Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Tineke van Vliet - van Maarschalkerweerd

22-01-195612-02-2023
   Iedere herinnering aan Tineke is ons dierbaar. Via deze pagina hopen wij alle herinneringen aan Tineke te verzamelen. We vinden het fijn als jullie hier een persoonlijk bericht, een herinnering, een anekdote of foto's met ons willen delen

   Tineke, vaak Juf Tineke genoemd, had een enorme passie voor haar werk. Zij heeft voor veel kinderen iets mogen betekenen. Ook hield zij van zingen, gitaar spelen en haar hondje(s).

   .

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 25   |   niet OK
    och jee, ik lees net dat Tineke er niet meer is. Wat een gemis! Niet meer samen zingen, samen kletsen over het onderwijs, ideeën delen over een Rekenbootcamp en ga maar door. Ik zal haar missen als mens en als klankbord. Veel sterkte voor de familie.

    Margot - Woerden
    27 maart 2023

    Deel deze pagina:

   • Mijn allerliefste pleegmoeder!
    reactie 24   |   niet OK

    Tineke,

    Woorden zullen altijd te kort schieten!

    Wat zal ik mijn pleegmoeder enorm missen en wat een verdriet en pijn .
    Zo dankbaar voor wat jullie voor mij gedaan hebben.
    Alle mooie herinneringen neem ik met me mee in mijn hart, ik zal je nooit maar dan ook nooit vergeten!
    In de kinderen zie ik jou , zo trots dat ik deel uit maak van dit mooie gezin!

    Ik hou van jullie!


    Iris - Harmelen
    23 maart 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Tineke, die langs liep met haar hondje. Of langs reed in haar kleine autootje.
    Met haar paarse jas, met stippen.
    Mede organisator van het straatfeest. Gezellig en meedenkend. Soms kwamen we je tegen op een feestje van gezamenlijke vrienden. Aanwezig, opvallend geïnteresseerd in iedereen, maar toch bescheiden. Zo kwam je op me over.
    Ze zal gemist worden.

    Adrie - Harmelen
    23 maart 2023

    Deel deze pagina:

   • Medeleven en herinneringen aan lieve Juf Tineke!
    reactie 22   |   niet OK
    Wat schrok ik enorm toen ik het overlijdensbericht las van m'n oude Juf Tineke.
    Zo jong en zo onverwacht hebben jullie haar moeten laten gaan, woorden schieten te kort om mijn medeleven aan jullie te betuigen. Ik ben diep geraakt door haar overlijden! Wat ik begreep heeft ze amper van haar pensioen kunnen genieten en dat is zo oneerlijk want ze heeft altijd keihard gewerkt, ze was er altijd voor de kinderen in haar klas.
    Voor het eerst ontmoete ik Tineke toen ik in de jaren '80 naar De Wending (nu De Keerkring) ging. In de toen nog 2 of 3de klas werd ze mijn Juf. Een schat van een Juf, èèn uit duizenden, ze stond altijd voor je klaar en was altijd behulpzaam!!
    Op dit moment weet ik helaas even niks meer over die periode om mijn herinneringen te delen alleen dat ze op een gegeven moment zwanger was van haar eerste zoon Tijl.
    Weet wel dat het een prachtige en onvergetelijke schooltijd was om nooit meer te vergeten.
    Ik vond het een eer om èèn van de leerlingen te mogen zijn en ben haar voor altijd dankbaar wat ik in die tijd van haar heb meegekregen.
    Daarna zijn we elkaar een paar jaar uit het oog verloren. En toen kwam ik haar weer tegen toen we beide deelnamen aan de Historische Spelen Woerden, zij in het zangkoor "Swing to sing" en ik als toneelspeler. Ze was nog niks veranderd: nog altijd lief, belangstellend en enthousiast. We maakten bij alle HSW voorstellingen wel een praatje met elkaar.
    Ze was een zéér fijn persoon om er in een gezelschap bij te hebben.
    De laatste keer dat ik Tineke zag was na afloop van de voorstelling "De Boogmaker" van de HSW op vrijdagavond 14 - 10 - 2022. We waren beide bij deze editie niet betrokken maar alleen als toeschouwer.
    Na afloop kwamen we elkaar tegen en stonden we weer ouderwets gezellig te kletsen met elkaar aan een statafel. Hoe gaat het met je? Vroeg Tineke.
    Zij was met een vriendin of een familielid en we stelden voor om een drankje te doen. Zo gezegd zo gedaan. Op een gegeven moment kwam zelfs Burgemeester Molkenboer van Woerden er bij staan. En zelfs hij deed een drankje mee.

    Dank je wel dat m'n Juf was en dat onze paden elkaar meermaals hebben gekruist.
    Gecondoleerd Familie van Vliet en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst met je vrouw en jullie moeder.

