Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Nelly Sanders

06-12-194009-04-2023
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Tante Nelly
    reactie 3   |   niet OK
    Beste Ronald en Cliff,
    Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder. Aan de bezoekjes vroeger bij jullie thuis heb ik mooie herinneringen. Ook al kwam haar overlijden niet onverwacht, het gemis zal niet minder zijn. Ik wens jullie veel sterkte.
    Hartelijke groet,
    Twan

    Twan - Amsterdam
    14 april 2023

    Deel deze pagina:

   • Tante Nelly
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Tante Nelly,
    Je hebt het samen met je gezin niet altijd gemakkelijk gehad.
    Maar samen met Ome Leo ook fijne tijden en mooie reizen gemaakt!
    Voordat Ome Leo ziek werd hebben we elkaar niet zo vaak gezien en gesproken.
    Heel vaak zagen we ons umke alleen,en jij had er je eigen reden voor en dat mag , en ik snapte het vaak ook wel . Toch was je blij met onze bezoekjes bij jullie thuis en in de hospice en je liet dat ook merken .
    Jammer dat het met jouw zo snel achteruit ging na het overlijden van ome Leo . En dat je geen bezoek meer kon ontvangen .
    Maar het is goed zo , weet dat ik altijd veel bewondering voor jullie gehad heb .
    En jullie allebei heel graag mocht .😊
    Rust nu maar lekker uit ,en de doe groetjes aan ons umke , tot ooit ! Liefs Franca 😘

    Franca - Riethoven
    12 april 2023

    Deel deze pagina:

   • Afscheid van een bijzondere vrouw
    reactie 1   |   niet OK

    Lieve tante Nellie, je was een bijzondere vrouw. Eerlijk gezegd kwam het contact pas op gang, toen ome Leo ziek werd. Daarvoor eigenlijk niet. Jij had daar blijkbaar je redenen voor. Gezellige familiefeestjes sloeg je over, ome Leo kwam vaak alleen. Er was vaak niet echt hoogte te krijgen van hoe je petje stond. Toen ome Leo ziek werd zocht je ons op en was je toch heel blij dat we kwamen. Je was hartelijk en belangstellend, ook af en toe eigenwijs. Ik kreeg hele verhalen mee over hoe je leven was en hoe zwaar je het nu had met de zorg voor ome Leo. Je vond het fijn om aandacht te krijgen en stuurde me vaak lieve berichtjes. Het heeft me verwonderd, maar het was goed zo. Als jij en ome Leo blij werden van mijn bezoekjes, deed ik dat graag. Ik zag toch ook een eenzame vrouw, die een leven heeft gehad met pieken, maar ook veel dalen. Je werd zelf ook ziek en was onzeker over de toekomst, zag dingen soms erg zwaar. Helaas heb ik je de laatste maanden niet meer kunnen bezoeken. Ik heb het nog geprobeerd, maar je was te moe en werd steeds zieker. Nu kan het niet meer. Ik hoop dat je rust hebt gevonden en weer bij ome Leo kan zijn, weer fijn samen. Dank je wel dat ik toch nog een andere kant van je heb gezien en je blij heb kunnen maken met een simpel bezoekje. Rust zacht. Dikke knuffel van Hannie xxx


    Hannie - Liempde
    12 april 2023

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.