Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Roel Raatgever

19-01-197823-11-2021
   Roel heeft altijd volop geleefd en liefgehad.
   We missen hem enorm, maar hij zal ons leven voor altijd blijven kleuren.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Vroegere vriend
    reactie 116   |   niet OK
    Lieve Roel, beste familie en vrienden,

    Wat een verlies van zo’n liefdevolle, grappige en soms mysterieuze vriend.
    Helaas heb ik je nooit meer kunnen ontmoeten maar ik koester de fijne momenten van vroeger met je.
    Samen Skip uitlaten ook al was ik kei bang voor honden, uren samen vissen in het wandelbos en ellenlange gesprekken over het doel van het leven, wat hadden we een speciale vriendschap! Dank hiervoor!
    Rust zacht lieve Roel, en heel veel sterkte en kracht voor je gezin, familie en vrienden 💫

    Margo - Tilburg
    9 april 2024

    Deel deze pagina:

   • Topper!
    reactie 115   |   niet OK
    Lieve Roel,

    Na vele jaren wilde ik weer een keer contact met je opnemen. Om even die mooie momenten van vroeger samen weer te beleven. Samen op de basisschool waren wij de dikste maatjes. Ik was dan ook kind aan huis vroeger bij jullie. Gezellig eten samen met je ouders en Jeroen en Fedor natuurlijk. Skippy uit laten, al was het vaker andersom eerlijk gezegd. Het voelde echt als een tweede thuis voor mij waar de deur altijd open stond.
    Ik bleef dan ook heel erg vaak en graag bij je logeren. Dan hadden we de grootste lol. Natuurlijk moesten we dan ook even alle belangrijke dingen van het leven serieus met elkaar bespreken. Wie waren de leukste meisjes op dat moment op school. Hoe kon het toch dat die ene jongen altijd zo goed was in knikkeren en andere zeer belang hebbende zaken die er voor ons speelde.
    We keken met groot ontzag naar je twee fantastische broers. Waar we terecht konden voor bijvoorbeeld tips over hoe om te gaan met meisjes of andere lastige zaken. Dan “leende” wij wat parfum van een van hen zodat we op en top verschenen op de feestjes van onze klasgenoten. Dan voelde wij ons echte stoere kerels.
    Op de basisschool was je immens populair. Er was eigenlijk niemand waarmee je het niet kon vinden. Altijd stond je voor iedereen klaar met je brede glimlach. Dat was een eigenschap die ik enorm in je bewonderd heb. Heel wat meiden zwijmelde dan ook weg als ze je zagen of aan je dachten. En ik had het geluk dat je mijn beste maatje was waarmee ik echt altijd alles kon delen.

    Na de basisschool bleven we nog lange tijd contact houden. Uiteindelijk verwaterde dat en heb ik je inmiddels jaren niet meer gesproken. Vandaar dat het mij leuk leek oude herinneringen op te halen. Spijtig genoeg zal het bij deze en vele ander mooie herinneringen blijven. We zullen er geen nieuwe aan kunnen toevoegen…

    Maatje, ook al hadden we al lange tijd geen contact meer. Desalniettemin is het gemist voor mij al groot. Laat staan voor iedereen die in de laatste fase dicht bij je stond.

    Ik wil dan ook iedereen heel veel sterkte wensen met het grote gat wat je ongetwijfeld achter laat. Je was vroeger een held voor mij. Het kan niet anders dan dat je dat daarna voor vele andere bent geweest. Ik zal je missen! Je blijft voor altijd mijn topper!

    Groetjes Gijs.

    Gijs - Tilburg
    8 april 2024

    Deel deze pagina:

   • Dag mooie man
    reactie 114   |   niet OK
    Ik 'kende' Roel al voordat ik hem in het echt had ontmoet. Toen ik in 2013 op een vakantie Rolf leerde kennen vertelde hij al snel over zijn geliefde vriendengroep. Over hun hechte band en de avonturen die ze met elkaar hadden beleefd.
    Lieve, attente en ondernemende Roel. Die in het echt net zo leuk bleek als ik me voorstelde na alle verhalen. Die ik zelden zonder glimlach op zijn gezicht heb gezien. (Is er iets als een resting-happy face? Want hij had het.) Die glimlach die alleen maar groter werd als hij het had over zijn meiden.
    Ik herinner me de magische bruiloft in Spanje, de mooie dansjes, de wijze woorden en altijd die glimlach!
    Ongelooflijk en oneerlijk dat zo'n mooie jongen wegvalt. Dat het een beetje troost mag geven dat hij zo’n impact heeft gehad op de mensen die hij heeft ontmoet. Heel veel sterkte met jullie verlies.


    Elif - Den Haag
    17 januari 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve familie, vrienden en een ieder die Roel heeft gekend,
    reactie 113   |   niet OK
    Lieve, mooie Roel,

    Veel mooie woorden zijn er gezegd en geschreven en ik vind het prachtig en bijzonder om dit over jou te kunnen horen en lezen. Wat was je toch een mooie vent, ik zal je voor altijd herinneren met glinsterogen, positief in het leven staand, superintelligent, maar bovenal zachtaardig en liefdevol, met oprechte aandacht voor een ieder die je kende. En natuurlijk gekleed in kleurrijke blouses, of in shorts en slippers, theedoek op je hoofd en met Lowlands als Raoul Duke (Johnny Depp). Zo veel mensen hebben jou in hun hart gesloten, en zoveel mensen zaten bij jou in het hart. Veel te vroeg en onverwachts ben jij er niet meer ik dank je voor alle keren dat wij met jou en onze vrienden en ook je gekke broers erbij samen het leven heb mogen vieren. Vele mooie jaren met jou zijn afgesloten, maar we blijven doorgaan, zoals jij het ook zou hebben gedaan vermoed ik, hoe lastig het soms ook is. Voor jou en de lieve mensen die we nu moeten missen gaan we het leven vieren en elke dag probeer ik ergens dankbaar voor te zijn. Jij en San hebben ons mooie herinneringen gegeven en samen met San en Nina en Lize en iedereen die mee wil doen, gaan we nog meer mooie herinneringen maken.

    Rust zacht lieve Roel.

    Angela - Utrecht
    9 januari 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 112
    Philia

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Philia - Utrecht

    20 december 2021

   • Rider on the Storm
    reactie 111   |   niet OK
    Roel en ik werden goede maatjes toen we samen in het bestuur van Mebiose zaten. Het is inmiddels een half leven geleden, maar soms voelt het nog als gisteren. Wij waren meer avond- dan ochtendmensen, en zo zaten we eens ‘s avonds in de bestuurskamer op de Hamburgerstraat de laatste hand te leggen aan de TJ, ons verenigingsblad. Roel deed de layout, met een voor die tijd geavanceerd computerprogramma wat hij zich natuurlijk in no time eigen had gemaakt. Samen schreven we de onvolprezen roddelrubriek Het Riool en de advertenties van onze fictieve holding Ruiter & Raatgever. Roel had toen al een neusje voor innovatief ondernemerschap.

    Na gedane arbeid hadden we wel een biertje verdiend, dus zaten we later in de woonkamer/het café van ons bestuurspand te drinken, filosoferen en plaatjes te draaien. Roel was in die tijd een fan van The Doors, en die muziek was de perfecte soundtrack voor onze inmiddels danig benevelde toestand. In het holst van de nacht kwam plots het bestuur van geneeskunde-vereniging Sams binnengestruind. Zij waren less than amused over dit luidruchtige tafereel en probeerden ons dat duidelijk te maken, maar Roel en ik konden hen enkel toelachen.

    Roel kon alles, en hij had een natuurlijk talent om mensen zelfvertrouwen te geven en het beste uit hen te halen. Zijn ambitie, creativiteit en sociale karakter hebben enorm bijgedragen aan het succes van ons als bestuur. Maar bovenal was hij een bijzonder warme en grappige kerel, en ik ben heel dankbaar dat ik het bestuursjaar en mooie momenten daarna met hem heb mogen delen.

    Mijn hart is bij Sandra, Nina, Lize, zijn familie en vrienden, en ieder ander voor wie Roel een ongetwijfeld mooie rol had in hun leven.

    Bert - Somerville, MA, USA
    19 december 2021

    Deel deze pagina:

   • So long
    reactie 110   |   niet OK
    Dear Roel,
    Your time on earth was too short and we will miss you. What consoles me is that we will meet again on distant shores and that you will be in our hearts until then. This brings tears of loss, but also smiles and joy from the memories we shared. You lived life to the fullest and the Uitvaart I just witnessed was a tribute to that.

    Goodbyes are not forever, are not the end; it simply means ‘I’ll miss you,’ until we meet again.” —- Unknown
    -----
    Sending my sincere condolences to the entire family, friends and colleagues who lost a wonderful person in their lives.

    Chris - Munich
    18 december 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 109
    Kirsten

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Kirsten - Olching, Duitsland

    18 december 2021

   • "Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt"
    reactie 108   |   niet OK
    Lieve Familie en vrienden, Wij zijn er stil van en kunnen onze woorden moeilijk kiezen. Wat een gemis van zo'n mooie, lieve persoonlijkheid. Wij wensen iedereen veel sterkte en hopen dat de herinneringen aan Roel jullie kracht geven. Voor altijd in jullie hart.
    Veel liefs Brigitte & Natangue Blondé

    Brigitte & Natangue - Tilburg
    18 december 2021

    Deel deze pagina:

   • In gedachten bij jullie
    reactie 107   |   niet OK
    Lieve Roel,
    Ook langs deze weg willen we al jouw dierbaren condoleren. Wat zul je gemist worden! We zijn in gedachten bij jullie. Wat een prachtige herinneringen kwamen er langs tijdens jouw uitvaart. Een deel kennen wij ook. Veel liefs van ons en heel veel sterkte voor je gezin, je moeder, je broers, je vrienden en allen die jou een warm hart toedragen.
    Hoss en Nel Hoogervorst

    Hoss en Nel - Tilburg
    18 december 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.