Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Wesley van Urk

23-06-199719-01-2016
   Gegevens van de uitvaart en het bekijken van de rouwkaart kan enkel
   via de computer en/of ipad. (via de mobiele telefoon is dit niet mogelijk)

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Bijzondere tijden
    reactie 125   |   niet OK
    Lieve Broer,
    Op dit moment zit ik voor me uit te kijken en te bedenken wat ik vandaag is ga schrijven. Alle woorden die ik schrijf zijn niet verkeerd want het is mijn gevoel wat ik opschrijf. De tijd die eraan komt is best een spannende tijd. Een tijd die ik graag samen met Yoerie met jou had willen delen. En zoals we eerder wel besproken hadden als we ooit kinderen mochten krijgen was er 1 ding die met kop en schouder boven water stond. Want jij zou dan de peetoom van ons kleine wondertje worden. En wat was je hier trots op dat we dit samen hadden besproken. Nu de tijd dringt en nog maar 5 weekjes tot de uitgerekende datum spookt dit gigantisch door mijn hoofd. Hoe zou jij gereageerd hebben op het feit dat je dan echt peetoom werd?! Hoe zou je de laatste weekjes met me doorbrengen. Je zou me helpen waar je zou kunnen. Je zou me ophalen, bij me eten, en dingen bespreken samen met pap en mam voor de komst van de kleine. Maar dan... Komt het besef dat je er over 5 weekjes niet fysiek bij zal zijn... En wat is dat een Rot gevoel... Maar toch ben je er wel bij maar niet op de manier zoals ik zo graag had gewild. Lieve Wes ik weet zeker dat je super blij zou zijn met je neefje of nichtje. En dat je een geweldige oom zou zijn!
    Ik mis je lieverd😘

    Kimberley - Bovensmilde
    28 april 2021

    Deel deze pagina:

   • gekke tijden
    reactie 124   |   niet OK
    lieve wes,
    vandaag ben je precies 5 jaar niet meer bij ons. wat gaat de tijd toch snel inmiddels ben ik nu zelf ook 18 jaar dat voelt best apart om deze leeftijd nu te hebben. je voelt nu zins die tijd dichterbij dan ooit. als ik op het werk ben voelt het alsof je bij mij bent dat bevestig je dan ook op jou manier even laten weten dat je er bent. en dat voelt voor mij heel bijzonder nu ik hetzelfde werk doe als wat jij toen ook deed. waar ik een paar jaar geleden koos voor de opleiding logistiek teamleider net als je toen hebt gedaan. en wat is de logistiek een mooi iets om in te werken.
    lieve wes wat mis ik jou verschrikkelijk veel zoals wij allemaal hier in huis. alle mooie momenten die we nu beleven zijn wel met jou erbij maar je bent op een andere plek een plek waarvan ik nog steeds niet kan bevatten waarom jij daar moet zijn. Joyce jij kim en ik 4 broers en zussen door een goede vriendschap van onze vaders en later ook moeders. 4 broers en zussen voor het leven. maar wat voelt het dan nu apart omdat ik nu ook net als jij 18 jaar ben hetzelfde soort werk doe en dezelfde sport dat voelt raar dat ik straks ouder word als jou dat hoort helemaal niet zo je had straks 24 jaar te worden maar dat mag niet zo zijn.
    gelukkig ben ik blij dat je ons allemaal nog zoveel laat weten dat ik er ben Gerard, Renate, kim en Yoerie en ook ons 4 laat je dat altijd weer weten dat je er nog steeds bent. en wat is het raar dat we nu niet allemaal bij elkaar kunnen komen om met elkaar op je te proosten. door die stomme corona. lieve wes hou van je en we zullen je nooit vergeten.
    liefs leon

    leon - smilde
    19 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Alweer 5 jaar
    reactie 123   |   niet OK

    Hé kerel,

    Vandaag je 5de verjaardag in herinnering.
    Wat eens zo'n mooie dag was, werd 19 januari 2016 bruut verstoord met het nieuws dat je niet meer in ons midden was.
    Sindsdien vieren we je verjaardag met je vrienden, en halen dan met elkaar mooie en dierbare herinneringen naar boven. Want kerel wat heb jij een herinneringen nagelaten.
    Teveel om op te noemen naar van onschatbare waarde.
    Ook al ben je dan niet meer in ons midden.
    Toch ben je nog altijd een deel van ons en dat zal altijd zo blijven.
    Maar wat had ik je graag even willen vasthouden en tegen je zeggen: Hé kerel van harte gefeliciteerd en nog vele jaren, maar het is o zo anders gelopen

