gedenkplaats van

Tom van de Ven

17-09-198316-02-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 138   |   niet OK
    Lieve grote beste broer,
    Een half jaar geleden morgen....
    Al een half jaar, maar eigenlijk ook nog maar... Wat is dat half jaar snel voorbij gegaan maar ook enorm langzaam.. het is, nog steeds, zo raar en onwerkelijk om door te gaan met leven, zonder jou erbij.. en hoe langer ik je nu moet missen, hoe meer ik elke keer weer besef wat voor geweldige mooie band wij samen hadden. Niet alleen als Broer en zusje maar ook als een echte vriend voor mij, een heel belangrijke vriend, die ik eigenlijk nog zo hard nodig heb... Er komen al maanden lang zoveel herinneringen naar boven, zoveel momenten, gesprekken, feestjes, lunch afspraakjes met Patty de panda, discussies over t leven, tranen van verdriet als we het hadden over die klote strijd die je moest voeren, adviezen die ik van je kreeg als ik weer eens in de knoei zat over iets, knuffels, grappen die ik niet of te laat snapte waardoor jij me altijd weer uit zat te lachen, je geklier en gepest toen we nog een stuk jonger waren en jij mij echt bloed irritant vond zoals je dat dan zelf zei.... Zoooveeel momenten, die mij enorm veel kracht geven om iets moois van ons leven hier te maken, maar die mij ook enorm verdrietig en kwetsbaar maken omdat je zo belangrijk voor me bent geweest en altijd zult blijven... En niet alleen voor mij... Mark, die het er ook echt moeilijk mee heeft en jou ook echt mist, maar ook lizz... Lizz die met momenten nu nog steeds huilend naar beneden komt, met haar foto lijstje en knuffel steen van jou in haar handen en ons verteld dat ze jou zo mist, die gette ome Tom... En onze Quin, die helaas te klein is om jou echt te herinneren, maar wat was je gek op hem, je petekindje... En wat zou je nu met m kunnen lachen...

    Ik hoop met heel m'n hart dat je ook zo'n ontzettende mooie plek bent nu, waar je geen strijd meer hoeft te leveren en je gelukkig mag zijn, want als iemand dat verdiend, ben jij het wel..

    Je bent en blijft zo'n groot voorbeeld voor mij, mede dankzij jou ben ik nu wie ik ben en voel ik elke dag jou kracht om iets moois van t leven te maken... Ik zal er altijd alles aan blijven doen om jou trots te laten zijn van daarboven!

    Miss you, love you ♥️♥️♥️

    Ilse - Venray
    15 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Wat mis ik je
    reactie 137   |   niet OK

    Lieve Tom,

    Precies een half jaar geleden mocht ik je nog een keer knuffelen, nog een keer met je lachen, nog een keer met je huilen, nog een keer een geheimpje met je delen. Maar voor altijd zal ik aan je blijven denken, dat is niet nog een keer... Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk! Over het algemeen met een hele grote glimlach als ik denk aan al onze feestjes samen waar we tot het eind stonden te stampen. Jouw reis naar Aruba waar we samen onze filmscène hadden. Onze eindeloze grapjes achter de bar, karnemelk? Ja vast wel bij Bar 2 en dan moest jij weer lachen en stuurde ze zo terug naar mij! Maar ook met een traan, het gemis wat ik heb. Iemand zoals jij kom je maar zelden tegen, maar ik ben heel gelukkig dat ik zoveel herinneringen heb aan jou. Je betekent heel veel voor mij!

    Ik luister vaak naar ons nummer, maar ik had nooit verwacht dat de tekst waarheid zou worden. Konden we maar weer even terug naar het begin. Lieve Tom ik zal je voor altijd missen! Maar zoals ik je een half jaar geleden heb beloofd zal ik op ieder feestje een dansje voor je doen.

