Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Sverre de Lange

03-05-199703-09-2020

Aankondiging

Livestream Uitvaart

Bekijk de Livestream

Wachtwoord: B6AF275A

Datum: 10-09-2020

Tijd: 13:15

   Wat gaan we hem missen, maar wat hebben we genoten van wie hij was.
   Ondernemend, positief en creatief; precies dat is Sverre.

   Deel met ons aub zoveel mogelijk verhalen, herinneringen, mooie en gekke momenten, foto's, filmpjes van, met en over Sverre... het is voor ons van grote waarde. Op die manier creëren we met elkaar een prachtig online gedenkplaats. Eentje die we later in een boek kunnen afdrukken.

   In de komende dagen zal er meer bekend worden over de mogelijkheden van afscheid nemen en de afscheidsdag. Kijk hiervoor geregeld op dit platform. Informatie, indien bekend, zal hierop worden gecommuniceerd.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Your favorite song
    reactie 71   |   niet OK

    Je zei ooit dat dit nummer je heel erg raakte. Nu denk ik aan jou bij dit nummer.

    Suzanne - Haarlem
    26 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 70   |   niet OK
    Wat een onbeschrijfelijk verdriet. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

    Simone - Santpoort-Noord
    19 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Een bijzondere jongen
    reactie 69   |   niet OK
    Lieve Sverre,
    Ik heb je leren kennen via je tante Claudia op de verjaardagen van Sam en Mel en soms zaten we naast elkaar en kletsten we wat, over jou en over van alles en nog wat. Toen al had ik door hoe bijzonder jij bent, zo open en spontaan en vol met levenslust, positief en enorm krachtig! Dit wist ik natuurlijk al van de verhalen van je oom Michel en je tante, mijn vriendin. Wat zijn ze trots op jou en van het begin af aan dat je ziek werd tot nu hielden ze ons op de hoogte. Ik weet nog in Italië dat je eerst Nick meenam op de boot en daarna Daphne. Toen jullie terug kwamen had Daphne rode konen en leek zeer verlegen. Ze verklapte me later dat ze je wel erg leuk vond en best verliefd op je zou kunnen worden. Niet zo gek toch?
    Lieve Sverre, eindelijk geen pijn meer, ik wens je een oneindige mooie reis, rust zacht en wij zullen altijd aan jou terug denken met een glimlach op ons gezicht.
    Lieve Rob, Ingrid, Bjarne en opa en oma, graag wil ik ons respect uit spreken hoe jullie als gezin en familie de afgelopen jaren hebben doorstaan, met zoveel liefde waren jullie er altijd voor elkaar. Wij willen jullie alle kracht wensen om dit verdrietige en enorme verlies te kunnen dragen! Ondanks alle ellende zijn er natuurlijk ook heel veel mooie momenten en herinneringen , koester deze en bedenk dat jullie zoon, broer en kleinzoon een prachtig mooi mens was en is, om oneindig trots op te zijn!
    Liefs Edwin en Masselina XXXX

    Masselina en Edwin - Hoorn
    12 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Kracht
    reactie 68   |   niet OK
    Lieve Rob, Ingrid en Bjarne,

    Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Hier zijn geen woorden voor. Zo jong en zo oneerlijk. Het verdriet moet zo groot zijn. We wensen jullie heel veel kracht om hier mee te leren leven . Heel veel sterkte en liefde voor elkaar.

