Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ted de Klein

05-09-195925-10-2015

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 13   |   niet OK
    Lieve Ted,

    Geschokt hoorde ik het bericht van je overlijden.....opeens ver weg ....en toch juist ook weer dichtbij....door herinneringen die terugkomen aan de PIVO tijd en gevoelens van warmte en sympathie voor de geestige man die ik je vond en ook de diepe gronden die achter je wat stillere houding verborgen lagen. De perfecte gesprekspartner om mee te bomen onder het genot van een drankje en jij een sigaretje.
    Het lijkt me voor je meiden zo zwaar om zonder die warmte van jou achter te blijven.....maar je zal vast bij ze blijven en met al je liefde blijven omringen op hun pad.....toch?!
    Liefs
    Thera

    Thera - Dordrecht
    8 november 2015

    Deel deze pagina:

   • 1978
    Ted en film
    reactie 12   |   niet OK

    Ted we hebben samen films gemaakt in de jaren 1978 en 1979. Ik kon altijd op je bouwen en je drong je nooit op. Op de tweede foto met mij en Frans als soldaten. We hebben natuurlijk nooit in dienst gezeten (lichting 1959). Maar voor de film deden we alles. Hier kropen we door een modderpoel en stonken een uur in de wind. Ik zal je nooit vergeten Ted.

    Vaarwel, Ron


    Ron - Amsterdam
    7 november 2015

    Deel deze pagina:

   • 1995
    vaarwel
    reactie 11   |   niet OK
    Ik kreeg via via bericht van het overlijden van Ted omdat ik zijn leidinggevende ben geweest bij de back office van AMEV Asset Management in de eerste helft van de jaren negentig Ted hield de zaak met kunst en vliegwerk draaiende en behield het overzicht. Hij was een echte selfmade vakman, maar ook een vriendelijke collega die de nieuwelingen goed inwerkte, altijd klaar stond als vraagbaak en zorgde dat het werk af kwam. Het zal een groot gemis zijn voor de familie en voor BNP Paris Bas.
    André Pouw

    André - Nieuwegein
    6 november 2015

    Deel deze pagina:

   • reactie 10
    Petra

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Petra - Utrecht

    3 november 2015

   • Vader van Brechje en Emma
    reactie 9   |   niet OK
    Lieve Brechje en Emma,

    Als de moeder van Sarah Rose heb ik maar een enkele keer met jullie vader gesproken. Het was voor mij direkt opvallend hoe jullie vader openstond voor feestjes, gezelligheid, samen ondernemen en beleven. Een huisvader, een vader die er gewoon was en ik voelde dat hij het beste wilde voor zijn dochters. Met niet te veel woorden, maar wel een ja- woord als Sarah Rose wilde blijven, of jullie een feestje wilden organiseren. Het leek hem nooit te veel.
    Zo'n groot verlies is ondraaglijk, en toch moeten jullie deze ondergaan.
    Ik wil jullie veel sterkte wensen, en laten weten dat jij Brechje, maar ook jouw zus Emma, altijd welkom zijn.
    Wij denken aan jullie.

    Yvonn - Utrecht
    2 november 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Hoi Ted
    reactie 8   |   niet OK
    Via Boudewijn heb ik je in de jaren 80 leren kennen in de Prediker en de Rat. Je was een heel rustige jongen het tegenover gestelde van mij, maar wat ben ik blij je te hebben ontmoet en de kans heb gehad je beter te leren kennen vooral je heerlijke droge humor.
    Nu jaren later na vele borrels en en andere mooie momenten zal ik je gaan missen, rust zacht vriend. Heel veel sterkte gewenst aan iedereen die het nu moeilijk heeft met name de dochters.

    Peter Heerlien

    Peter - Tiel
    2 november 2015

    Deel deze pagina:

   • 1978
    Film maken met Ron
    reactie 7   |   niet OK

    Volgens mij was dit de film 'De Hyena'. Rechts zit Tony Snijders


    Marcel - De Bilt
    2 november 2015

    Deel deze pagina:

   • Ted
    reactie 6   |   niet OK
    Wij kennen elkaar vanaf de kleuterschool. Ik zie je nog staan tijdens kleutercarnaval. Voor de Engelenhof in de Grote Beer met twee giga-leren motorhandschienen van je vader aan. Heel stoer. Op de Laurentiusschool zat ik net een klas boven je, maar op de verkenners zaten we samen in verschillende patrouilles. Ik herinner me dat je voor het eerst met een bijl mocht werken en in je voet hakte. Toen de rowans. Wij vormden een soort van jaarclub samen. We hebben fantastische dingen meegemaakt, die leiden tot vriendschap voor het leven. Met Ron, Han, Bonno, Mark en ik bleven we in contact. Veel verjaardagen. Af en toe een weekend weg. Naar Zeeland, Valkenburg en 6 jaar geleden, toen we vijftig werken, nog een keer met zijn vieren naar Gerolstein. Als we elkaar zagen was het als vanouds! Voor het laatst zag ik je met je twee meiden shoppend aan de oude gracht. Trots tussen de meiden in. Ted, flegmatieke Ted, mooi mens. Wat ongelofelijk jammer en verdrietig en gek dat je er niet meer bent!

    Marcel - De Bilt
    2 november 2015

    Deel deze pagina:

   • Twee witte bloemen
    reactie 5   |   niet OK
    Twee witte bloemen staan er hier op de tafel, speciale bloemen. Die geef ik morgen aan jou. En dan zal ik het je uitleggen. Ter herinnering en om niet te vergeten. Bedankt voor je hulp op het werk, voor de onzichtbare dingen die je gedaan hebt voor ons als team en voor mij op het werk.
    Een lieve groet van je collega, Cindy

    Cindy - Utrecht
    1 november 2015

    Deel deze pagina:

   • Vriend
    reactie 4   |   niet OK

    Vandaag mijn herinneringen teruggekeken in wat albums. Deze foto’s zijn van 1980. We waren ‘gewoon’ een beetje aan liften, een beetje aan het treinen, een beetje aan het wandelen, maar vooral samen aan het reizen. We waren vrienden, maakten van alles mee, en we bleven vrienden.
    Han


    Han - Bilthoven
    1 november 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.