Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Mike van Gool

06-02-195604-12-2018
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 36
    Rob

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rob - Zoetermeer

    28 januari 2024

   • Optreden Koninginnendag op de Nieuwe Zijds Kolk in Amsterdam
    reactie 35   |   niet OK

    Het jaartal weet ik niet meer, maar het was een warme Koninginnedag met Kim Weemhof op drums, Jochem Fluitsma gitaar, Cees Cools keyboard en Mike op de bas.


    René - Almere
    16 januari 2024

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 34   |   niet OK
    Lieve Ingrid,

    Met veel plezier kijk ik terug op de tijd dat ik getuige was van het ontstaan van je relatie met Mike. Ontstaan in het jaar 1974 in de barak bij villa 14 te Wassenaar.
    Mike was altijd de rust zelve maar was sinds jullie verliefdheid behoorlijk van ‘de leg’. Hij genoot van je en met name ook van je positivisme.
    Ik wens je veel sterkte toe!
    Met warme groet,
    Dyon Egberts

    Dyon - Aardhuisweg 60 C 3888MG Uddel
    7 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 33
    Corinne

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Corinne - Harderwijk

    16 december 2018

   • Wij deelden een buro eiland bij Reuters
    reactie 32   |   niet OK
    Lieve Mike,
    Op de eerste plaats wens ik jouw familie en Ingrid veel sterkte toe de komende tijd. Ik herinner mijn tijd bij Reuters op de Vivaldistraat goed. Ik was de enige van het Sales team dat een buro eiland mocht delen met jou. Voor mij was het grote voordeel dat ,als ik weer eens de weg kwijtraakte met het Sales admin systeem, ik direkt aan jou kon vragen hoe ik er weer uit moest komen, waarvoor nog steeds mijn dank! Het grote nadeel voor jou was dat jij mij erg luidruchtig vond, en dat niet onder stoelen of banken schoof! Het belangrijkste was: wij hadden altijd plezier aan de desk maar ook buiten werk samen met Ingrid en Frances. Ik zal jou altijd herinneren als iemand met een groot hart, mega glimlach en altijd positief! Ik, en samen met mij, vele anderen zullen jou missen, maar de mooie herinneringen zullen altijd blijven.

    Rene - London
    16 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve, lieve Mike en Ingrid
    reactie 31   |   niet OK
    Zomaar wat herinneringen uit een voorbije tijd:
    Het resultaat van een bezoekje met onze jonge dochters bij jullie jarenlang geleden resulteerde ook in de aanschaf van Rag Dolls (kitten). En er lopen nog steeds van die monstertjes op 4 pootjes in onze huiskamer.
    Gewoon wandelen in de lunchpauze. Naar het Vondelpark, de Albert Cuypmarkt of richting Leidseplein. En later naar het Gelderlandplein. Vaak doellangs en simpelweg wat lopen kletsen onderweg, maar soms met een missie. Op zoek naar die ene CD met bepaalde muziek.
    Je sportieve hoogepunten is minder imposant. Toen jij ook een keer mee zou doen bij de jaarlijkse Dam-tot-Damloop via Reuters reed je een motorrijder van de sokken bij het wegrijden van huis op de wedstrijddag. Hierdoor zo geschrokken ben je maar niet meer van start gegaan.

    Klaas - Oostzaan
    14 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Altijd een big smile
    reactie 30   |   niet OK
    Lieve Mike,
    Laatst moest ik toevallig aan je denken en het eerste wat naar voren kwam was je ongelofelijke vrolijke houding die je altijd had. Vooral die grote smile op je gezicht ook wanneer er veel te doen was bij Reuters. Wat ook nog op mijn netvlies staat is hoe je met je lange lichaam in je donkerblauwe golf stapte.
    Ik wens Ingrid en de rest van de familie heel veel sterkte met het grote verlies.
    Liefs Marijke

    Marijke - Frankfurt
    11 december 2018

    Deel deze pagina:

   • One of life's truly lovely people, lucky to have known him
    reactie 29   |   niet OK
    Dear Ingrid. I was thinking how best to say what Mike meant to me. All I can say is that he made me feel better just by walking into the office. Just something about his physical presence which reflected so well what he was like as a person. Endlessly patient, intelligent, sensitive and funny. We had a little joke - you were his 'kleine, lieve, dikke vrouwtje' - needless to say a term of endearment rather than an accurate description but it always made us smile!
    Impossible to think of him without you, you were always my example of when life and love get it right and 2 people who meant to be together actually end up together.
    I cannot imagine how you feel but I do know that your strength and enthusiasm for life and the ability to see the positive will see you through.
    Frances de Heer

    Frances - London
    11 december 2018

    Deel deze pagina:

   • slipcursus
    reactie 28   |   niet OK
    Lieve Mike,
    Mijn laatste herinnering is dat we samen een slipcursus deden met de personeelsvereniging in Almere. We deelde samen een oud barrel en hebben tranen met tuiten gelachen omdat je het zo leuk vond om telkens de handrem aan te trekken vlak voordat ik mijn slip move moest maken. Een lol dat je had!!!
    Dat geeft ook aan hoe je tijdens je periode bij Reuters in het leven stond, altijd in voor een grap maar ook oprecht in je beslissingen.
    Ik wens de familie en naasten heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies met als steun dat je alles uit het leven hebt gehaald!!!
    Liefs,
    Eric de Boer
    Ruinen.

    Eric - Ruinen
    11 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Mike,
    reactie 27   |   niet OK
    Zo lang geleden dat ik je zag..... bij Reuters op de Client Administration, maar herinneringen te over, vooral hebben we heel veel gelachen! En..... dankzij jou ben ik gestopt met roken, we hadden samen een weddenschap.
    Voor de familie en alle naasten heel veel sterkte met het verwerken van het overlijden van Mike.
    X Diana

    Diana - Zaandam
    11 december 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.