    Nobody said it was easy
    It’s such a shame for us to part
    Nobody said it was easy
    No one ever said it would be this hard

    Oh, take me back to the start


    Suzan - Enschede
    11 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Tommie
    reactie 136   |   niet OK
    De laatste keer dat ik je heb gezien was tijdens je vakantie op Fuerteventura, toen je ons kwam opzoeken. Je
    was zojuist genezen verklaard en wilde lekker alleen uitwaaien. Wat was ik ontzettend blij dat je dat bij ons wilde doen. We hebben een ontzettend fijne tijd gehad, veel gelachen en oude herinneringen opgehaald.
    Je was er weer helemaal klaar voor. Je wilde weer feestjes afgaan en met Ilona een mooie toekomst opbouwen. Je had het over haar toen je bij ons was, je had haar net leren kennen.
    Jullie hebben er samen een fantastische tijd van gemaakt met mooie reizen, heerlijk van het leven genieten. Helaas ben je veel te vroeg heengegaan.
    Als ik aan jou denk, denk ik aan een geweldig mens. Ik leerde je kennen als klant bij ons, daarna werd je onze medewerker, collega en vriend. Eén van onze beste barmannen. Als we terugdenken aan deze tijd, denken we ook altijd aan jou. Je bent door de jaren heen een deel van onze familie geworden. Je bent zo bijzonder en we hebben een mooie tijd samen met jou beleefd.
    Je kwam me zelfs uitzwaaien bij ons thuis toen ik naar Spanje vertrok, samen een sigaretje op de oprit gerookt.
    Ik bied je mijn excuses aan dat ik er niet bij heb kunnen zijn op je afscheid. Het is ongetwijfeld een mooie dag geweest met veel muziek, lichten en een drankje, zoals je het gewild zou hebben en zoals je verdiend hebt.

    Ik wens Ilona, familie en vrienden veel sterkte toe.

    Tommie, we zullen je nooit vergeten.

    Hasta siempre.

    Veel liefs, Loesje

    Marloes - Morro Jable
    5 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 135
     Jenniskens

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    - Eindhoven

    14 april 2020

   • Lieve Tom..
    reactie 134   |   niet OK

    Ik heb je leren kennen toen ik vaak in café ‘De Tijd’ kwam. Jij was die altijd vrolijke goedlachse barman die het duidelijk iedereen naar de zin kon maken. Toen ik er zelf kwam werken, had ik de grootste lol met je. Jij moest samen met andere collega’s lachen als ik weer eens niet bij één van de flessen op de plank kon komen, en soms zette je dan de fles nog nét even ietsje verder op de plank... Werken met jou was een feestje! De borrels en hapjes na het werken waren net zo gezellig. Een knuffelkont was je ook! Mede dankzij jou heb ik echt een toptijd gehad!

    Toen jij ergens anders ging werken en ik ook weg ging, hebben we nog veel mooie stapavonden, onderonsjes en lachbuien gehad en niet te vergeten de meest fantastische edities van Qlimax gezien! Man, wat had jij een energie! En die big smile van je was niet normaal aanstekelijk!

    Kermis 2016, de terugweg naar huis, ik zal dit nooit vergeten.....zo ontzettend dronken allebei en in een lachstuip onderweg resulteerde dat bij jou in een mooie duik op straat. Je bleef daar even liggen, omdat het zo lekker lag... ondertussen kwam ik niet meer bij en heb ik je aan je arm omhoog getrokken. Daarna liepen we terug naar huis... hoe dronken je ook was, je bracht me netjes naar Nico toe. Zo was jij, ik voelde me altijd veilig bij jou. Ik ga je knuffels en vrolijkheid zo ontzettend missen... Maar wat laat jij mooie herinneringen achter en ik zal nog vaak aan je terugdenken met een lach en een traan. Wat ben jij dit gevecht als een baas aangegaan en wat is het ontzettend oneerlijk dit!