    Bart van Riet
    Woerden


    Bart - Woerden
    12 maart 2023

    Deel deze pagina:

   • Herinnering van Tini Gerbrands en Ciska Klooster
    reactie 21   |   niet OK
    Tini: Zo las ik de overlijdensadvertentie van Tineke. Het raakte me. Zo onverwacht en zo jong. Wij hebben Tineke goed gekend. We gaan terug in de tijd: De 70er jaren. Dochter Ciska ging in 1975 naar de Kringschool. We waren nauw betrokken bij deze school. Mijn man Hein Klooster was actief in het schoolbestuur, met ook de nieuwbouw en realisatie van een nieuwe Jenaplanschool in onze wijk. De Kringschool. En zo kwamen er de eerste leerlingen en onderwijzend personeel. Ciska kwam in de 'onderbouw' van deze school bij Tineke in de klas. Het was een lieve en graag geziene 'Juf'. Het waren mooie jaren. Ciska had het erg naar haar zin. Cis was een leuk, tenger gebouwd meisje en ik als moeder vond het superleuk om haar leuk aan te kleden. In de winter met een warm jasje en een leuke bontmuts. Commentaar van Tineke: "Je bent met zo'n eekhoorntje". Dit was natuurlijk super. We zijn het niet vergeten.
    Ciska: Ik heb nog een leuk aandenken in de kast liggen: Het "Grease" ganzenbord. Dat heb ik met sinterklaas op school destijds van Tineke gehad als surprise. Tineke had dit helemaal zelf gemaakt met allerlei plaatsje van de toentertijd zo populaire film Grease. Ik heb het nog steeds bewaard! Ook bewaar ik leuke herinneringen aan de werkweken, vooral in Noordwijk hebben we genoten.
    Tini: En zo gaan we verder in de tijd. Tineke verliet op zeker moment de school. Trouwde en er was een gezin. Een aantal jaren terug, ontmoette ik haar op een avond in kunstencentrum "Het Klooster" in Woerden. Wat een leuke ontmoeting. Terug in de tijd. Ze herkende mij en er was veel te vertellen, van mijn kant, maar zeker ook van haar kant. Van een ongeluk van een van de zoons. Hoe er dan in korte tijd een groot stuk leven voorbij komt. Graag had ik haar nog eens ontmoet. Het is er nooit van gekomen. Zo gaat dat vaak helaas.
    En nu deze woorden met een terugblik op de voorbije jaren.
    Wij wensen jullie naast ons medeleven en condoleances heel veel sterkte toe! Mag er naast verdriet ook weer een licht straaltje te zien zijn. Koester de mooie herinneringen!
    Meelevende groet,
    Ciska Klooster en Tini Gerbrands.

    Ciska - Nieuwerbrug aan den rijn
    11 maart 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 20
    Anton en Ditty

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Anton en Ditty - Nunspeet

    2 maart 2023

   • reactie 19
    Aicha

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Aicha - Woerden

    26 februari 2023

   • Tineke wij zullen je missen
    reactie 18   |   niet OK
    Lieve Familie van Tineke,
    Wat een verlies dat jullie lieve Tineke is overleden. Er zijn geen woorden genoeg om jullie te troosten. Zij was een van onze sterren bij de Historische spelen in Woerden en een van onze vertellers in de stukken die wij in Woerden hebben opgevoerd vanaf 2010.
    Deed altijd haar huiswerk heel goed en speelde de sterren van de hemel zoals ik ook al elders heb gelezen en vele kinderen en ook onze spelers hadden wat met haar en zullen haar missen in hun huidige bestaan.
    De laatste keer deed zij niet mee en wij misten haar maar ze was te druk met andere zaken. En dat is ook prima en wij zijn doorgegaan. Ik hoop en weet zeker dat zij niet vergeten zal worden. Zij heeft haar punten gemaakt in het leven. Alleen is het bitter dat nu zij van haar rust kon genieten jullie dat niet mee mee maken.
    Wij zullen haar gedenken wanneer wij over enkele weken bij elkaar komen om de verfilming te zien van ons laatste stuk De Boogmaker.
    Namen het bestuur van HSW van harte gecondoleerd.
    Jos van Riet Voorzitter.

    Jos - Woerden
    26 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    Lieve Tineke,
    Zojuist lees ik dat jij, een van onze sopranen bij Sing-2-Swing, er niet meer bent. Wat een verdrietig nieuws. Je was altijd een hartelijk koorlid die haar ‘huiswerk’ met grote vlijt deed. Dat kon ook niet anders als juf Tineke! Ik heb goede herinneringen aan onze optredens. Ik wens jouw dierbaren heel veel sterkte en kracht, want wat zullen ze je missen. Rust zacht Tineke.

    Erna - Woerden
    23 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Lichtjesfeest 2022
    reactie 16   |   niet OK

    Op 17 dec '22 speelden wij tijdens het Lichtjesfeest in De Meern kerstliedjes in Castellum De Hoge Woerd. Wat was het koud die avond. Van de foute kersttruien was niets te zien, want de jassen bleven aan...
    Na afloop gezellig nog even wat gedronken en nagepraat.
    Lieve Tien, wat zullen we je missen op de woensdagmiddag en bij de optredens met De Kleine Kaart. We blijven spelen en zingen met jou in onze gedachten.


    Inge - De Meern
    19 februari 2023

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.