘ouwe Hagenees’, ‘Smulders’ of ‘Smul’. Als recalcitrante jochies haalden we mooie streken uit en beleefden we allerlei mooie avonturen.

    Maarja waar te beginnen? Misschien bij die ene avond dat we lachend in de cel belandden nadat we met een klein groepje het dubieuze plan hadden opgevat om over alle auto’s van de straat heen te lopen?

    Of zal ik uitwijden over onze tijd in Salou, waar we met Frederik ‘Budje’ Budding en Thomas ‘Tori’ de Boer een hotelkamer deelden? Heel gek, maar aan het einde van die week stond er vrij weinig meubilair in onze kamer, en dreef er redelijk wat rond in het zwembad…

    Misschien vertel ik toch maar beter over een van de andere hoogtepunten; onze reis naar Rome, onder leiding van Tony Jansen. Onder andere jij, Madelon, Wouter, Pieter en ik in hetzelfde hotel. Wat een mooie tijd! In tegenstelling tot de andere leraren die zeer streng het overvolle dagprogramma erin stampten, zaten wij na een paar culturele bezienswaardigheden al snel lekker op het terras. Geen drank op de kamer? Wel drank op de kamer! Zwemmen in de Trevi fontein? Mmm laat toch maar, teveel politie. Maar nat wc-papier gooien naar de ramen van de andere klassen die in het hotel tegenover ons zaten werd voor ons een olympische sport… In Pompei aangekomen was je zeer verontwaardigd toen je op het terras daar een erg karige hamburger kreeg voorgeschoteld, met name over het treurige verlepte blaadje sla wat ernaast lag. Dit liet je de bediening dan ook goed weten, wat zorgde voor de nodige hilariteit en commotie.
    Een van de laatste avonden op de hotelkamer, na de nodige alcoholische versnaperingen, gaf ik je een hand. Die liet je niet meer gaan. Toen ik hem toch met alle macht terug trok om aan jou greep te ontsnappen schoot hij in een ruk los waardoor ik op cartooneske wijze mijn eigen voortand eruit sloeg… Hier hebben we toen allebei erg hard om gelachen.

    We vonden elkaar ook in onze liefde voor de piano. Toen ik met lessen stopte bij ‘de Brackmannen’, heb jij het stokje overgenomen. Wat ontzettend mooi om te zien dat je dit met zo’n grote passie en overgave alle afgelopen jaren hebt gedaan, en je zoveel mensen hebt laten genieten van jouw prachtige spel. En ook van jouzelf. Van de mooie ziel die je bent.

    Lieve Willem, wat een leven, ik moet mn best doen om het niet proberen te begrijpen. Maar er leiden veel wegen naar Rome. Ik ben blij dat ik er met je was. We denken aan je.
    Ik twijfel er niet aan dat je inmiddels je weg naar het licht hebt gevonden. Terug naar de bron, vervuld van goddelijke pianoklanken.

    Smul, tot aan de andere kant!

    Heel veel liefs, ook voor je familie

    Arion
    en ook van Madelon (die deze mooie fotos nog wist op te duikelen).


    Arion - Amsterdam
    19 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • persoonlijke reactie..
    reactie 113   |   niet OK
    lieve Willem en nabestaanden,
    enorm geschrokken van dit trieste bericht!
    Heb Willem een paar keer ontmoet in ""de Binnentuin"" van Rivierduinen Leiden.
    Altijd in voor n praatje...
    Wat n gezellige en leuke vent!
    Wens allen die hem liefhebben heel veel sterkte toe!

    Annet (KCC Rivierduinen Leiden)

    Annet - Noordwijk
    14 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 112
    Timo Bakker

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Timo - Amsterdam

    14 juli 2021

   • reactie 110
    Anne Brackman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Anne - Eibergen

    14 juli 2021

   • De Kastelein
    reactie 111   |   niet OK

    Wim, ooit sprak je ten overstaan van de hele voetbalvereniging met de topscorerstrofee in je handen de legendarische woorden "maar een eenvoudige kastelein" te zijn en iedereen (jong en oud) lag plat. Echter je was zoveel meer dan dat. De Ridders van de Haegsche Ronde Tafel gaan je ontzettend missen. Ik ga je ontzettend missen. Rust zacht.


    Bartjan - Amsterdam
    14 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen
    reactie 109   |   niet OK
    Lieve Willem,
    We zijn elkaar uit het oog verloren na het Stedelijk. Zo lopen dingen soms, en achteraf denk ik, wat jammer. Ik had je graag nog eens gesproken. Ik houd mooie herinneringen aan je van toen, ook al is het lang geleden. De vele peukies op het Prinsenhof, ongein tijdens het uitgaan in Haarlem, en potjes schaken in de tussenuren. Jij, 'Smulders', won altijd.
    Heel veel sterkte voor al jouw naasten, en rust zacht jongen.

    Quintijn - Amsterdam
    14 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 108
    Sayonara Nijhove

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Sayonara - Almere

    14 juli 2021

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.