Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

René Heesbeen

17-06-195913-07-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 16
    Piet en Willemien, Wout en Nelly Leermakers-Vermeltfoort

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Piet en Willemien, Wout en Nelly - Sint-Oedenrode

    21 juli 2021

   • voor altijd
    reactie 15   |   niet OK
    lief broertje, wat zal ik je missen. Je was ook mijn rots in de branding . Voel me leeg en lamgeslagen nu wij niet meer onze momenten hebben . je was mijn broertje , had me geen betere en lievere kunnen wensen. Je zult altijd bij me zijn en ik zal je nooit vergeten. Franka zal altijd mijn [schoon] zus blijven en waar ik ook ga of sta, je zit voor altijd in mijn gedachten en in mijn hart. dikke knuffel . xxx

    Dian - Sint-oedenrode
    21 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Bedankt René
    reactie 14   |   niet OK
    Beste Franka,
    Aangezien het me vanwege afwezigheid niet lukte om je persoonlijk te condoleren  met het overlijden van René wil ik je bij deze mijn medeleven delen.
    Wat zal het moeilijk voor je zijn om deze Positivoo nu in je nabijheid te moeten missen.
    Ik wens je alle sterkte en kracht toe om dit een plek te kunnen geven in je leven waarbij ik voel dat de positiviteit en kracht die jullie samen in je hebben en uitstraalden je hierbij zullen helpen.
    René en ik kenden elkaar sinds eind jaren ‘60 toen wij aan de Schijndelseweg kwamen wonen in een nieuwbouw rijtjeswoning.
    Ik was toen een jaar of acht.Gescheiden door een brandgang woonde de Familie Heesbeen schuin achter ons in een hoekwoning aan het Pastoor van Besouwplein.Het was een leuke tijd en we speelden  met elkaar op het naastgelegen voetbalveld of bij gemeenschapshuis  De Rots.Het was een mooie om zo je jeugd door te brengen.Social media was er nog niet maar daarentegen wel social play en talk zodoende ontstond een buurtgenotenband.Later kwamen we elkaar via ons werk opnieuw tegen.Vele projecten hebben we samen gerealiseerd  binnen Boxtel ,waarbij René met zijn “het glas is half vol” mentaliteit er vaak voor zorgde dat plannen die moeilijk haalbaar leken in de ruimtelijke procedure toch vlot gerealiseerd werden.Hij dacht in oplossingen in plaats van in problemen.Hij was hierin een voorbeeld voor veel andere collega’s en werd hierdoor geprezen door mijn klanten.“Kunnen we niet bij René terecht dan komt het vast goed.Die maakt het niet moeilijker dan nodig”Zijn goedlachse, humoristische en ongedwongen manier van communiceren maakte hem zeer geliefd.Ik vond het jammerden ook  toen hij een paar jaar geleden aangaf  op tijd met pensioen te gaan en hiervoor een plan had uitgestippeld.En prima keuze en ik complimenteerde  hem dat hij dit besluit had genomen.Jammer natuurlijk om iemand in je netwerk te moeten missen waarmee het zo fijn werken was.Maar natuurlijk gunde ik het hem/jullie van harte.Ik schrok daarom ook enorm van het bericht van zijn ziekte.Mijn compagnon Hans van Stekelenburg was kort daarvoor helaas overleden dus dan komt z’on bericht hard aan.Fijn was het dat we elkaar een nog paar keer uitgebreid gesproken hebben en ik ook aan de Positivoos app werd toegevoegd.Met grote bewondering en respect  heb ik de wijze waarop jullie zijn ziekteproces hebben ondergaan.Niet opgeven en positief blijven en blijven denken in oplossingen.Daarin zijn jullie voor mij een groot voorbeeld gebleken en heeft René met opgeheven hoofd de strijd gestreden .Ik zal René ook erg missen maar de vele mooie herinneringen aan hem nemen ze niet af. Dank daarvoor Franka en nogmaals veel sterkte.

    Cleem Snijders

    Cleem - Boxtel
    19 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Een reus
    reactie 13   |   niet OK
    Er zijn heel veel mooie woorden gezegd over René. En allemaal heel erg waar. Graag noem ik nog een kenmerkende eigenschap. Zoals gezegd: René was zeer deskundig. Maar daarbij was hij ook bescheiden en onbaatzuchtig in het delen van die kennis. Ook daarin was hij groot.
    Wat een verlies

    Ton - Boxtel
    19 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Lieve René
    reactie 12   |   niet OK
    Ruim 25 jaar geleden hebben we je leren kennen, altijd vrolijk, altijd goedlachs en altijd in voor een feestje.
    Je warmte en optimisme blijven ons altijd bij.
    Rust zacht lieve René

    Marc en Monique - SINT-OEDENRODE
    17 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Mooi mens!
    reactie 11   |   niet OK
    Ruim 10 jaar geleden heb ik als collega de gemeente Boxtel verlaten maar nooit jouw lach, collegialiteit, kundigheid vergeten.., ik ben er stil van… rust zacht lieve René. X x
    Natacha van Eck

    Natacha - Tilburg
    15 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 10
    Karen & Berry Peters- de Brouwer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Karen & Berry - Hilvarenbeek

    15 juli 2021

   • Te vroeg kerel.
    reactie 9   |   niet OK
    Veel te vroeg verlaat je ons kanjer. Ik bewaar warme herinneringen als (oud) collega bij de gemeente Boxtel. Je aanstekelige donkere lach, je humor maar vooral ook gedrevenheid en relativerend vermogen. Je ging 'n ongelijke strijd aan. Een wedstrijd die je niet kon winnen. Als stand-in van Stof & Jas tijdens de oudejaarsvieringen namen we college en collegae op humoristische wijze op de korrel. R.I.P. kanjer. We zullen je missen, maar vooral je maatje Franka.

    Arnold - Liempde
    15 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • Paul
    reactie 8   |   niet OK

    Samen PSV kijken


    Paul - Boxtel
    15 juli 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 7
    Henriette van de Sande

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Henriette - Boxtel

    15 juli 2021

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.