Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Remco de Jong

01-02-197714-03-2022
   Op maandag 14 maart ontvingen wij het trieste bericht dat onze bijzonder gewaardeerde collega Remco de Jong op 45-jarige leeftijd is overleden.
   Remco worstelde al wat langer met zijn gezondheid, maar eind november werd hij ziek en verbleef veel in het ziekenhuis. Er was enige hoop op herstel en dan komt dit vreselijke bericht toch als een schok.

   Remco’s loopbaan bij VodafoneZiggo is ruim 22 jaar geleden begonnen bij Casema. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bouwen en onderhouden van onze (Voice) netwerken en diensten, waaraan hij tot recent nog een heel waardevolle bijdrage leverde. In Remco verliezen wij een zéér betrokken, heel gedreven en professionele vakman die altijd bereid was een stap extra te zetten voor ons bedrijf en zijn collega's.

   Naast zijn bijdrage aan onze netwerken en diensten als Expert Engineer zette Remco zich ook in voor onze BHV-organisatie, eerst op de Atoomweg in Utrecht, later op de Kabelweg in Amsterdam. Hij was als ploegleider BHV zeer betrokken bij het welzijn van onze collega’s vanuit een intrinsieke motivatie: zijn vestje hing àltijd binnen handbereik over zijn stoel.

   We zullen Remco enorm gaan missen.
   Wij wensen zijn naaste familie, vrienden en collega's veel sterkte toe en we hopen dat de vele mooie herinneringen aan Remco hen en ons tot troost kunnen zijn.