Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Nico van der Lugt

11-08-194607-01-2014
   Met al zijn levenslust en wilskracht heeft hij deze strijd niet kunnen winnen. Na fijne jaren die wij met hem mochten beleven, hebben wij met veel verdriet afscheid moeten nemen van Nico

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 4
    Dirk

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Dirk - Oostzaan

    7 januari 2015

   • 2015
    Zorg goed voor mijn apegatje
    reactie 3   |   niet OK
    Nico noemde ''zijn'' Kompas zijn apegatje en toen hij me vroeg of ik het van hem wilde overnemen was hij resoluut; zorg goed voor mijn apegatje! En elke keer als ik een pennenstreek doe in Kompas, dan komt hij heel even op mijn schouder zitten. Dat voelt enorm goed, te weten dat er een kompasengel meeloopt op mijn weg. Naast Kompas deelden we de liefde voor Radio 9 en ook daar, in de studio, is Nico nog steeds voelbaar, bijna hoorbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Nico en Chris samen zijn daarboven om kritische noten te kraken, maar bovenal om samen te genieten van de muziek waar ze hun hart aan hadden verpand.
    Jack

    Jack - Oostzaan
    7 januari 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Nog zo veel, nog zo vaak ...
    reactie 2   |   niet OK
    Wat een prachtige herinneringen hebben we aan de tijd dat we het pad met elkaar deelden. Vol ambitie begon je aan die klus in het volle besef dat die taak slechts kon slagen nadat je je goed had laten voorlichten en dan samen met de anderen een pad naar de toekomst zou zoeken. De eerste schreden waren net gezet toen het noodlot toesloeg en de gezamenlijke toekomst werd ingekort tot een punt aan een veel te korte horizon. We missen je nog vaak en wensen allen die dit meevoelen veel sterkte bij deze eerste gedenkdag
    Joop Giesendanner, Stichting Oudheidkamer Oostzaan, afd genealogie/FB

    Oudheidkamer - Oostzaan
    7 januari 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Nog dagelijks
    reactie 1   |   niet OK
    Nog dagelijks denk ik aan Nico, want naast de gezelligheid en de activiteiten die wij samen deden had hij een enorme woordenschat. Als ik een fout maakte zei hij Jan "zelfs Homerus knapt wel eens een uiltje" En nog veel meer van dit soort uitspraken doet mij vaak aan Nico denken. Onbegrip en woede over zijn veel te vroeg overlijden hebben nu plaats gemaakt voor dankbaarheid dat ik ruim 25 jaar met hem bevriend mocht zijn. Veel sterkte allemaal met deze rotdag speciaal voor Lia en Lisette.

    Jan Makenbach

    Jan - Zaandam
    7 januari 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.