    Ilona, familie en vrienden van Tom... ontzettend veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Maar wat mogen jullie en wij allemaal trots zijn dat we zo’n mooi persoon hebben mogen kennen...

    Heel veel liefs,
    Wieteke


    Wieteke - Leeuwarden
    1 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Gedicht
    reactie 133   |   niet OK
    Ze maakt mooie dagen beter
    Ze maakt slechte dagen goed
    Ze geeft zwarte nachten kleur
    door alle dingen die ze doet
    Ze maakt hopeloos weer kansrijk
    en zinloos de moeite waard
    Ze laat dorre vlaktes bloeien
    en maakt van water rode wijn
    Ze maakt van treurige momenten
    het meest uitbundige festijn
    Ze maakt een elegante zwaan
    van een domme gans
    En samen met jou, gaf zij jullie mooie leven
    elke dag nog een grotere glans.

    Inge - Sevenum
    27 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen
    reactie 132   |   niet OK

    Inge - Sevenum
    27 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Tom, een bijzondere dag vandaag!
    reactie 131   |   niet OK
    Hey lieve jij! VECHTERSBAAS!

    Vandaag precies een jaar geleden werden jij en Ilona helemaal "voor het echie" met elkaar verbonden. Wat hadden wij het jullie allemaal gegund om nog zoveel langer van elkaar te kunnen genieten! De liefde die jullie uitstraalde, genoot ik iedere keer van als ik jullie samen zag. Ik bewonderde het en hoopte dat ik ooit hetzelfde mocht meemaken want als ik naar jullie keek, dan was dat t gevoel van echte, onvoorwaardelijke liefde! Als de dag van gisteren hoe je samen met jouw topvrouw bij het Boscafé binnen liep en helemaal overrompeld was omdat al jullie loved ones er waren! Wouter en Robin die zoiets moois hadden georganiseerd om jullie dag nóg specialer te maken dan dat deze al was.

    Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Ik hoop dat je vandaag vanuit de mooie, rustige plek waar je nu bent terug kunt kijken op de mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Want wat mag je trots zijn. Ik hoop een dag met een lach en een traan. Met een lach omdat jouw powervrouw, jouw topvrouw, jouw alles, niet waarom maar daarom, op jouw pad is gekomen! Hoe jullie samen het leven leefde. Hoe puur en zeker jullie naar elkaar waren. Hoe jullie alles uit het leven haalde en nog veel meer hoe jullie genoten van de kleine dingen. Ontzettend mooi.

    Wij denken aan je Tom!!

    Inge - Sevenum
    27 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Maatjes voor het Leven ♡
    reactie 130   |   niet OK

    Lieve, gekke, Tom, tommy, Tommyknocker, Tommyboy, Tomster, Kees.

    Zóveel namen, zoveel vrienden. Want we vergeten vast nog een hele hoop bijnamen.
    Toen ons gevraagd werd of we een verhaaltje over jou wilde vertellen twijfelde we even..
    Om precies te zijn of jij er wel zo blij mee zou moeten zijn dat wij dit gaan doen!

    Qlimax, dominator, hardbass, unlocked, reverze, beat the bridge, 7th Sunday, stereo Sunday, emporium, thunderdome
    Geen feestje was jou te gek en met jou werd ieder feestje té gek.
    Urenlang stampen met een smile van oor tot oor of een smerige base-face. Wat een energie gaf jij aan iedereen om je heen. Voor een goed gesprek had jij op een feestje geen tijd. Kwam er weer iemand nét voor het moment dat jij helemaal loesoe wilde gaan.. Stampte jij gewoon door dit gesprek heen, niet lullen, maar feesten riep je dan!!

    Waar jij wel tijd voor maakte op een feestje was een lekker raketijsje. Waren we jou weer eens kwijt vonden we jou terug al likkend aan een raketje. Waar je geweest was? Dat wist je zelf ook nooit, maar zolang jij plezier had hadden wij dat ook. Iedereen zal voortaan bij het eten van een raketje terug denken aan jou.. of dat na het zien van de komende foto’s nog zo positief is weten we niet… maar wij kunnen er in ieder geval heel hard om lachen en jij ook dat weten we.

