Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Peter Bovenkerk

15-05-195820-04-2014
Zo lang als zijn gezondheid het toeliet leverde Peter een volstrekt unieke en onmisbare bijdrage aan de opleiding Management in de Zorg. Zonder hem ervaren wij een grote leegte.
Peter was een inspirator en voorbeeld voor zoveel studenten en docenten. We zullen zijn denkkracht, humor en opgeruimde en innemende persoonlijkheid enorm missen. Zijn laatste woorden aan ons kenmerken hem: “Het leven is zo mooi en zo waard om geleefd te worden. Wat jammer dat ik er niet langer van kan genieten.”
Namens opleiding Management in de Zorg van Hogeschool Leiden,
Simone Tak
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Karin Plaatje

Condoleances

Joep Nieuwesteeg
Ik heb genoten van Peters aanwezigheid en inspiratie tijdens overleggen m.b.t. afstuderen van de afdeling HRM. Verbijsterend dat hij - zo jong nog - weggevallen is. Maar hij was een leuke en warme kerel aan wie ik goede herinneringen heb en houd.
Joep - Noordwijk
7 mei 2014
condoleance 12  |  
Marjolein Schut
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Marjolein - Leiden
5 mei 2014
condoleance 11
Marjan de Ruijter
We hebben niet intensief samengewerkt, maar op de een of andere manier 'was' Peter er altijd, leek het wel. Zijn betekenis voor het team was onmiskenbaar en werd gelukkig ruimhartig geventileerd.
Heel veel sterkte voor de familie, vrienden en de anderen die Peter moeten missen.
Peter, goede vaart.
Marjan - Den Haag
28 april 2014
condoleance 10  |  
Lidy Thijsen
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Lidy - Swifterbant
28 april 2014
condoleance 9
marja dekker
Peter was in de Master Jeugdzorg een inspirerende en eigenzinnige collega.
In de evaluatieformulieren van studenten las ik regelmatig dat zij aanvankelijk opzagen tegen het vak 'beleid' maar het door zijn lessen heel interessant gingen vinden en er na de masteropleiding in door wilden gaan. Daarmee leverde Peter een wezenlijke bijdrage aan de opleiding. Ik heb hem daar gelukkig nog voor kunnen bedanken.
Marja Dekker, Hogeschool Leiden
marja - haarlem
28 april 2014
condoleance 8  |  
Sabine Veerman
Ik heb je maar kort gekend. Je lessen bedrijfskunde heb ik als inspirerend ervaren omdat je er zo veel van af wist. Ik vond je duidelijk en direct met humor.
Rust in vrede.
Sabine
Sabine - Hilversum
26 april 2014
condoleance 7  |  
Rene Koenen
Ik heb Peter mogen leren (eind jaren '80) kennen aan het begin van mijn loopbaan als Facility Manager, hij is min of meer in aanvang mijn nestor geweest. Zijn kijk, en de wijze waarop hij ,met veel humor gepaard, omging met belied en mensen was buitengewoon uniek.

Wij hebben elkaar daarna nooit meer uit het oog verloren. Na zijn carierre in de jeugdzorg maakte hij de stap naar de Hogeschool. Twee jaar geleden hebben we nog koffie gedaan, ik zal je zeker gaan missen.

Peter bedankt!


René Koenen
Rene - Leiderdorp
25 april 2014
condoleance 6  |  
arnold van der capellen
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
arnold - Leiden
25 april 2014
condoleance 5
Jean-Pierre Schreurs
Peter, je was een prachtige verschijning. Altijd scherp, humor, je zag het leven als een feestje. Op onze flexplekken hebben wij niet heel veel momenten gedeeld maar de momenten dat we er samen waren heb ik altijd van je aanwezigheid genoten. Je lach, je vriendelijke ogen. Je bent niet meer onder ons maar ik zal nog vaak met plezier terugdenken aan het plezier dat jij mensen gaf. JP
Jean-Pierre - Rijswijk
25 april 2014
condoleance 4  |  
Trudy van Oppen Verdoes
Beste familie van Peter, van harte gecondoleerd met het verlies van Peter. Als student mocht ik les van hem ontvangen tijdens mijn opleiding management in zorg. We waren zijn eerste groep. Onwennig in het begin, groeide hij toch uit tot een markante docent, wijs, stimulerend, gaf hij op een unieke manier les. Creatief ook toen het verkeerde boek op de boekenlijst stond. Dat loste Peter charmant op, hij verdeelde de hoofdstukken onder de studenten en liet die zelf lessen geven over de hoofstukken, slim en creatief. Wat jammer dat deze grote boom van een man is weggevallen. Veel sterkte met het verlies, een man en vader om trots op te zijn!
Trudy - Middelburg
25 april 2014
condoleance 3  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden