Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Stéphanie Hartensveld - Rudolph

05-03-197515-01-2024
   Samen geleefd en gelachen
   Samen gefeest en genoten
   Samen het leven kleur gegeven
   Samen voor altijd

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Dag lieve Stef
    reactie 21   |   niet OK
    Lieve Esteve en Isabelle,
    wat intens verdrietig dat je vrouw/maatje en jouw mama er niet meer is. Ik las het pas vandaag. Ik heb Stef leren kennen als student aan het Europees Instituut/De Baak. Zij liep daarna een mooi traject met/bij me en we zijn op elkaar gesteld geraakt. Ze vertelde vaker over jullie en haar liefde voor jullie allebei.
    Het raakt me diep dat jullie zonder haar verder moeten. Heel veel sterkte en moed gewenst.
    Liefs, Rose-Anne Mutsaers

    Rose-Anne - Tilburg
    23 februari 2024

    Deel deze pagina:

   • The sailing ship
    reactie 20   |   niet OK

    Ik las vanmorgen deze tekst bij een overlijdensbericht. Moest direct denken aan het overlijden van Stephanie. Het bericht van haar overlijden raakte me dubbelhard. Ik herinnerde me haar als een sprankelende energieke vrouw die ik ergens in 2018 leerde kennen tijdens mijn interim opdracht voor Arbo Unie. Zij werkte toen voor Liander. In september vorig jaar hadden we weer contact. Ze bleek dezelfde kanker te hebben als bij mijn vrouw was geconstateerd. Ze was toen nog uiterst strijdbaar en positief. Zo komen mooie mensen opeens voor een tijdje op je pad en zo kom je elkaar jaren later ook weer even tegen.......Goede reis en stekte voor de familie.


    Ron - Echtenerbrug
    10 februari 2024

    Deel deze pagina:

   • reactie 19
    Clementine

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Clementine - Heiloo

    25 januari 2024

   • reactie 18
    Lilian

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Lilian - Overveen

    21 januari 2024

   • Rust zacht Stéphanie
    reactie 17   |   niet OK
    We zagen elkaar weinig en als we elkaar zagen, dan zag ik steeds je liefde voor Esteve. Die liefde blijft voor eeuwig ook al is het leven vluchtig. Rust zacht en ooit zien we elkaar weer. Esteve en Isabelle en andere nabestaanden, gecondoleerd en veel sterkte.
    Liefs. Pero

    Pero - Rotterdam
    20 januari 2024

    Deel deze pagina:

   • De Abanico van jullie Bruiloft
    reactie 16   |   niet OK

    Lieve Stef,
    De abanico van jullie bruiloft heb ik bewaard en zojuist uit het hoesje gehaald. Ik zal er hard mee wapperen om je meer wind onder je vleugels te geven. Goede reis en rust zacht.
    X Arnold-Gerard


    Arnold-Gerard - Rotterdam
    20 januari 2024

    Deel deze pagina:

   • Op Pippi Kortsok
    reactie 15   |   niet OK

    Lieve Stevers, lieve familie en vrienden van Stevers,
    Samen met Jeco en Mac kwam jij op PK wonen. Ik woonde er al aan paar jaartjes. Met alles deed jij vol enthousiasme mee! Met je prachtige, grote glimlach en mooie, onschuldige ogen. Van de vele verkleedfeestjes tot aan de huisbar met vuilniszak. De vele theetjes in de GK. Wat hebben we het fijn gehad met elkaar 💜🧡
    Wat een ongelofelijk verlies voor iedereen.
    liefs Annebeth


    Annebeth - Broek in Waterland
    20 januari 2024

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Met de pippi’s op de Coehoornsingel samen:
    Gelachen
    Geleefd
    Geleerd
    Gegroeid
    Gehangen
    Gevlochten
    Gehuild
    Gegierd
    En nog veel meer Ge-ge…d
    Lieve Stevers, jij was bovenal Geliefd door je liefdevolle, vrolijke, geestige en betrokken karakter. Voor altijd in mijn PK hart 🧡💜
    Liefs Leontien

    Leontien - Den Haag
    20 januari 2024

    Deel deze pagina:

   • Je hebt mij laten zien ten volste te leven.
    reactie 13   |   niet OK

    Lieve Steef,
    Onze moeders waren beste vriendinnen en zo leerde ik jou ook kennen. Jij was een stuk ouder en kwam soms op mijn broer en mij passen. Dat was altijd feest, we mochten lang opblijven en samen televisie kijken. Ook de avonden dat we met onze gezinnen kerst vierde zijn me dierbaar. Jullie voelde als familie. Later ging je een paar keer met ons mee op vakantie. We gingen graag varen met elkaar en dan altijd even lekker hard. Als jij erbij was was er leven, gezelligheid en plezier. We genoten intens. Als je weer weg ging was het stil en moest ik weer wennen.
    Nadat je je gezin kreeg zijn we elkaar uit het oog verloren. Toen je ziek werd kregen we weer contact. We hadden een mooi gesprek via Whatsapp over dat je het gevoel had nog een missie te hebben. Ik voelde zoveel kracht en levenslust in jou.
    Je hebt mij laten zien ten volste te leven. De tijd hier op aarde ten diepste te beleven en ervaren. Ik weet zeker dat je moeder en oma op je wachtte en ze je in hun armen hebben gesloten. De hemel heeft er een prachtige engel bij en jij, lieve Steef, leeft voort in alles en iedereen.


    Giulia - Haarlem
    19 januari 2024

    Deel deze pagina:

   • 2019
    Een zomerse avond na het werk
    reactie 12   |   niet OK

    Liefste Stef,

    Jij en ik waren echte hartenbuddies op het werk, ik zie ons nog zitten op Schiphol en later in Hoofddorp… je was zo ontzettend gedreven maar vooral zo betrokken bij alle mensen… je was voor velen een steun , eigenlijk voor iedereen waarmee jij contact had met je heerlijke glimlach , twinkelende ogen en lieve luisterende oor. We hadden tussen de drukte door - want je werkte veel en (te) hard…- hele mooie gesprekken, zoals het overlijden van je moeder die je zo miste. We dachten dat het wel heel goed zou klikken tussen onze boefjes die even oud zijn of tussen mij en Esteve .. van afspreken live kwam het maar steeds niet.. er kwam corona en ik ging naar een andere locatie. Gelukkig sprak ik je nog af en toe en ben meer dan dankbaar voor het laatste onbezorgde gesprek wat we hadden , vlak voordat je erachter kwam dat je zo ziek was. Je stuurde me deze foto een tijdje terug , je schreef hoe gezellig je het vond die avond met onze collega’s…we hebben tot tranens toe gelachen ❤️ Zo dankbaar dat jij in mijn leven bent gevlinderd, je bent zo speciaal voor mij , ❤️ 🦋 💫

    Liefs van Ing


    Ingrid - Amstelveen
    19 januari 2024

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.