    De liefde voor de hardere stijlen deelde je met vele onder ons. De vriendschappen die daar uit voort zijn gekomen zijn onvoorwaardelijk en zullen dat ook altijd blijven.
    Geen feestje ging er voorbij zonder een neksessie of zoals jij het altijd noemde een sexnessie..
    Jij had maar al te graag een mooie dame op je nek al moesten die dames wel uitkijken voor jou kapsel. Want jouw haar moest altijd perfect zitten tot en met het laatste moment.

    Behalve de vele feestjes deelde jij ook graag andere momenten samen, bankzaken, uiteten, terrasjes, keesborden, bbqe, goede advies gesprekke, maar ook slechte, appen en urenlang bellen en uitjes met Maks en Ise. Want wat waren die kinderen dol op jou. Lekker gek doen met Tom.
    Iedereen, maar vooral de vrouwen, konden altijd bij jou terecht voor een serieus gesprek, voor zolang dat serieus kon blijven bij jou.. toch kees?

    Naast al deze mooie momenten hebben we ook moeilijke tijden gedeeld. Een oneerlijk gevecht waar jij vol in bent gegaan. En wat heb je gestreden. Wat een vechtersbaas ben jij.
    Het sierde jou dat ondanks dat je zo ziek was je nog afscheid wilde nemen van jou maatjes. Het was een afscheid met een gouden randje. Met een lach en een traan sprak je ons stevig toe. Je liet het niet toe dat wij iets over jou vertelde het was jou momentje en daar zijn we je eeuwig dankbaar voor.

    Nu is het aan ons om het laatste woord te hebben.
    Lieve Tom, maatje van vele. Wat ben jij een geweldig mens. Het was een eer om jou als vriend te mogen hebben. Jij hebt laten zien hoe je het leven moet vieren. We hebben je beloofd om dit samen met jou sterke vrouw te blijven doen en dat gaan we doen!
    De herinneringen die we samen hebben gemaakt pakt niemand ons ooit meer af!
    (Tekst is voorgelezen tijdens de dienst door
    Nicole & Audrey)

    We missen je! Dikke knuffel,

    Ruud & Nicole, Rianne & Audrey


    Ruud & Nicole - Venray & Boxmeer
    20 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Hoe wij Tom mochten leren kennen en in ons hart mochten sluiten... #DitterUndLudwigFamily
    reactie 129   |   niet OK

    Lieve Tom,

    Zo kwam jij in ons leven…

    Ik kan me nog goed herinneren dat Ilona ons met trots vertelde dat ze met een jongen uit Venray aan het ‘daten’ was.

    “Wie is het?” was natuurlijk de vraag die volgde.
    ‘Jaa… die ken je misschien wel van feestjes’ zei ze.
    Na wat aandringen liet ze een foto zien…
    oh die! JA! Die kennen we wel. Tommie!!

    We kenden je van zien, van een hand geven op een van de vele feesten, of van een avondje stappen.

    Na een tijdje mochten we je steeds beter leren kennen. Het was prachtig om de liefde tussen jou en Ilona te zien. Het soort liefde waarvan je wist dat het puur was.
    Jullie stapten samen op het treintje, een nieuwe route en mooie avonturen lagen in het verschiet.
    En de bestemming: die was nog onbekend. Maar jij leerde ons, het gaat niet om de bestemming. Het gaat om de reis! Het moment van nu. En in het NU genoten jullie volop!

    Jij en Ilona waren klaar om aan de reis te beginnen. Mooie plannen werden gemaakt, nieuwe ervaringen werden opgedaan en vriendschappen werden opgebouwd. Het treintje werd gedurende de rit gevuld met vele mooie momenten. Jullie reis zit vol met dromen en verassingen. Er komen mensen bij en er stappen mensen af. Wij als Ditter und Ludwig hebben het geluk gehad om met jullie mee op reis te mogen.


    Een bijzondere reis waarin ik jullie graag meeneem:

    - Festivals en muziek, daar was jij in je element. Volle bak gas geven op de muziek van Noisecontrollers en Wildstylez. Dansjes doen met je party vrienden en vriendinnen. En daar hoorde natuurlijk een ijskoud raketje bij!
    Tom, jij was de gangmaker, de feestneus, de lolbroek én degene die zei “Kom, we gaan nog ff”!
    Maar ook een avondje knallen bij Kensington vond jij het einde.

    - Tussen de festivals en je werk ging je het liefst met Ilona op vakantie naar zonnige oorden. Als het maar lekker warm was en het liefst dicht bij de zee. Want van het water daar genoot jij van. Langs de kust lopen, met je voeten in het water. Of een bootje huren en een stukkie varen. Vervolgens afsluiten met een lekkere koude cocktail en hapje eten.
    Jij zei dan: " Dit is de leven!"

    - En hoewel carnaval niet zo jouw ding was, hield je toch wel van verkleedpartijtjes. Zo deed je moves van Elvis en liep je er soms bij als Hugh Hefner. Maar dan met een Tom Smile!

    - Onze jaarlijkse vriendenweekenden: man wat maakte je iedereen aan het lachen. Met je Aarbeien Milkshake en Cheese Union, of zoals jij het zei Melkschudde Aardbei en Sjeeeeezzzeee Union.
    Ook voor het komende vriendenweekend in juni, was jij druk in de weer. Toffe activiteiten, stevige muziek draaien en tijd om met elkaar te chillen, mocht voor jou niet ontbreken.

    - Maar je deed veel meer waar je van genoot. Kekke Nike’s, goede Whiskey, je lievelings toetje rockey road, schelden in die Punto van je, en natuurlijk heerlijke gerechten maken.

    - Op 27 maart 2019 hebben jij en Ilona JA tegen elkaar gezegd. Partners voor het leven en een bevestiging van jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Maar voordat deze mooie dag kon plaats vinden, is er voor Ilona en jou een vrijgezelle dag georganiseerd. Samen met jouw beste maten een echte BBQ workshop. Iedereen zag je smullen en genieten.

    - Kort daarna begon de verhuizing van Horst naar jullie droomhuis in Venray. Alles werd tot in de puntjes opgeknapt! Het voelde echt als jullie THUIS!

    - Dit waren maar een paar hoogtepunten. We konden ook goed met je praten, over het leven en over liefde. Maar het is niet alleen praten wat jou bijzonder maakte. JIJ LUISTERDE NAAR DE ANDER!

    Zoals je tijdens het reizen foto’s maakt van de wereld om je heen, hebben wij tijdens onze reis met Tom, ook foto’s gemaakt zodat we kunnen vasthouden aan deze mooie herinneringen.
    Het reisverhaal van Tom is helaas veel te vroeg beëindigd.

    We zijn mega trots op jou, over hoe jij hebt gevochten. Je bent een inspiratie voor velen. Namens onze hele Ditter und Ludwig Family, wensen we jou nog een allerlaatste mooie reis toe. We zijn dankbaar dat jij in ons leven bent gekomen.

    Wij wensen je ouders, zussen, familie, vrienden en kennissen, maar in het bijzonder Ilona, heel veel sterkte toe!

    Rust zacht, vriend!    (Tom genoot enorm van onze eindejaarsfilmpjes. Als eerbetoon aan Tom hebben we een filmpje gemaakt van onze gezamenlijke reis. Deze film is afgespeeld tijdens de uitvaart.)


    Ditter und Ludwig - Venray e.o.
    19 maart 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie