Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Sjaana van Oers - Beerendonk

24-10-194807-08-2015
  • 24 oktober 1948 - Willemstad
  • Kees van Oers

Sjaana van Oers - Beerendonk werd geboren in Willemstad op 24 oktober 1948. In 1965 ontmoette ze haar partner Kees van Oers. Sjaana en Kees trouwden op 25 november 1970. De laatste woonplaats van Sjaana was Oud Gastel.

Sjaana is geboren in Willemstad, opgegroeid op de boerderij met twee broers. Op 8 jarige leeftijd verhuisde het gezin naar Oud Gastel, naar de plek waar ze nu nog haar boerderij heeft. Haarleven was niet compleet zonder dieren om haar heen, de koeien, kalfjes, later kwamen daar de paarden en schapen nog bij. Toen ze 17 was kwam ze Kees tegen, ze trouwden in 1970 en gingen wonen aan de Spijperstraat. Hier kon ze maar moeilijk haar draai vinden, ze was altijd op de boerderij aan de Middenstraat ( toen nog Neerstraat). In 1971 werd Wilbert geboren, ze bouwden een huis bij op 't erf , en zijn daar gaan wonen waar ze het liefste was. melkkoeien, op het land, altijd bezig. In 1976 kwam Miranda en was het gezin compleet. In 1996 gingen de melkkoeien weg, dit was moeilijk voor haar. Ze is zich toe gaan leggen op de paardenfokkerij, elk jaar veulentjes in de wei, in combinatie met de kalveren en vleesvee ging dat prima, voor een paar schapen was ook wel plaats. Een ronde balen pers wilde ze met wikkelaar, die kwam er. Heerlijk vond ze 't... in het land en stampen maar. Haar grootste trots zijn haar kleinkinderen, wat heeft ze hen veel meegegeven en wat hield ze toch ontzettend veel van ze...

Donderdagavond 6 augustus sloeg het noodlot toe... bezig met wat ze het liefste deed, in het land, kreeg ze een hersenbloeding, we hebben alles gedaan wat we konden, ze is naar het ziekenhuis gebracht, daar werd al snel duidelijk dat haar leven al was geƫindigd op het land... waar je het liefste was, we waren bij haar, en zijn bij haar gebleven tot de allerlaatste seconde. Zo zou ze het gewild hebben, alleen nog niet nu...

Dankbaar zijn we dat ze op een moment ging dat ze het gelukkigst was, zonder pijn, om ons haar heen. Dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan, betekend en hebt meegegeven.

We gaan haar ontzettend missen.... Lief, sterk, hardwerkend en trouw.

Ze zou willen dat we doorgaan.... dat gaan we doen.... voor 's ma.. voor haar....

Op vrijdag 7 augustus 2015 is Sjaana van Oers - Beerendonk overleden. We zullen haar missen en met veel liefde aan haar blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Miranda Karremans

Help dit bericht te

verspreiden