    Hans en Rianca Hoogland

    Rianca - Velserbroek
    10 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Sverre vriend voor het leven
    reactie 67   |   niet OK
    Sverre, Maat!
    WHAt A WILD RIDE!
    Vrienden geworden in groep 1 en wat een lol hebben we gehad, stratenmakertje spelen bij je ouders in de achtertuin , computers demonteren op zolder, met Lego spelen, of Tarzan spelen op de computer midden in de woonkamer. Of toen we alle 2 radio gestuurde autos hadden en we die van mij uit elkaar hadden gehaald en mijn vader vroeg of we ze ook weer in elkaar gingen zetten? Of dat we af hadden gesproken dat we de echt de hele dag wilde besteden aan het bouwen van een fort in het "ridderbos" en ik bij jullie om 8uur s'ochtends voor de deur stond en jij het vergeten was dus moesten nog wakker worden . Het fort in de achtertuin wat hebben we daar een lol aan beleefd wedstrijdje tussen je buurmeisje en ik wie er binnen de tijd het meeste spijkers in een randje konden slaan en jij die dat toch niet zo leuk vond. De "zwaarden en pijl en bogen die we toen gemaakt hebben ik heb ze nog steeds" Of het moment dat we bij mij thuis hout gingen halen om het fort uit te breiden en dat je vader ons achterna kwam om te zeggen dat we dat toch maar even niet gingen doen. Er zijn genoeg herinneringen aan die tijd helaas kwam die onbezorgde tijd abrupt ten einde op 18 -11-2008 toen mijn vader overleed. Die avond werd je vader gebeld door de politie en je vader heeft jou uit bed gehaald en naar mij toegebracht en zoals daarvoor ook al waren jullie er altijd voor mij, en niet voor mij alleen.
    Helaas toen wij alle 2 naar een andere middelbare school gingen zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Totdat ik de stoute schoenen aantrok en ik onaangekondigd bij je langskwam. Jij en je vader waren in de tuin bezig en jullie kwamen gelijk aanzetten met mijn zaag die daar een paar jaar had gelogeerd. Sinds die dag hadden we weer geregeld contact en als wat samen gingen doen ging het altijd veel langer door dan gepland. In 2013 kreeg jij het afschuwelijke bericht , maar je liet je niet uit het veld slaan.
    Een paar jaar later tijdens je housewarming / verjaardag in Haarlem vertelde je mij de mogelijke amputatie van je arm, ik weet ons gesprek van die nacht nog goed. Je keek er heel erg tegen op maar niet het feit dat je je arm zou verliezen maar hoe zouden onbekenden met jou omgaan en dat je liever geen "huidskleurige prothese wilde hebben want je hebt liever dat mensen vragen is dat een robot arm dan dat ze vragen of je arm echt is." toen het een half jaar later ook gebeurde, kwam ik een bericht tegen voor een lezing van Frank Jol, de prothese maker voor het nederlands paralympisch team, en heb ik jullie in contact gebracht. De volgende keer dat we weer met elkaar hadden afgesproken hield jij je enthousiasme in, maar ik ken je goed genoeg om te weten dat je het heel fijn vond dat ik dit voor je heb geregeld. Het mooie van die dag was ook dat we als vanouds plannen aan het maken waren. Het begon met als we nou een zelf een arm bouwen waar we de hand vervangen voor wat "nuttigers" namelijk een bieropener en het eindigde met een zwitsers zakmes aan verschillende opties die we wilden integreren.
    Wat een plezier hebben wij samen gehad MAAT!
    Ten slot wil ik zeggen Op je housewarming heb ik gezegd:"Het maakt niet uit hoe je er uitziet degene die echt van je houden zullen er altijd voor je zijn." Ik had nooit kunnen weten hoeveel mensen dat zouden zijn! (1717 op het moment van schrijven.)
    Requiescat in pace! (Voor de mensen onder ons die geen latijn hebben gehad: 'Moge gij in vrede rusten')
    P.S.
    Nog 1 keer dan om je nog ff te plagen ik weet dat je het nummer wel leuk vind, ik heb je wel door ;) https://www.youtube.com/watch?v=C11MzbEcHlw&ab_channel=MeatLoafVEVO

    Jim - Delft
    10 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Ongelofelijk
    reactie 66   |   niet OK
    Wat een heftige jaren hebben jullie beleefd.
    Ongelofelijk hoe sterk jij bent gebleven al die tijd Rob. Altijd zo positief en gewoon aan het werk. Ik wens jullie de komende tijd alle kracht toe die jullie nodig hebben.
    Groet,

    Jeffrey van der Lugt

    Jeffrey - IJmuiden
    10 september 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 65
    Pauline Zandvliet-Lindveld

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Pauline - Velserbroek

    10 september 2020

   • reactie 64
    Daan Ricke

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Daan - Castricum

    9 september 2020

   • Wat een bijzondere jongen
    reactie 63   |   niet OK
    lieve Ingrid en familie,
    Ik kende Sverre niet, maar wat een bijzondere verhalen lees ik allemaal, over een heel bijzonder iemand. Wat zullen jullie je mooie, creatieve, lieve, talentvolle, sterke zoon en broer gaan missen💗 Daar zijn geen woorden voor te vinden. Ik wil jullie heel erg veel sterkte en kracht toewensen en hoop dat jullie het ooit een plekje kunnen geven.🥰🥰
    Liefs Saskia

    saskia - Hillegom
    8 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Mijn herinneringen met jou
    reactie 61   |   niet OK
    Heee lieve sverr,
    Het is erg moeilijk te beseffen dat je er niet meer bent.. Wat ben jij een strijder geweest!
    Ookal hadden we elkaar al een lange tijd niet meer gezien, evengoed hadden we regelmatig contact. We konden dan uren met elkaar praten, over vroeger, het heden en nu.
    Veel verhalen kwamen dan naar boven, zoals dat we bijna elke dag/avond bij jou thuis zaten om op call of duty zombies te killen, dit speelde we zovaak en het verveelde ons nooit.
    Maar we bespraken ook persoonlijke dingen, de leuke maar ook de minder leuke dingen. Ik kon altijd zo gemakkelijk over alles met je praten. Ik voelde me op me gemak bij je, je wist altijd zo goed op me te reageren en me op te vrolijken en andersom.
    We hebben veel gelachen en gekke tijden meegemaakt, te veel om op te noemen.
    Maar ik zal onze tijden altijd herinneren, ik zal je lach herinneren, maar lieve sverre ik zal vooral jouw voor altijd herinneren.
    Rust zacht, ik zal je missen...


    Linda - Velserbroek
    8 september 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie