Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Riki Vissers-Swinkels

16-05-195219-03-2020
   Om zoveel mogelijk herinneringen aan Riki te kunnen verzamelen is deze online herdenkingspagina gemaakt. Willen jullie hier een herinnering aan Riki met ons delen?

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Moederdag
    reactie 44   |   niet OK
    Lieve Mam, Het regende vandaag een beetje. En af en toe scheen de zon. Moeder natuur beschreef deze dag niet beter dan dat ik dat kon. Want binnen in mij regent het. En de lichtpuntjes houden me op de been. Waar ik ook ga en sta, ik ga nergens zonder jou heen. Want ik ben jouw dochter. Een titel die ik vol trots draag. Ik hou van jou en mis je voor altijd. En extra op een dag als vandaag. Liefs Peggy

    Peggy - New York
    10 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 43
    Tonnie en Thea

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Tonnie en Thea - Balgoy

    19 april 2020

   • Heel veel sterkte
    reactie 42   |   niet OK
    Lieve familie,
    Tsjonge wat een groot verlies lijden jullie nu Riki er niet meer is...
    Ik zag op Facebook altijd de gezellige foto's van de reizen van Riki en Jan door heel Europa, gelukkig hebben jullie goed van de mogelijkheden van de camper genoten. Eenmaal trof onze reislustigheid elkaar. Ik was in december 2010 drie weken in Argentinië om tango te dansen. Peggy was zo aardig om me uit te nodigen voor kerstavond bij haar en Andres thuis. Riki en Jan waren er ook, het was een hele gezellige avond die ik nooit zal vergeten. Ik gaf Riki een tango-CD, ik vond het zo leuk te horen dat ze die in Nederland nog veel heeft geluisterd.
    Jan heel veel sterkte met het gemis van je vrouw! En Mariëlle, Peggy en Arno met het gemis van jullie moeder. Ze was zo trots op jullie alledrie.

    Liefs Vanessa (vriendin van Mariëlle)

    Vanessa - Heemstede
    8 april 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 41
    Frans en Lea

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Frans en Lea - Mariahout

    6 april 2020

   • Gecondoleerd
    reactie 40   |   niet OK
    Lieve Jan, Marielle, Peggy & Andres, en Arno,
    Wat een verdrietig bericht dat je lieve vrouw en lieve, zorgzame en trotse moeder er niet meer is. Heel veel sterkte met dit enorme verlies, Cathelijne (vriendin van Peggy en Marielle)

    Cathelijne - Den Haag
    5 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Ver weg en toch dichtbij
    reactie 39   |   niet OK
    Het is vreemd als de kaart herdenkingskaart van Riki in de bus valt. Je denkt nog even na, Ja. Riki is/was een nicht van mij. De jeugdfoto roept gelijk de herinnering op van vroeger. Ome Willem en tante Hanna waren mijn peetouders. Ik herinner me zo goed de bezoekjes - met een pak koffie en koekjes- over de zandweg naar Boerdonk . Ik herinner me ook het overlijden van haar broer Piet. Door een motor ongeval was hij er opeens niet meer. Voor mij was dit het eerste sterfgeval inmijn leven. Ik herinner me zo goed het verdriet en de rouw van Ome Willem. Die kon dit maar niet verwerken. Deze beelden blijven voor altijd in je geheugen en komen nu terug na het ontvangen van de kaart. Riki sprak ik tijdens familiebijeenkomsten zoals de laatst keer met de begrafenis van mijn moeder. Ze was zo trots op haar dochters en zoon. Ver weg maar toch dichtbij gold hier voor haar. Laten we Riki dichtbij ons houden . Wens Jan, marielle, Peggy, Andres en Arno heel veel sterkte. Ellen Brouwers Oisterwijk

    Ellen - Oisterwijk
    3 april 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 38
    Riedor

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Riedor - Erp

    2 april 2020

   • Beste Familie
    reactie 37   |   niet OK
    Beste Jan, Mariëlle, Peggy, Andrès en Arno,
    Gecondoleerd met het grote verlies van Riki, jouw vrouw, jullie mam en schoonmoeder. Het is vreselijk om zo jouw vrouw en moeder te verliezen die nog midden in het leven stond. Dat kun je aan alles zien en lezen op het indrukwekkende en mooie gedenkkaartje. Het is een rare tijd voor iedereen en ondanks dat, wensen wij jullie alle kracht en steun toe om de prachtige herinneringen een mooi plekje te kunnen geven. Heel veel sterkte samen.
    Jan en Thea Krol-Swinkels ( nichtje van Riek)

    Thea - Gemert
    1 april 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 36
    Peggy

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Peggy - Oisterwijk

    31 maart 2020

   • Foto
    reactie 35   |   niet OK

    Lieve peet tante riki,

    Deo en shampoo voor mijn verjaardag. Verplicht stukje gebak op jou verjaardag. Biertje drinken en dan vooral luisteren naar jou verhalen over hoe de kinderen het doen en waar jullie overal zijn geweest (zoals op de foto toen we afgelopen zomer jou en peggy&andres bij toeval in Uden tegen kwamen). Je had altijd verhalen, ome Jan kan er vaak niet tussen komen :). Helaas zullen de verjaardagen nooit meer hetzelfde zijn...

    We gaan je missen. Liefs Maikel & Leonie


    Maikel en Leonie - Erp
    30 maart 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.