Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ton van der Bruggen

17-04-194108-01-2019
   Alles waar je veel van houdt
   zal warmte blijven geven.
   Ook al is het niet gebleven
   het blijft altijd een deel van jou
   een stukje van je leven.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Gemis
    reactie 13   |   niet OK
    Zo jammer. Zoveel samen gedaan. Een groot gemis. Sterkte voor de familie.

    Thijs - Voorschoten
    8 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 12
    P.A.

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    P.A. - Eindhoven

    12 januari 2019

   • Beste Ans en familie
    reactie 11   |   niet OK
    Wij herinneren Ton als een man waarmee je een goed gesprek kon hebben.

    Veel sterkte bij het verdergaan,
    Maurice en Agnes

    Maurice en Agnes - Goirle
    12 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Wat een gemis
    reactie 10   |   niet OK
    Beste familie,

    Ik heb Ton via Philips leren kennen en vanaf het eerste gesprek was er een klik. Ton heeft erg veel voor ons bedrijf betekent, Chainworks. Eerst als opdrachtgever en later als adviseur. Ton is een van de weinige mensen die ik zakelijk ben tegengekomen die echt integer was. Een woord was een woord in goede en slechte tijden.

    Gecondolerrd met het verlies van Ton.

    Mede namens oud medewerkers Chainworks,

    Hans Brouwers

    Hans - Gemert
    12 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 9   |   niet OK
    Sorry 45 jaar.
    Gerard

    gerard - eindhoven
    11 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • beste familie van ton
    reactie 8   |   niet OK
    Wij zijn diep geschokt door het overlijden van ton. ton kwam bij ons 4 jaar op de zaak. Hij kwam van Hilvarenbeek naar Eindhoven. Was meer vriend dan klant. wij zullen hem oprecht missen.
    Gerard van de ven, en dochters Chantal en Mariëlle, Stefanie . Veel sterkte!

    gerard - eindhoven
    11 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Waarderingsvolle herinnering aan Ton
    reactie 7   |   niet OK
    Een overlijden komt voor goede relaties uit een niet zo ver verleden altijd onverwacht en te vroeg. Ik verwijs hiermee naar de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Ton en ik - in mijn hoedanigheid als brandweercommandant van de Philips Brandveiligheid- en Hulpverleningsdienst - een vrij intensieve samenwerking bij het opzetten en ontwikkelen van een meerdaagse leiderschapstraining voor brandweer- en hulpverleningspersoneel van de Philipsbedrijven in Nederland en België. Een succesvol initiatief, waar wij in het eigen opleidingscentrum De Putter in Eindhoven vele tientallen mensen opleidden. Het succes bleek ook uit het feit dat al snel ook niet-brandweerpersoneel uit de Philipsbedrijven aangemeld werd. Om bedrijfseconomische redenen werden na enkele jaren de opleidingsactiviteiten naar locaties buiten Philips voortgezet. Ton moest - ik weet niet precies wanneer - vanwege wijzigingen in zijn functiepakket enige afstand nemen, waarbij hij mede bijdroeg aan het vinden en inwerken van een opvolger. Er volgde ook belangstelling van buiten Philips, dat er toe leidde dat de opleidingsactiviteiten verzelfstandigd werden. Maar dat maakte ik zelf vanwege mijn pensionering niet meer mee, zodat ik het zicht op het vervolg verloor. Maar of en hoe een en ander nog voortgezet wordt weet ik niet. Ik kan u verzekeren dat vele cursisten, evenals ik, met genoegen terug denken aan de opleiding. De samenwerking met Ton was altijd uiterst plezierig en ik denk daaraan in dankbaarheid terug. Ik wens u en familie veel sterkte toe.
    Herman van Rouwendaal, Goirle

    Herman - Goirle
    11 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • In dankbare herinnering
    reactie 6   |   niet OK
    Ton was een bevlogen avonturier, altijd op zoek naar nieuwe vormen van ondersteuning voor kansarme mensen. Jongeren, thuislozen, gehandicapten waren zijn doelgroep. Hoe krijgen we ze betrokken bij de maatschappij? Ik leerde hem kennen tijdens mijn directeurschap bij de overheid rond projecten met grote bedrijven in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We bleven aan elkaar 'kleven' ook nadat ik naar een consultancybedrijf overstapte. Samen met enkele anderen startten we een project voor zwerfjongeren in Roemenië. We enthousiasmeerden andere bedrijven en hebben een grote groep kansloze kinderen aan het werk gekregen. Dit was Ton op zijn best, hij genoot volop van de vreemde omgeving en het avontuur dat daar in een viertal jaren gestalte kreeg. Ook nadien hielden we contact over diverse Nederlandse programma's. Wat zal Nederland Ton missen, hij had een unieke combinatie van eigenschappen zoals je ergens in vastbijten, orthodoxe wegen bewandelen en altijd gefocust op resultaat. Lieve Ton, rust zacht, dat heb je verdiend na een leven lang heel hard werken.
    Thijs Malmberg

    Thijs - Voorschoten
    11 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Ton was een bruggenbouwer
    reactie 5   |   niet OK
    beste familie en vrienden,
    graag wens ik u alle sterkte met het gemis van Ton. Ik hoop dat de mooie herinneringen jullie kracht geven .Ik heb Ton leren kennen in mijn werk als wetenschapper aan de Tilburgse Universiteit. Hij was zijn tijd ver vooruit met betrekking tot arbeidsmarktmarktinnovatie en heeft zich daarvoor vol passie ingezet. Veel van zijn ideeen zijn intussen uiterst actueel en worden opgepakt. Zo doen wij op dit moment onderzoek naar de lange termijn effecten van het Philips Werkgelegenheidsplan, waarbij wij verwijzen naar Tons werk.

    Ton - Tilburg
    11 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • Da's schrikken
    reactie 4   |   niet OK
    Ja ik kan niet anders zeggen dat ik flink geschrokken ben van het overlijden van Ton.
    Ik kende Ton van mijn jaren bij Arbeidsvoorziening waarbij ik intensief met hem heb samengewerkt. Dat was nooit saai want Ton was een energieke man die vol met ideeen en initiatieven zat. Zelf was ik eigenlijk ook zo'n type dus soms botste dat behoorlijk. Hij moest de belangen van Philips beheren en ik die van Arbeidsvoorziening. Maar altijd vonden we elkaar in het compromis en hebben zo vele vernieuwende projecten vorm gegeven. Ik moet ook denken aan Barbara, zijn dochter, die mijn collega was. Ik denk met warme gevoelens aan hem terug.

    Ton - Eindhoven
    10 januari 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.