    Mis je Wes


    Gerard - Assen
    23 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Broer
    reactie 122   |   niet OK

    Lieve Wes,

    Ik mis je xxx


    Kimberley - Bovensmilde
    17 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Al weer een jaar
    reactie 121   |   niet OK
    Wesley
    Al weer een jaar zonder jou
    Maar we hebben met je vrienden en kennissen
    Je op deze gedenkwaardige dag weer speciaal herdacht
    Je was voor velen een fijne en goede vriend
    En dat zal je altijd blijven maar we moeten het helaas met de herinnering doen
    We missen je maar we houden de kop er veur
    Je zou immers niets anders gewild hebben
    Maar toch blijft het zwaar
    Mis je kerel

    Gerard - Assen
    19 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart.
    reactie 120   |   niet OK
    Beste familie,
    De tijd gaat door maar het gemis blijft. Ik denk aan jullie.
    Ik steek een kaarsje aan voor Wesley.

    Hans

    Hans - Assen
    19 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Kerst zonder jou
    reactie 119   |   niet OK
    Lieve Wesley,

    Ja ja het is weer zover.... Kerst geweldig samen met familie vrienden dierbare. Maar helaas voor ons het derde jaar zonder jou. We hadden het er gisteren nog over. Ik zat naast pap op jou plek... Het hoorde niet zo... Ik naast papa en de stoel naast mama leeg.... Ik moest naast mama zitten en jij naast Papa... Dat waren onze vaste plekken aan tafel. Maar de stoel naast mama bleef leeg dit is nu het derde jaar op rij dat die stoel leeg blijft... Steeds wacht ik op je maar in mijn hoofd weet ik dat die stoel leeg blijft maar dat wil ik niet. En dat weet je net zo goed als ik.. Wij waren compleet met z'n vieren.. Wat zou het mooi zijn als daar jou vriendin ook bij aansloot om samen kerst te vieren. Over een paar dagen is het weer oud en nieuw. Weer een nieuw jaar zonder me grote broer. De broer die voor mij alles wel oploste.. Weer een jaar dat ik alleen moet gaan. En sta niet alleen dat weet ik wel maar sta wel alleen op deze wereld. Geen broer die me even stevig optilt en me een geweldig nieuwjaar wenst! Een jaar dat we weer opnieuw een jaar zonder je moeten... Weer beslissingen die komen die ik alleen moet gaan nemen. Niet even je opbellen en zeggen: Wes ik heb je nodig! Kon dat nog maar!

    Ik mis je lieverdd!????????????????

    Kimberley - Bovensmilde
    26 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Voor Wesley
    reactie 118   |   niet OK
    Lieve Wesley.
    Vandaag schrijf ik kerstkaarten. En zoals de afgelopen jaren denk ik daarbij aan jou en je lieve Familie. Elk jaar probeer ik een gedichtje in de kaart te schrijven en wil je laten weten wat ik dit jaar voor ze heb geschreven. Liefs van Paul en Jolanda

    IK WIL JE EVRN ZEGGEN DAT IK AAN JE DENK. IK KAARSJES VOOR JE BRAND
    DAT IK MET JE MEELEEF EN MET DIT KAARTJE LIEFDE STERKTE GEEF

    Jolanda - Assen
    8 december 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 117
    Rinus, Gerri en Fabiënne Bos

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rinus, Gerri en Fabiënne - Assen

    23 juni 2019

   • NK water basketbal
    reactie 116   |   niet OK
    Wesley
    25 mei hebben we weer mee gedaan met twee teams van SC Bartje aan het NK water basketbal in Schijndel .SC Bartje 1 is geëindigd op de zevende plaats en de jeugd op de achtste plaats .
    Den Bosch is op de tweede plaats geëindigd maar wat had Jurriaan graag voor jouw een gouden medaille gewonnen maar het is zilver geworden maar ook nu is die medaille weer voor jouw . Hij vroeg zich af of je trots zou zijn.
    We hebben Jurriaan bedankt en gezegd dat je zeker trots zou zijn.
    We missen je .

    Gerard - assen
    28 mei 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie